Trött

Är så fruktansvärt trött, känner mig kall och frusen oxå, även fast solen skiner ute och alla går i badkläder så går jag och fryser. Blir alltid nojjig när jag känner mig såhär... Är ju mer känslig för eventuella infektioner. Fan. Hoppas bara inte att mina värden har gått ner. Vill inte behöva skjuta på nästa kur.

Juste, min syster Malin och hennes dotter Isabelle kommer hit från London på tisdag. Dom är hemma i en hel månad! Ska bli så kul att få hålla en liten tre månaders i famnen. Jag vill oxå ha en bebis!

Vet ni en kul grej? Jag har nästan aldrig fått en fästning på mig. Någon enstaka gång ha det krypit någon på benet eller något. Men nu igår så hade jag fyra krypande på byxbenet + en krypande på ansiktet. Sen idag hade jag en till krypande i ansiktet. 

Kan det vara så att cellgifter gör att man på något sätt ger ifrån sig någon doft eller något som fästingar dras till? För så här mycket fästingar har jag aldrig haft! Det tål att forskas lite på!

Kommentarer
Postat av: Judit

Min mamma har lymfom som du. men för några år sedan när hon hade bröstcancer och gick på cellgifter så fick hon en hel massa fästingar efter det.(och borelia sju ggr typ)

/judit

2008-09-23 @ 16:30:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0