Städa eller laga mat?

Igårkväll kom jag och Patric överens om att vi skulle städa idag. Han skulle städa innan han gick till jobbet, och jag skulle fortsätta när jag kom hem från jobbet. 

När jag kom hem hade han varit så duktig och städat i köket och tvättat lite.  Jag kom hem och satte mig framför datan, sen lagade jag lunch till oss båda innan det var dags för Patric att dra till jobbet.

Patric åkte, och jag gick ut med hunden. Sen började jag med middagen och tog fram köttfärs. Jag lagad middagen samtidigt som jag hängde och tvättade tvätt. 

Inte nog med att jag gjorde middag, jag gjorde även köttfärsbiffar som jag ska frysa in.. Tycker ni inte att jag kan slippa städa? Eller så gör jag ett skitsnabbt ryck innan Patric kommer hem. Tar det värsta lixom.. =)

Plus att rensade bland våra räkningar och la in det i vår räkningspärm. Dessutom drack Patric upp min Cola igår, så därför borde jag inte behöva städa.. Eller...?

Köttfärsbiffar (Dom fick inte plats på plåten om dom var runda, så därför är några avlånga, haha) och stekt ris med kyckling och wokgrönsaker! =)

Kommentarer
Postat av: Mina

Kan du inte skriva ut recepten? :)

2008-10-06 @ 17:34:07
Postat av: Maria

ja tycker du slipper diska ;)

2008-10-06 @ 19:51:11
URL: http://byggmaria.blogg.se/
Postat av: Elin

haha nej nu har du varit så duktig och gjort så mycket annat, så då borde du väl slippa va?? :)

2008-10-06 @ 21:23:53
Postat av: Elin

haha nej nu har du varit så duktig och gjort så mycket annat, så då borde du väl slippa va?? :)

2008-10-06 @ 21:24:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0