När någonting är jobbigt...


Blir allt jobbigt. En liten motgång eller jobbig sak gör att allt känns tungt. Så är det nu. Har svårt att tro på framtiden, på mig själv, på allt. Jag vet att det är fel att tänka så och jag vet att det kommer att gå bra för mig. Jag vet att jag är stark och att allt kommer att lösa sig. Men nu känns det som en jättedyk ner i avgrunden.

Har pratat med min mamma om det här ikväll.
Hon är bra min mamma. Hon kommer med tips och råd, och är väldigt bra på att trösta. Hon säger åt mig att jag inte får tänka på ett visst sätt, för det får mig att må dåligt. Hon är bra min mamma. Det är pappa oxå. Hela min familj är bra. Underbara till och med ♥

Huvudvärk


Under morgonen, förmiddagen och eftermiddagen har huvudet dunkat satan. Det kan ha att göra med den alkohol som intogs igår. Men det jag inte fattar är att det blev inte såå mycket alkohol, plus att jag var duktig och drack varannan vatten. Typ. Innan jag gick och la mig så drack jag även ett stort glas vatten. Trots det vaknar jag grymt bakis och med ett sprängande huvud. Då har jag även hållt mig enbart till vin. Kanske ska köpa hem Resorb.. Funkar det? Det lär ju behövas till nästa helg då Häss har inflyttningsfest :)

God eftermiddag L Ö R D A G !


Igår hade jag en jättemysig kväll med Stephi
(om man bortser från att jag fick vänta 45 minuter på piss-pendeln pga vagnsfel, växelfel, väderfel och fan och hans moster...). Vi gick till Centralbadet och bubblade lite och drack ett glas vin innan vi gick hem till henne och käkade tacos. Var en supermysig kväll med min andra hälft. Den tjejen betyder så otroligt mycket för mig. Hon är en riktig klippa!

Jag och Frida (som är barndomsvän med Stephi) pratade om just Stephi förra lördagen och vilken genuint underbar person hon är.  Jag berättade hur dåligt jag mått över hur mycket jag försummat mina vänner under mitt tidigare förhållande och i samband med min sjukdom. Jag sa att jag kan inte förstå vad Stephi ser hos mig, och varför hon orkar och vill stanna kvar. Då sa Frida "- Av alla vänner Stephi har, så väljer hon att umgås med oss.. Det säger väl rätt mycket?" Och, ja, det säger en hel del. Det är vänskap. Sann vänskap ♥

...Frida och Stephi...

Näringslära?


Idag körde jag ett spinnigpass efter jobbet! Grymt roligt! Dock kändes det inte lika jobbigt som det brukar göra, och passet i måndags kändes inte heller lika tufft och ändå så satsar jag rätt hårt. Kan det vara så att kondisen och styrkan börjar att bli bättre? Jag hoppas det i alla fall, för kroppsmässigt märker jag då ingen skillnad. Vikten är den samma och har varit det den senaste månaden. Och eftersom att vikten är den samma så skulle jag hemskt gärna vilja se lite mer tonade armar, en plattare mage, fastare rumpa, mindre lår.. Ja ni fattar ;)

Någon som har bra tips om hur man går tillväga för att lixom tona upp kroppen?
Inte nödvändigtvis gå ner mer, men att bli mer fastare i fettet, haha! Jag och brorsan har suttit och diskuterat detta rätt mycket den senaste tiden - hälsa, kost, träning osv. Sen jag började träna så har jag blivit grymt intresserad av kost, näringslära och träning överlag. Jag skulle vilja lära mig mera! Vad ska man äta för att kroppen ska må så bra som möjligt, orka prestera, hålla kroppen snygg och fräsch?

Ja. Sådant intresserar mig. Grymt mycket!

Rosanna, TACK!!


Ni är helt underbara. Så fruktansvärt, fantastiskt, otroligt, makalöst underbara ♥

Träning - check! Räkningar - check!


Då har man avverkat dagens träning det vill säga 1 km simning!
Jag låg även i solariet i 20 minuter innan, o vilken njutning det är... Att få slumra till lite i värmen, lyssnandes på en mix av Rihannas och Beyonces lugna låtar. Det är njutning på hög nivå! Dock är det lite jobbigt att behöva hoppa ner i vattnet efter att man blivit uppvärm av solariet, haha! Men som sagt, satsar man på beach 2010 så gör man, HAHA!

Kom hem vid 20-tiden och middag.
Nu sitter jag och slösurfar efter att ha betalat alla räkningar. Har lagt upp lite flera sparkonton, bland annat ett som jag mycket påhittit har döpt till "Körkört". Dit ska alltså pengar till det blivande körkortet gå :p.

Nu kommer den där härliga tröttheten som brukar komma efter att ha simmat eller badat. Kommer att bli riktigt skönt att gå och lägga sig sen. Att bada är ett verkligen som världens bästa insomnings-tablett!

Rudolph the red nosed reindeer...


T i s d a g


Sitter på jobbet och väntar på att bussen ska gå!

Ska svänga förbi Täby Centrum  och hämta ut badkläder som jag beställde från HM i förra veckan. Jag hoppas verkligen att de sitter bra, för tanken är ju att jag ska simma idag och jag har inga andra badkläder med mig, haha!

