ID Bare Minirals..?

Som ni redan vet så tappar jag återigen mina ögonfransar. Varje kväll när jag står i duschen så gnuggar jag mig i ögonen och försöker att dra bort de fransar som sitter löst. Varför vänta på att det trillar av lixom?


Hur som, när jag tappar fransarna så känner jag att jag vill lägga större fokus på ansiktet, en jämn ton, lyster. Att man ser fräsch ut helt enkelt Jag har en tendens att ofta se rödflammig ut och trött ut. Förra hösten provade jag sminket I.D Bare Minerals och trodde att jag kommit till himmelriket, en jämn fin ton över hela ansiktet som höll sig hela dagen. Jag var så jäkla nöjd! Sen kom utslagen och den allergiska reaktionen som gjorde att jag såg ut som en knottrig tomat i hela ansiktet. Hur som, har fått förklarat för mig att det skulle kunna vara sminket jag reagerat mot. Men, det skulle också kunna vara borstarna som jag var känslig mot...


Nu kommer ju problemet, jag skulle vilja testa på sminket igen, men utan borstarna. Men jag har inte någon större lust att köpa en hel burk för att sen märka att jag inte tål det. Kan man köpa provburkar? Och vilka borstar kan man i så fall använda om man inte vill använda I.Ds egna?


Har ni egna erfarenheter av I.D så får ni mer än gärna komma med tips och idéer, eller om ni kan rekommendera annat smink som är bra mot lite flammig hud?
Sjukt äcklig/läskig bild, men här ser man ändå att jag har tappat en massa fransar. De fransarna som är närmast ögonvrån tappade jag för ganska länge sedan, för de har nu vuxit ut till hälften. Nu väntar jag bara på att resten av fransarna ska försvinna.


Kommentarer
Postat av: julia

Jag och mina syskon använder ett mineralpuder från youngblood, de e kanonbra!

2009-08-26 @ 22:03:39
URL: http://livetsomsjuk.blogg.se/
Postat av: terese

hej hej!!

har du provat mary kay´s produkter?? de har små prover vet jag.. känner några som har problemhud och för dom så är det rena himmelriket!!!

kraam

2009-08-27 @ 07:47:27
URL: http://www.metrobloggen.se/memyselfandcasp
Postat av: finaste

Här är precis det du söker :)

HH mineraler (svenska): http://www.stenmantrading.se/catalog/Utländska:

Everyday minerals:

http://www.everydayminerals.com/

Oceanmist:

http://www.oceanmistcosmetics.com/

Joppa minerals:

http://www.joppaminerals.comDe har på sina sidor så att man köpa sig olika prova-på-kit till rimliga, ja tom gratis priser :)Lycka till!!

2009-08-27 @ 11:33:28
URL: http://finastefin.bilddagboken.se
Postat av: Anonym

mary Kays smink är grymt bra! Rekommenderar det starkt

2009-08-27 @ 16:50:51
Postat av: Marie (okänd)

Hej,Jag använder bara I.D sminket och tycker det är grymt!! Täpper inte igen hyn och ger ett narturligt intryck. Det finns prova på kit som man kan börja med, det gjorde jag och blev fast.Lycka till!/Marie

2009-08-28 @ 07:25:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0