Ögonbryn - igen

Nu har jag noppat ögonbrynen för första gången sen i våras. Ögonfransarna börjar även bli tillräckligt långa för att kunna använda mascara : ) Om man tittar på bilden längst ner så ser man att jag idag har mörkare ögonbryn, även fast brynen på bilden längst ner är målade...


Så här såg jag ut för bara 3 veckor sedan...


Sen gick det snabbt. Efter att jag tappat alla, börjde det direkt växa nytt..


Mitten på september 2008. Några få strån satt någorlunda fast.


Vinter 2007

Kommentarer
Postat av: sanna

Jag blev helt mållös när jag läste det här.

Jag vet verkligen inte vad jag ska säga, men jag vill så gärna säga något. Jag hoppas att du blir bra från din sjukdom, att din väg tillbaka blir lycklig och felfri. Jag önskar dig verkligen allt gott, för ingen människa i hela världen förtjänar cancer! Hemska sjukdom.

2008-10-21 @ 14:33:25
URL: http://sannasrum.blogg.se/
Postat av: erika

gud va fort de går !

2008-10-21 @ 14:42:44
Postat av: Sofia

Hej!

Håller själv på med cytostatikabehandling just nu pga bröstcancer. Har inte tappat fransar och bryn än men dom tunnas ut vart efter. Finner stor tröst i dina bilder, att se att det kommer tillbaka så snabbt efter avslutad behandling.Önskar dig allt gott!

2008-10-21 @ 23:04:34
Postat av: Elisabeth

Vad fantastiskt fort det går för fransarna att växa och även ditt hår har ju kommit en bra bit nu: Du är vacker! Vet själv hur det är har själv gått igenom det samma som du fast jag fick bröstcancer. Längtar så till att ogonfransarna ska växa ut igen och även håret ska bli riktigt långt men det tar lite tid jag vet det.

Var själv på sminkkurs idag och känner mej mycket fräschare just nu. Ha det gott!!

Kram

2008-10-22 @ 19:32:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0