Var även och hämtade ut kontanter idag. Känner att jag måste ha bättre koll på hur mycket pengar jag gör av med. I dagsläget drar jag kortet hela tiden, även på små summor som man inte tänker på, men som ordspråket säger "Många bäckar små..." Så nu är nya policyn att ta ut en summa pengar varje söndag som jag sen ska klara mig på hela veckan ut! Måste säga att jag känner mig väldigt optimistisk över det hela! Dock har redan 500 :- av den summan försvunnit åt massage och mina badkläder, men då gäller det bara att snåla resten av veckan! :D


What a feeling...


Håret i toffs OCH luggfläta!

Flät-takterna sitter i minsann. Jag hade o o o o f t a flätor tidigare - innan jag tappade allt hår. Luggflätor, inbakad och utbakad fläta, en stor, eller två längst sidorna. Jag sov ofta i flätor för att få lite lockar och volym. Nu tror min frisör inte att jag kommer att behöva göra det i framtiden, för håret har ett jäkla självfall tydligen :)

Men vilken jäkla känsla det är att få sätta upp håret i en tofs och verkligen spänna åt den så att man verkligen känner att man har hår, haha! Det är en märklig känsla det där. Just nu minns jag knappt hur det var att vara skallig. Helt stört egentligen hur anpassningsbar man är, eller hur lätt man förtränger?


Det är något som man verkligen vet...


Den 25:e SMÄLLER DET!!


Lönen då alltså :) Den är efterlängtad! Under förra veckan gjorde jag en excellfil över hur mycker räkningar jag har, hur mycket jag ska spara och hur mycket jag får göra av med varje vecka. Får se hur det går, har nämligen bokat in en tid för klipp och sling nästa vecka, haha!

Annars har det varit en typisk måndag.
Vaknar skittrött och allmänt otaggad för att behöva gå till jobbet. Kom till jobbet och insåg att man faktiskt har jäkligt roligt ändå.  Har även tränat idag, ett Shape-pass. Imorgon står simmning och solning på schemat. På onsdag spinning, torsdag nada och ett lunchpass -Shape på fredag!

Hur är det med er annars?
Märker att läsarantalet har ökat under den 2 veckor långa period den varit upplåst. Välkommna nya men framför allt säkert gamla läsare som hittat tillbaka?


Minns ni?



Hyllning


Ja ni har ju vi det här laget säkert förstått att jag tappar mina ögonfransar och att jag börjat använda mig av lösögonfransar. And I'm in love.. ♥ Det är INTE världens lättaste att få till snittsen kan jag meddela. Eller jo, på första ögat brukar det gå galant. Brukar heller inte spela någon roll om det är höger eller vänster öga, men första ögat är alltid lätt att fixa. Däremot är det inte ovanligt att jag får göra om det andra ögat typ tre gånger. Men fy fan vad det är värt det!!


En perfekt söndagsförmiddag


Igår åkte jag hem till Frida på Essingen där vi drack vin och en mycket äcklig rom och cola.
Sen drog vi vidare till UnderBara Bar där vi mötte upp flera av Fridas vänner plus Stephi och Micke. Vi var där och dansade och hade det kul tills stängning. Sen var vi alla för trötta för att dra vidare.. Så jag fick ta nyckeln till Stephis lägenhet för hon skulle sova hos Micke. Inte mig emot, haha!

Vaknade imorse runt 10-tiden. Sen ringde Stephi vid 1130 och frågade om inte vi skulle bruncha!
Så vi möttes upp på Café Sirap och käkade en helt  g u u u d o o o m l i i i g brunch bestående av äggrör med bacon (men vi tog avokado istället för baconet, haha), toast med marmelad och helt fantastiskt goda american panncakes med blåbär och sirap. Den matkoman jag hamnade i efteråt var inte att leka med, haha!

Så här såg jag ut igår! Minus koftan och halsduken.. Ser att jag är i akut behov av en klippning. Tur att det är löning imorgon ;)

Inte Hedda, men Frida!


Hedda fick lämna återbud till vår dejt ikväll.
Hon skulle tydligen vara chaufför åt sin kusin, eller något. Så istället ska jag träffa en väldigt ny vän som jag tycker väldigt bra om, nämligen Frida! Jag har träffat henne via Stephi och den sista tiden har vi tre umgåtts rätt mycket, bland annat på nyår och sen i tordags!

Så jag tar med mig en flarra vin till henne, hon skulle bjuda på rom och cola sa hon! HAHA hell yeah! Jag som hatar rom! Så får vi se vad kvällen tar oss sen!!

Ikväll ser jag nästan ut så här (gammal bild).. Röda läppar, svart eyeliner och fransarna! Och så har ansiktet fått lite solpuder för att jag är en riktig blekvis!

Tradera!


Japp. Nu har jag lagt ut mina första annonser!! Har lagt ut två jackor som jag inte använt på flera år, en röd kort CanadaGoose och en ljusblå Peak! Har inte satt ett jättehögt utgångspris på dem då jag verkligen hoppas på att få dem sålda! Behöver lite mera klirr i kassan! :)

Har ni bra erfarenheter av Tradera? Brukat ni själva använda er av det? Köpa sälja?







