Den andra systern Boleyn...

Jag har alltid tyckt om att läsa. Jag är en allätare egentligen. Tycker om allt från romaner till deckare, självbiografier och drama. Ja, allt egentligen. Men, jag är en periodare i min läsning. När jag väl är inne i en läsarperiod kan jag sluka flera böcker i veckan.

Nu är jag inne på en g r y y y m t  bra bok. Nämligen "Den andra systern Boleyn". Det är helt klart min typ av bok. Nu är det inte längre jobbigt att vänta på bussen eller sitta på pendeln. Det ger ju mig ännu mer tid att läsa! : )

Hur som, hörde av en arbetskollega att det kommit ut på hyrfilm, så påvägen hem gick jag förbi videobutiken för att hyra den. Men den kommer tydligen inte ut förrens i februari! Fast tur är väl det eftersom att jag inte läst ut boken än.. : )


Kommentarer
Postat av: elin

Filmen är min nya favorit :) sett den typ 100 ggr sen jag fixade ner den. Åh, super film verkligen. Du kommer gilla den.

2008-11-06 @ 06:46:38
URL: http://elin.alexandersson.wordpress.com
Postat av: Nisrine

Hej johanna,

tänkte skriva till dig, för att jag kom hit genom en annan blogg och tycker att det är roligt att läsa om andra människor. kul att du gillar och läsa för att jag kommenterar just idag bara för att rekommendera dig en jätte bra bok som heter ``the secret`` (tror att den är översätt till svenska under titeln ``hemligheten`´´. jag rekommenderar den starkt för att jag läser ibland att du vill ha hjälp och denna bok är jätte bra. Du får har det så bra. och må allt du önskar dig förverkligas :-)

2008-11-06 @ 09:40:07
Postat av: Anonym

Den filmen är göör bra, har sett den ett antal gånger!

2008-11-06 @ 09:52:52
Postat av: Åsa

Hej Johanna!Ville bara rekommendera en bokserie som jag iaf tycker är asbra. Den börjar med boken Främlingen och är skriven av Diana Gabaldon. Det enda är att sexet blir lite väl detaljerat beskrivet, man blir liksom lite generad när man läser =) Men annars är de böckerna riktigt bra. Ha en bra dag! kram åsa

2008-11-06 @ 10:04:45
Postat av: Klara

Jag har oxå en passion för böcker! Själv älskar jag Jean Manuels böcker (tror jag hon heter) Mammutjägarna och dom :)

2008-11-06 @ 17:02:08
Postat av: Anonym

Har du flera böcker att rekommendera? Jag äslakr att läsa, men vet inter riktigt vilka böcker och av vilka författare jag slka löäsa av!Massa kramar!

2008-11-06 @ 17:07:22
Postat av: Evelina

Rekommenderar tv-serien The Tudors som går nu på ettan onsdagar kl 22, handlar precis om detta. Skitbra serie! =)

2008-11-07 @ 11:42:13
URL: http://evelinas.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0