Sängen

Jaha, då var det dags för sängen nu.. Patric är ledig imorgon så det blir storstädning på schemat. Kan ju erkänna att det inte är det direkt bästa vi vet :)

Godnatt mina vänner!

Förresten, vad ska ni göra imorgon?

Kommentarer
Postat av: Erika

Hej Johanna, jag måste fråga men jag är inte helt säker. är det Johanna Moll? Du är så himla lik, kramoch tack för gratulationerna =)

2008-08-11 @ 22:39:06
Postat av: Erika

MEN GUD HEJ!!!!!!!!!! du känner väl igen mig???? det var ju jättelänge sen som du skrev till min blogg och jag svarade och jag tyckte jag kännde igen dig som fan men frågade iten eftersom din bloggadress är Johanna Mariamis och trodde det var efternamnet. Och du sa inget om att det var DU!!! Men den profilbilden du har nu så var jag ju bara tvungen att kolla!! du har iten sagt något!!! Jag har ju läst och sett din blogg o inte vetat att det är du!! men vad skönt att håret börjar växa igen och att allt verkar okey? jag hoppas verkligen det!! jag vet inte vad du gör nuförtiden men jag tycker det är kul att du kollar min blogg och har du inget för dig någon dag kanske vi kan ses? JÄTTEMÅNGA KRAMAR PÅ DIG!!!

2008-08-11 @ 23:00:07
Postat av: Erika

ja det ska bli underbart att få en liten bebis, en liten pojke e det ju =)men har ni inte pratat om barn då:P?? kanske dags snartjag jobbar heltid men helger o kvällar är jag ledig! vi får höras så kanske vi kan fika eller så!! som du sa!! eller vad som helst!! :) baka :D

2008-08-11 @ 23:12:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0