Godmorning Saturday!


Tog en välförtjänt sovmorgon idag. Vaknade för två timmar sedan :) Har ingeting planerat för dagen, ikväll ska jag därmot träffa Hedda! Tror dock att det blir en v ä ä ä l d i g t lugn kväll! Hon jobbar imorgon och jag är fattig så här dagarna innan lön. Men man ska aldrig säga aldrig, haha!

Ska snart pallra mig in i duschen. Har fortfarande inte rakat benen, så nu börjar jag känna mig något äcklad av mig själv! Sen bär det av ner till Täby Centrum, ska köpa en vinare och lösögonfransar! Jag förbrukar fransar som fan, haha! Beroendeframkallande or what??


Varför funkar det inte???


Har försökt byta profilbild till och från under hela kvällen, men det funkar för fan inte!! Blir så jäkla irriterad! Jag vill ju kunna, jag vill veta hur man gör, och jag skulle vilja kunna vara bra på koder och design och sån skit. Men icke. Istället är jag fast med en jävla skitdesign som jag inte orkar göra något åt. Om jag lyckas byta profilbild så är jag nöjd. För stunden i alla fall.


Promenad


Är nyss hemkommen efter en  l å å å n g prommenad med Häss. Var ute i nästan två timmar! Men det var superhärligt, lagom kallt oxå med -5! Nu sitter jag med ett glas cola och lite chips och lyssnar på en snarkande Nelson som ligger bredvid mig, haha!

Häss, Fido och jag igår, HAHAHA!! Fido är med på mååånga bilder!! HAHA!!

Konsten att svulla!


Idag är det en seg dag. Kan utan minsta tvekan erkänna att jag större delen av dagen varit bakis, haha! Kan även medge att under dagen har jag svullat något så frukansvärt mycket :

- Startade dagen med ett glas vatten + en alvedon
- Köpte frukost på pressbyrån. En flaska vatten, en flaska cola och en club sandwich
- Käkade tre nektariner på jobbet.
- Åt hamburgare och pommes till lunch.
- Köpte extra salta lakritsgodisar.
- Åt lite mera godis som en kollega köpt.
- Kom hem, käkade middag och drack vatten till.
- Har förberett dippen som står i kylen, och chipspåsen ligger i väskan och väntar på att bli uppätna.

Det var en bra kväll igår helt enkelt ;)

Gottis från i onsdags!



Tror seriöst inte att det finns något bättre än chips och Ben&Jerry's ChocolateFudgeBrownie. Heaven on earth!

Ikväll :


UTGÅNG!!

Känns det konstigt en tordag?
Helt klart!
Känns det tomt i plånboken så här innan löning? Absolut... Det ekar...
Kommer du att ha roligt? Utan tvekan!!
Vilka ska du ut med? Stephi och Frida. Möter eventuellt upp några från jobbet oxå.
Kommer du att komma senare till jobbet? Japp, runt klockan nio släntrar jag in.


Hos Stephi...


...Och dricker vin. Just nu pratar hon i telefon med hennes pojkvän Micke. Han frågade nyss om han skulle fixa ett ligg till mig! HAHA!! Han är så jäkla skön den killen!!

Men men, utan ligg eller inte, så har jag en jättemysig kväll! Har pratat en massor och till och med gråtit en del. Jag har gråtit över Patric och mitt förhållande. Över att det faktiskt är jobbigt. Men väldigt nyttigt och lärorikt. På sista tiden har ja börjat reflektera en massor över just massor. Det var skönt att gråta idag. Stephi betyder väldigt mycket för mig, hon är min psykolog och framkallar lätt massor av känslor hos mig, bra känslor! Jag tycker om henne helt enkelt :)

Haha, kan säkert utveckla det här inlägget under morgondagen kanske. Just nu försöker jag stresskriva under tiden Stephi pratar, haha! Och nu har hon pratat färdigt...

Ha en underbar onsdagskväll sötaste ♥


Miss Fatty!


Imorgon efter jobbet har jag blivit hembjuden till Stephi för middag och lite vin. Ska bli jättemysigt! Kommer nog sova över där tror jag.. Tar inte så mycket längre tid att ta mig från Staden än från Täby till jobbet. Vill så  g ä ä ä r n a flytta in till Staden. Och allra helst Vasastan, har många vänner som bor där i närheten. Eller som bor i Staden över lag.

Men men. Till lite roligheter! Just nu håller jag på att föra över lite musik till Ipoden.. Måste ladda inför den Åre-resa vi ska göra med jobbet om tre veckor, haha, mycket shaka ass låtar typ Miss Fatty med Million Stylez.. Älskar den typen av musik! Lite reggae, skönt gung och mycket höft och röv, haha! ÅRE HERE WE COOOME!


Efter att fransraden försvunnit...


...Ser ögat ut så här :) Dock ser det ut som att jag har  h u u u u r täta fransar som helst, vilket inte är fallet. Det kallas för svart kajal. Både på fransraden, mellan över, under, ja typ överallt! Måste ha mycket svart för att lösögonfransen ska kunna "smälta" in så bra som möjligt. Men det blir riktigt snyggt! Har svårt att tro att jag kommer att nöja mig med mina egna när de sen vuxit ut ordentligt... Har vant mig vid att ha långa fransar, haha!


