Likblek fejja och London!

Kom precis hem till lägenheten! Har haft en jättemysig dag med syster! :) Känns mycket bättre att ständigt hålla sig sysselsatt och aktiverad trots att det ända du vill göra är att sova.. Men har inte sovit en enda gång idag! :)
Det är absolut en första gång med tankte på att det bara är andra dagen efter avslutad kur! Jag är riktigt nöjd..

Tror på något sätt att kroppen känner av att det var sista kuren. Jag känner mig helt klart annorlunda i både kropp och själ. Haha, på tal om annorlunda. Jag och Malin var ju nere i Täby Centrum och handlade mat. Jag kände mig glad, pigg och fräsch. Tills jag såg mig själv i en spegel. What the fuck.. Alldeles likblek i ansiktet och sådär vackert rödmosig kring ögonen. Inte så fräsch med andra ord. Det gjorde en lite dyster måste jag säga.

Kan ju även meddela att jag under gymnasiet jobbade på den matvaruaffär vi handlade på. Inte en jävel kände igen mig.. Vilket dom gjorde för 4 månader sen. Den känns bra den oxå.. haha!

En annan sak jag kan meddela.. Följer nog med Malin tillbaka till London och stannar där i en vecka. Ska boka biljett i helgen. Åker nästa tisdag... Ska bli jätteskönt att komma iväg.. bort från hemma och bort från det som påminner mig om skiten som varit. Och så klart shopping! Primark is the shit! :)

London är nog den bästa staden i världen!


Kommentarer
Postat av: piggelin

Å andra sidan är det rätt skönt ändå att folk inte känner igen en! För det hade varit rätt jobbigt om gamla bekanta kom fram till en och säger "Men nu ser jag ju att det är du. Jag kände inte igen dig." Bara jobbigt att höra.

2008-09-20 @ 23:23:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0