Forts. på inlägget nedan..

Hann inte ens publicera inlägget nedan innan han kissade inne igen. 4 ganska små pölar och en jättestor. Efter att han kissat första gången så sprang han till ytterdörren som för att säga "husse, matte jag vill ut" men vi hann inte ens gå fram till honom innan han kissade på sig igen. Den här gången fyade vi honom inte eftersom att det uppenbarligen (?) var/är något fel.

Vi ringde till Patric syster Nanna, min pappa och Patric pappa för att kanske få något tips om vad det kunde vara och det ända vi kom fram till var urinvägsinfektion. Tillslut ringde vi veterinären. Dom kunde varken säga bu eller bä förrens vi kom in med honom. Sagt och gjort, vi åkte till Albano djursjukhus. Där skulle vi "samla" upp Milos urin i en behållare för att sen suga upp kisset i en spruta - en mycket rolig syn eftersom att det var Patric som sprang efter en kissande Milo! :)

Men urinprovet visade ingenting. Veterinären tittade och kände på både snoppen och rumpan, men hittade ingenting. Hon sa däremot att det kan vara början till urinvägsinfektion. Så vi fick tid hos en gynexpert för att se om han har någon typ av inkontinens besvär. Trodde från början att vi skulle få betala ca 2000:- eftersom att vi kom in akut en söndag. Men veterinären var snäll och sa att det här kunde räknas som ett återbesök då vi var där för 3 veckor sen och kastrera honom. 1085 :- fick vi betala istället. Som hittat. Men bra myckte bättre än det dubbla iallafall.

Vad är det som är fel?

Kommentarer
Postat av: Emma

Man får ALDRIG fya en hund som kissat eller bajsat inne, för fyar man en hund som gjort behoven inne kan leda till att den inte vågar säga till för att gå ut.

2008-09-18 @ 13:24:36
URL: http://emmawik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0