Bilden ovan är inte kanske den bästa bilden för att visa hur det ser ut när jag har lösögonfransar. Skuggor gör att fransarna ser mycket längre ut. Det här var typ första gången på l ä ä ä n g e som jag använde fransarna, så det ser inte heeelt hundra ut direkt... But you get the point :)

Cannellonin


Igår stod jag som sagt för middagen. Efter det trevliga besöket hos barnmorskan så gick jag och handlade till middagen. Spenat, ruccula, ricotta, philiadelphia och massor av annat gott! Jag åt det till matlåda idag oxå, och det var faktiskt ännu godare idag! Helt fantastiskt gott om jag ska vara helt ärlig!

Dessutom är jag helt barnsligt förtjust i ruccola. Och parmesan. Och pinjenötter. Och helst allt tillsammans :)

Viktiga saker uträttade


Idag har jag gjort många vettiga saker :


- Ringt till Länstyrelsen angående mitt körkortstillstånd. Jag och pappa var ju på en handledarutbildning i början på november, jag skickade in papprena en veckan senare, men hade fortfarande inte hört något eller fått något godkännande. Så jag ringde upp dem för att se hur långt de kommit i mitt ärende. Fick då veta att alla ärenden håller på att skickas över till Transportstyrelsen, vilket gör att handläggartiden tar längre tid. Så nu skulle jag avvakta i två veckor till. Har jag efter två veckor inte fått mina papper så skulle jag höra av mig igen.. Jättekul.


- Det andra samtalet var till min banktjänsteman,
eller i det här fallet, kvinna :) Kände att det var lika bra att vara ute i god tid när det gäller lånelöfte och så vidare. Så nu har vi bokat in ett möte den 6/2. Det är perfekt för då har visningarna på lägenheten varit så då har vi nog ett prelimenärt besked om hur det blir.


- Mamma kom och hämtade mig på jobbet vid 15-tiden, det var dags för min första cellprovtagning. Trodde att det skulle vara värre faktiskt. Dock så är det ju ganska obekvämt och man känner sig inte helt otippat  l i i i t e exponerad. Kommentarer som : "- Hasa lite längre ner..." och när jag klädde på mig efter provet "- ..trist väder ute va?" Känns rätt roliga, haha!


- Sen så har jag även lagat middagen idag! Idag blev det cannelloni.. Gick efter två grundrecept som jag mixade lite, la till lite och plockade bort något annat. Men det blev riktigt gott! Har saknat att laga mat, men tyvärr finns inte orken eller inspirationen när man kommer hem efter 18 på kvällarna.. Tog bilder på maten, men nu hitter inte jag min datorsladd.. Den kan vara i det här rummet (datarummet) eller i mitt egna.. Eller i brorsans. Den borde vara i brorsans, för där lade jag upp mina sista bilder, men han har städat sitt rum och säkert lagt den någon annanstans. Eller så är det mitt fel. För jag städade mitt rum igår..?



Kunde inte hålla mig!


Under kvällens middag började jag och pappa diskutera våra sparbössor. Vi kunde inte hålla oss utan gjorde sönder dem för att se hur mycket som fanns i dem! Hela 850 :- hade jag lyckats skrammla ihop! Hur mycket han lyckats spara vill jag inte gå in på. Annat än att det i alla fall är en nolla mer än mig, haha!

Min plan framöver är att ta ut femhundra kronor och stoppa ner i flaskan.
Utöver den femhundringen så ska alla kontanter jag har på mig hamna där. För mig är det ett mycket "säkrare" sparande då jag annars har en tendens att nalla pengar från mina sparkonton..

En säker sparbössa..


Jag har en ganska smart pappa, eller han har helt klart sina stunder i alla fall, haha :)

För en tid sedan såg jag en stor Coca-Cola flaska i deras sovrum som hade både sedlar och mynt nedknölade i flaskan. Han berättade att den var "inbrottssäker", det vill säga att man kan inte gå och nalla pengar utan att förstöra denna vackra skapelse.

Hur får man då en helt vanlig Cola-flaska till en utomordentligt bra sparbössa?

Jo, man behöver följande :

En vass kniv
En markeringspenna
Superlim

Börja med att göra två små hål i flaskan. Dra sen kniven mellan dessa två hål och markera "hålet" med en markeringspenna. Skruva sen av locket och lägg på massor av superlim i korken innan den sen skruvas på igen!

Jag har absolut ingen aning om hur mycket pengar jag har i bössan. Men det bör finnas minst en tusenlapp där i alla fall! Det som är så bra med denna är att man kan verkligen inte få ut några pengar om man inte förstör den. Och det vill jag inte! Även fast jag är grymt nyfiken på hur mycket pengar som finns där... I fredags stoppade jag in en hundring och idag 60:- :)

Ingen underdel...


