Tacos!

Jaha då har man precis käkat middag. Tacos, och fy fan va gott det var! 

Kan ju berätta att jag för ca en månad sen trodde att jag aldrig mera kunde äta tacos. Åt ju det direkt efter min tredje kur. Kände mig ganska dålig, men jag och Patric bestämde oss för att vi skulle hem till hans föräldrar och käka middag - Tacos.

Hade inte fått i mig någon lunch, bara vatten och så fort vi kom till hans päruttser så var jag tvungen att gå och kräkas. Och det var bara vatten som kom upp. Kräktes nog 2 gånger till innan det var dags för maten. 

Eftersom att jag inte hade ätit något på hela dagen så tänkte jag att lite, lite mat skadar väl inte. Så jag åt, lite, lite. Sen satte vi oss i bilen och vi hann inte längre än kanske 4 km innan det var dags att kräkas igen. Vid parkeringen på Scandic Hotell... Där stod jag och hulkade medans Patric satt kvar i bilen och visste inte om han skulle komma ut eller inte. 

Köttfärs är inte kräkvänlig mat. Men har ätit det två gånger efter det och det har gått så bra så! Det enda jag aldrig kommer att kunna äta igen det är pizza. Men det är väl egentligen ingen större förlust :p

Kommentarer
Postat av: Nathalia

Å kära gulliga vän!!

Jag blir ledssen när jag läser vad du går igenom.

Önska så att det var något jag kunde gjöra fär dig.

Kul att höra att du blev så glad fär kortet på dig och din,systerdotter :).

Tänker på dig gumman

Kram/N


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0