Jag blir GALEN!!

Jag skulle träna idag och var verkligen GRYMT taggad! Problemet är att jag har tappat bort mitt gymkort + en massa andra kort, dyp dykcertifikatet bland annat. Jag vet att jag för någon vecka sedan rensade bland dom korten. Sen la jag dom i en liten svart sak som egentligen är till för att ha p-piller i. Nu hittar jag inte skiten! Jag har letat typ överallt! Men eftersom att vi har så jäkla rörigt här pga av flytten så orkar man inte leta hur mycket som helst.. F A N !!

Skitstöranade verkligen. Det värsta är att jag blir verkligen helt tokig om jag inte hittar det jag letar efter. Vill jag ha något så vill jag ha det NU. Funkar t.ex inte datorn, eller internet eller vad det nu kan vara så blir jag helt galen! Fråga Patric, han vet. Jag har inte något tålamod alls för sådana här saker!

Så nu ska jag gå och leta igen.. För 4:e gången!!!

Kommentarer
Postat av: Pinglan

Hehe....tur, jag trodde det bara var jag som flippade ur när dator och internet krånglar. DET SKA BARA FUNKA!!!!! Hoppas du hittar dina saker, sånt e sååå störande.

Kram

2008-12-09 @ 18:30:24
URL: http://www.metrobloggen.se/saltakatten
Postat av: Johanna

Hej Johanna!

Soffbordet är inköpt från http://www.furniturebox.se (även soffan är köpt där).

//Johanna

2008-12-09 @ 19:49:32
URL: http://hannis78.wordpress.com
Postat av: Maritha

Hehe, här är ytterligare en som får psykbryt om saker inte funkar eller om man inte hittar det man ska ha omedelbart... Inte en så charmig egenskap, men vad gör man?

2008-12-09 @ 23:30:13
URL: http://maritha.blogg.se/
Postat av: Bella

Jag e likadan.. min pojkvän försöker alltid lugna ner mig när jag är helt tokig.. :P

2008-12-10 @ 10:25:47
URL: http://grymmabella.blogg.se/
Postat av: Emmah

att förlägga saker är fruktansvärt irriterande, för det mesta dyker de dock upp igen... alldeles för sent när man inte längre "har nytta av dem" :)

hoppas du hittar gymkortet innan du tappat sugen!

2008-12-10 @ 11:21:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0