Det märks att det inte är säsong för bikinis i alla fall... Hittade inte en enda snygg. Så jag får nog försöka beställa från typ HM eller något. Annars så hittade jag det jag skulle det vill säga lösögonfransar :). Sprang även på Patrics pappa i Centrum. Det var jättekul att se honom även fast det kändes rätt krystat.. Vi har ju inte setts sen uppbrottet  för över fyra månader sedan. Herregud, är det bara fyra månader sen?? Vissa dagar känns det som att det var igår jag tog mitt pick och pack och flyttade hem till mamma och pappa. Andra dagar känns det som att det var en evighet sen. Det flesta dagar känns det som det sistnämda faktiskt. Men det är trots allt "bara" fyra månader sen..

Godmorgon Söndag!


Sovit gott?

Det har jag gjort i alla fall! Efter att ha kommit hem onödigt sent... Började röra mig från Stephi vad 01-tiden, men kom inte hem förrens vid 03... Så jäkla typiskt! I vanliga fall tar det ca 45 minuter att ta sig från Täby till S:t Eriksplan om alla tåg tajmar. Igår påväg hem tajmade det såklart inte!

När jag kom till tunnelbanan vi Stephi så fick jag vänta 15 minuter - fair enough tänkte jag då jag sa att Stephi inte behövde kolla upp när tunnelbanan gick "- Det löser sig" svarade jag.. När tunnelbanan väl kom och jag gick av vid T-Centralen så går inte tåget mot mörby förrens om 25 minuter!! Så jag är lite sliten idag...

Men kvällen med Stephi och Frida var jättemysig! Vi drack lite vin och käkade nachos med ost som Frida fixade iordning i ugnen! Sen slökollade vi på Scary Movie och en film som jag tror hette Ghostship samtidigt som vi pratade om livet haha! Vi pratade om att eventuellt åka iväg till Berlin i vår, göra lite seightseen, lära mig dricka öl och bara ha det roligt! :D

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och sen bär det av till Täby Centrum, måste köpa en bikiniunderdel och ögonfransar :D

Mot Stephi


Japp, jag bestämde mig tillslut!
Ska börja röra mig för att åka hem till Stephi i Staden, sen får vi se vad kvällen bringar! Tror nog att det blir en myskväll med lite vin och mycket prat, det brukat bli så när vi träffas ;)

Har gjort en ny grej med luggen oxå, dock syns det inte så jäkla bra, får försöka visa lite bättre under morgondagen kanske? Nej, nu måste jag gååååå!!


Ha en underbar lördag!!

Svartvitt




Förkyld


Japp. Det är jag.

Skulle åkt hem till Stephi och käkat middag och spa:at lite. Nu har jag precis vaknat efter att ha sovit några timmar. Mår lite bättre men inte helt hundra. Samtidigt är jag grymt rastlös, vill inte vara hemma och inte göra någonting, vill GÖRA någonting. Samtidigt vill jag inte att förskylningen ska bli värre.. What to dooo??



Tummen upp för mig


Ibland vet jag inte vad jag tänker med..

Igår var planen för denna dag att gymma, skulle satsa på kondition och bålövningar. Men sen så blev jag sugen på att simma igen, blev så härligt trött sist. Men sen insåg jag ju att jag inte hade någon bikiniunderdel. Blev skitförbannad. Blev ännu mer förbannad när jag insåg att det inte gick något pass på Sats som passar in med när sista bussen hem går. Så jag går till jobbet allmänt bitter och sur.

Kommer till jobbet och är ännu mer grinig, för då kom jag på att planen från början var att gymma ochskulle då utan problem hinna med sista bussen. Ibland blir jag så stolt över mig själv. Ännu mera stolt blir jag när jag varit jäkligt sliten under dagen, är trött och grinig och verkligen känner för att träna. Det kommer säkert sluta med att jag går ner till ICA, köper en påse chips, eventuellt med dipp oxå, för att sen lägga mig och badet och svulla och tycka synd om mig själv för att jag ibland är så jäkla puckad.

Det finns så mycket...


... som jag vill skriva om. Berätta om. Saker som har hänt, tankar, roliga saker. Men jag orkar inte. Därför bli det idag en punkt-beskrivning över det jag vill berätta :

- Jag skulle vilja orka skriva om att jag vid varje simtag igår höll på att tappa min bikiniunderdel.

- Jag gick idag på världens jobbigaste spinningpass. Ett nytt pass för 2010. Som jag svettades.

- Tanken var att jag skulle simma imorgon. Men anser inte att min mutta är till för allmän beskådning.

- På måndag ska jag göra cellprovtagning. För första gången. Hejja att fylla 23!

- Vågen står på -7 kg. Nu är det bara att forma kroppen a la beach 2010!



- Patric fyller år idag. Smsa och grattade. Skickade sen ett mail och bad att han inte skulle ha fest i lägenheten.

- Ringde hyresvärden och tackade nej till lägenheten i Staden.

- Måste köpa en laptop.

- Lillebrorsan är inne på "inte-äta onyttigt" vilket gör att jag kommer att äta upp hela pepparkakshuset själv, har redan ätit ena sidan av taket (hur var det nu med beach 2010?).

- Jag ska åka till London i sommar.

- På fredag är det AW med jobbet. Gillar mina kollegor mycket.


- Jag borde raka benen...

- Om en månad åker vi på konferans  med jobbet upp till Åre. Ska åka Zipline där.

