Jag är en prickig korv

Vaknade imorse och var typ helt svullen i hela ansiktet. Brukar bli så när jag sovit lite för många timmar på en natt : )

Men kan ju säga att jag inte känner mig vacker alls för tillfället. Jag är svullen i ansiktet och har fått en massa prickar över hela fejset. Har fått höra Linnéa som är utbildad hudterapeut att det kan bero på alla gifter jag haft i kroppen. När man är torr i ansiktet kan inte alla orenheter komma ut på samma sätt. Nu när jag återigen har börjat sminka mig mer och börja använda reningsprodukter så kommer  a l l a  orenheter upp till ytan  p å   e n  g å n g !

Så nu är jag alldeles srovlig, prickig och rödflammig. Inte alls kul vill jag lova. Jag som alltid varit nöjd med min hy. Jag har knappt fått finnar!

Finns det  någon annan som lidit av samma problem? Isåfall, vad gjorde ni åt de?

Kommentarer
Postat av: Susanne

Hej! Jag har kanske inte haft riktigt samma problem då jag inte gått igenom cellgiftsbehandling men jag fick nu i höst plötsligt värsta prick invasionen i ansiktet trots att jag alltid haft problemfri hud. Jag fick rådet att tvätta ansiktet ordentligt på kvällen men absolut inte glömma smörja. Så jag köpte en kanon kräm från make up store. kommer inte ihåg vad den hette. Men efter ansiktstvätt, ansiktsvatten så smörjde jag in med det! OCh det blev så himla mycket bättre! Hoppas det kan hjälpa för dig med! För det sänker verkligen självförtroendet när ansiktet lyser av prickar! Lycka till! Kramar sussir (trogen bloggläsare från Linköping)

2008-11-08 @ 21:18:41
URL: http://sstussie.blogspot.com
Postat av: Anonym

Vad märkligt! Du kanske ska gå till en hudvårds specialist för att se vad prickarna beror på?

2008-11-09 @ 13:07:05
Postat av: dellan

Hej Johanna!

Kul att du mår bra:) Självförtroendet kommer sakta tillbaka,ju mer håret växer...



Efter mina behandlingar fick jag skit äcklig hud (har oxå alltid haft bra hud). En blandning av torr hy och att allt hår på kroppen var på väg tillbaka gjorde att jag var alldeles knottrig. Jag använder En produkt som heter Mary K. Underverk för huden och speciellt för oss som har genomgått cellgifter! Jag peelade,smorde in mig och lät tiden ha sin gång. Nu ca 5 månader senare har jag jättefin Å len hud igen:).

Lycka till gulliga du...

2008-11-09 @ 14:02:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0