- En månad senare är det skidresa till Sälen med jobbet.

- På lördag ska jag mysa med Stephi.

- Jag har känt mig lite smådeppig i veckan.

- Har ångest inför sommaren och semestern. Första semestern någonsin som singel.

- Jag vill åka utomlands. Vill ha värme.


 

- Nu öppnar jag upp bloggen. Nytt år nya möjligheter!



Tack för hjälpen med...


... mitt lilla design-problem Sofia!! :)

Slutkörd...


Tänk vad lite värme kan göra för en kall, frusen och smått deppig själ.
Jag solade i 20 minuter och det var 20 minuter av ren njutning. Jag solar extremt sällan, men kände idag att kroppen behövde värme. Och efter värmen behövde den träning. Så det blev 30 minuter i motionslängan oxå. Blev både bröst och crawl! Kände verkligen hur det tog i hela kroppen.. Men imorgon är det dags igen - SPINNING!!

Visste ni förresten att jag tränade simmning när jag var yngre? Tävlade lite oxå och det gick bra för mig. Fram tills jag var tvungen att tävla med de som var 3-4 år äldre än mig, då torskade jag med nästan en hel längd och slutade efter det att tävla :p

 

Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och läsa. Har även försökt få tag på hyresvärden idag men det är ingen som svarar... Får försöka imorgon igen. GODNATT FINA LÄSARE och tack för ert stöd och era tips ♥

Ändring i schemat



Tyvärr blir det ingen PoleDancing idag :(
Kompisen jag skulle gå med fick åka in till akuten i måndags för att akut operera bort blindtarmen. Jag funderade starkt på att gå ändå, men ringde tillslut och avbokade för oss båda. Kändes inte helt hundra att gå "den" typen av kurs själv, haha! Men fick reda på av en kollega att hon gärna skulle följt med, men då hade jag redan avbokat :(

Men trots att det inte blev något dansande så ska jag endock träna. Det blir simmning och sen solning. Har inte simmat på en evighet.. Inte solat heller för den delen. Dock är jag mer ute efter värmen i solariet än att bli brun. Men jag känner verkligen för att lägga min i kärringgrillen och drömma mig bort till vita milslånga stränder.. klarblått vatten..drinkar... Cabababoys...haha!

Här kommer ett litet klipp på det man får lära sig om man får en nybörjarkurs i PoleDancing! Längtar verkligen tills nästaprova-på-tillfälle kommerupp!:)



Tack så jättemycket för kommentarerna till inlägget nedan! ♥ Jag känner mig mer säker med beslutet så jag kommer ringa och tacka nej.


Ett tufft beslut.


Jag fick besked om lägenheten i Stora Staden i eftermiddags. Den är min om jag vill ha den. Problemet är bara att hyresvärden vill att jag flyttar in om ca tre veckor. Hon ska ha 4000:- i månaden plus att jag fortfarande betalar en hel del för den gamla lägenheten. Det betyder att jag kommer att få betala dubbla hyror under en period. Hur lång den perioden är vet jag inte. Förhoppningsvis är första visningen på vår lägenhet i slutet på januari. Den kommer ju att bli såld. Frågan är bara när. Och när har de nya köparna möjlighet att flytta in?

Bor jag hemma och lägenheten säljs så har jag möjligheten att spara en ganska ordentlig summa pengar. Pengar som kan gå till handpenningen på min  e g n a lägenhet. Pengar kan lättare sparas till körkort och ett allmänt sparande. För under denna tid jag har varit separerad har inte sparandet direkt prioriterats. Jag har gått ut mer. Ätit ute mer. Unnat mig nya skor. Åkt mer taxi. Fokus har inte legat på framtiden utan snarare på nutiden. Hur mår jag bäst - just nu? Nu måste trenden brytas. Jag vill och behöver fortfarande gå ut och göra saker, träffa människor och ha det roligt. Men nu måste det bli med en viss begränsning. Hädanefter kan jag inte bara tänka på nutid. Nu blir framtiden viktigare.

Så. Mitt beslut blir - trots att det smärtar - att tacka nej till lägenheten. Jag skulle få hyra den i ett halvår för en riktigt bra hyra. Men eftersom att jag inte vet hur länge jag måste betala för gamla lägenheten så vet jag inte om det är värt det. Hur gärna jag en vill bo i Staden så vill jag ännu hellre ha min  e g n a lägenhet så småningom och ha kommit en bra bit på mitt sparande..

Men fy fan vad tufft det är.
Om ni hade varit i min situation, hur hade ni gjort? Hade ni tagit lägenheten i Staden eller stannat kvar hemma hos päronen och sparat pengar?


Samtal.


Fick precis ett samtal från Patric. Nu har mäklaren varit där och fotograferat. Han kommer att sända över bilder och beskrivning för godkännade senare under eftermiddagen/morgondagen. Nu händer det saker. Känns sådär om jag ska vara helt ärlig. Det är väl nu man ska börja ta tag i saker och ting? Vart ska jag flytta? Kommer jag att få hyra den lägenheten i stan? Eller blir det någon annan? Ska jag köpa? Vart? Staden eller i Täby? Hur mycket kommer jag att få lånelöfte på? Kommer vi få det vi vill ha på lägenheten? Kommer jag ha skulder kvar?

Många frågor men inga svar.. Fan.

Måndagen den 11/1 2010


Godmorgon vänner!

Sov som en stock inatt och vaknade en minut innan klockan skulle ringa, sen låg jag och drog mig i en minut eller två innan jag gick upp och hoppade in i duschen. Jag duschar alltid på morgonen innan jag ska till jobbet. Måste alltid blöta håret och föna det för att det ska se okej ut. Sen duschar jag iof alltid innan jag går och lägger mig oxå, haha! Älskar att duscha, bada, simma :)

Idag på schemat står ett Shape-pass på Sats. Ska bli riktigt skönt.. Har faktiskt saknat att träna, har ju inte blivit några pass under julen, så jag gick på mitt första efter uppehållet i torsdags.. Så, passet idag är efterlängtat :)

Förresten, har ni gett några nyårslöften? Jag har inte avgett några alls. Utan kanske förhoppningar och förväntningar kanske :) Typ fortsätta träna, må bra i mig själv och hitta mig själv. Trivas med att vara själv och uppskatta att faktiskt vara det :) Det är mina förhoppningar av 2010!


Veckan som kommer!


Veckan kommer att innehålla mycket rolig träning!
Ska som jag skrivit prova på ett nytt pass på tisdag! Ska bli jätteroligt + att det är grym träning för hela kroppen ; smidighet, bålstyrka, insida lår osv osv :)

Måndag : Shapepass
Tisdag : Poledancing
Onsdag :
Spining
Torsdag :
Gymma
Fredag :
Ev lunchpass (Shape)
Lördag :
Ledig
Söndag :
Ledig

Japp, passet på tisdag är ett poledancing-pass! Jag och en kompis pratade om det för ett tag sen, att vi var sugna på att prova på det. Så på tisdag 18:30 smäller det :) Då kommer otroligt smidiga jag att slänga mig runt stången, hahah!!

Nu ska jag kura ner mig i sängen och kolla på Twilight - igen. Behöver lite alla-killar-är-inte-skit och alla-killar-faktiskt-inte-ute-efter-att-ligga filmer,haha! Önskar er alla en mysig söndagskväll! ♥


S ö n d a g


Termometern visar på -7 och jag ska snart bege mig till Täby Centrum.

Måste köpa ett fodral till min kamera, flera galgar och så ska jag kolla på träningskläder. Just nu använder jag typ leggning eller mjukisbyxor när jag tränar, men vill ha ordentliga träningskläder :)

Men men. Vad har jag gjort i helgen då? Jo, i fredags efter jobbet åkte jag direkt hem till Stephi på S:t Eriksplan, väl där hade hon förberett en kopp thé till mig och en värmedyna, för fy fan vad jag var kall efter att ha promenerat från tunnelbanan hem till henne! Det är en promenad på max 10 minuter, haha!

Sen drack vi några glas vin innan det var dags att bege sig till restaurang Republik, där vi åt entrecôt med parmesansmör, spenat och portabellosvamp och pommes till det. Till det delade vi på en flaska vin och drack varsin mojito... En riktigt bra middag med andra ord! :D



Sen drog vi vidare till Grodan där vi mötte upp Stephis kompis Frida och hennes brorsa.. Där satt vi bara och pratade och hade det trevligt! Kom väl hem till Stephi vid 03-tiden.. I går var vi rätt slitna när vi vaknade. Men jag piggnade på mig rätt fort, det Stephi som var helt förstörd och somnade flera gånger medans vi såg reprisen av Let's Dance, haha!

Medans hon sov passade jag på att "leka" med "Lilla Fido" som hon fått i julklapp av Häss, haha! Fido är helt groteskt och skitäcklig, usch, haha!! Vem vill ha en sån dildo lixom?? HAHA


Vid två tiden drog vi och käkade sushi innan det var dags för mig att dra mig hemmåt. Väl hemma hade jag tänkt gå ner och hyra film och mysa lite, men jag somnade i sängen precis innan middagen och sen orkade jag inte... :p

Värdering och vårdnad


Värderingen av lägenheten gick bra. Dock tyckte mäklaren att vi skulle sänka utgångspriset något då vi är väldigt angelägna om att få lägenheten såld så snart som möjligt. Plus att på så sätt snabbt få igång en budgivning som förhoppningsvis ger oss det vi vill ha. Nästa vecka kommer han dit för att fotografera och i slutet på januari ligger den förhoppningsvis ute på marknaden.

Det känns riktigt bra att det faktiskt händer saker.
Jag börjar se ljuset i tunneln. Samtidigt så känns det riktigt tråkigt och jobbigt. Lägenheten är så fin, precis som jag ville ha den och nu ska den ut på försäljning. Den lägenhet som vi valde tillsammans, och som vi började renovera tillsammans. Det är tufft. Det ska jag inte förneka. Under de fyra månader som vi har varit separerade har jag inte velat tänka på det jobbiga, som till exempel hur vi ska göra med lägenheten, Milo osv. Det blir för jobbigt och man minns.

Jag kommer faktiskt inte ihåg om jag har berättat om Milo? Att jag har "avsagt mig vårdnaden"? Jag kommer alltså inte att ha honom något mer. Jag vet däremot att jag skulle kunna få "låna" honom och ha hand om honom om jag vill ibland. Patric är absolut inte omöjlig utan väldigt tillmötesgående, till det mesta faktiskt. Det är jätteobbigt att gå från att ha hund på heltid, till att knappt se honom. Men även det känns som ett bra beslut. Den största anledningen till att jag tog beslutet var att ag märkte att han inte mådde bra av att komma hem till mig. Visst blev han helt lyrisk över att träffa mig och familjen, men han hade svårt att slappna av. När han väl börjat slappna av, ja, då var det dags för honom att åka till Patric. En annan andledning var även att jag helt enkelt inte hade tid, kraft, ork eller möjlighet att ha honom. Utan körkort kan jag inte ta honom till dagis. Inte heller mår han bra av att vara ensam under helgerna då jag oftast hittar på saker med vänner eller går ut. Det betyder att mina föräldrar skulle få ta mycket ansvar för honom, vilket inte jag kände var helt rätt. Han var ju min hund.

Så ligger det till, och det är skitjobbigt. Men, nu har jag börjat vänja mig. Jag har ju knappats haft honom mycket under dessa fyra månaderna, så jag har lixom börjat acceptera hur det ligger till. Men som sagt, det suger.


Lillebrors studentskiva -07


Gick igenom mobil-bilder på lunchen och fann denna!
HAHA, klockren ju!


H J Ä L P ? ?


Något har hänt med bloggen!!

Jag var och pillade lite i stilmallen igår och insåg inte att jag hade flyttat ner beskrivning, kategorier och det andra, och självklart så sparade jag!! P U C K O !

Någon vänlig själv som vet hur man fixar till det, för jag vet inte ens vad jag gjort?!



@ WORK


Sitter just nu och mumsar på en banan och väntar på att klocka ska bli 17:30.
Då ska jag dra mig iväg till Sats för ett Shape-pass. Det första passet efter jul så det ska bli mycket intressant :)

Kör mycket på glasögon nu då jag knappt har några fransar kvar på ögonen. Och lösögonfransarna såg inte så fräscha ut efter att ha använt dem X-antal gånger.. Så fram tills jag köpt nya blir det glasögon.. Igår hade jag även rött läppstift, då var jag cool! Såg lite ut som en rocker med svart topp, slitna jeans och stövlar med nitar, haha!


Värdering


Imorgon kommer en mäklare för att göra en värdering av lägenheten. Jag är apnervös. Inte för värderingen i sig, utan för när den ska läggas ut. Kommer folk att vara intresserade..? Men framför allt, kommer vi att få det vi vill ha för lägenheten?

Jag vill bara bli av med den, men jag vill inte gå med förlust. Går vi plus minus noll är jag nöjd. Sen så blir jag ännu mer nöjd om de eventuella köparna kan flytta in omgående...

Men det känns märkligt. Tomt på ett märkligt sätt.
Vi flyttade in för ett år sedan, och nu ska vi sälja. Vi har flyttat isär och försöker båda att bygga upp ett liv utan varandra. Jag vet att jag tjatar när jag säger att jag trivs, men det gör jag. Men många gånger är det förjävligt. Som ikväll. Jag är trött och sliten. Orkar inte göra någonting samtidigt som jag är rastlös. Det är då man saknar ett förhållande. Inte honom, utan förhållandet.

Jag träffade en kille på nyår och vi diskuterade förhållanden och separationer. Han sa att många efter en separation inte klarar av att vara ensamma. Det är därför många går tillbaka till ett förhållande som inte var bra, eller direkt ger dig ut på jakt efter en ny partner. Jag vet att jag vill träffa en ny - så småningom. Jag har inte bråttom.


2/1 - 2010


Hej nya året, och varmt (eller väldigt kallt och snöigt) välkommen!

Mitt nyår var helt fantastiskt roligt! Det finns massor av bilder, men tyvärr inte på min kamera! Hoppas på att få bilderna väldigt snart :)

Men men, nyårskvällen startade i alla fall med middag i Fridas mammas lägenhet. Vi tog det ganska lugnt och gjorde oss i ordning samtidigt som middagen blev klar i ugnen! Middagen bestod av baguett med getost och honung in i ugn. Lamm och potatisgratäng och sen en helt gudomlig cheesecake.

Vi trodde att Fridas brorsa med kompisar skulle komma runt 23-tiden,
men de kom redan vid 22snåret och de hade inte tagit det lika långt med alkoholen som vi hade, haha! Men vilken grym kväll det var! Det var dans hela kvällen, och vid 12-slaget drog vi ut mot vattnet och såg raketerna! Sen fortsatte festen! Kom inte i säng förrens vi 05 på morgonen...

När vi sovit några timmar var det dags att gå upp och städa. Vi fyllde fyra svarta sopsäckar med  tomflaskor. Sen var Fridas brorsa Fredrik så snäll att han körde mig hela vägen hem!

Hade för övrigt grymt snygg nyårs outfit. Riktigt nöjd. Tyvärr ser man inte så mycket av det på bilden, haha!

RSS 2.0