Bebisgos <3

img_6807 (MMS)

Bebisgos <3


Nu jäklar ska den onda "svanken" bort!

img_6807 (MMS)

Nu jäklar ska den onda "svanken" bort!


Träning


Jag ska bli "Beach Malaysia 2011"! Jag ska känna mig bekväm med att vara i bikini hela dagarna, med att kunna ta bilder när man är på stranden. Jag ska känna mig bekväm i min egen kropp helt enkelt. Så, nu kommer det bli mycket träning framöver! Idag efter visningen ska jag ut och springa femkilometaren, imorgon är det gymmet med en kollega och på torsdag är det spinning!

Målet är att träna minst tre dagar i veckan på gym/pass och sen ut och springa i allafall en dag i veckan, det är min förhoppning i alla fall, mitt mål!

Jag vet att jag aldrig kommer att vilja vara utan chips, godis, cola och annat onyttigt. Så därför väntar jag mig att det kommer att dröja med resultatet. Samtidigt så tycker jag alldeles för mycket om allt onyttigt och skulle aldrig kunna sluta helt med det. Dra ned på det däremot, det ska jag försöka. Att hålla mig till onyttigheter på helgerna.

Så, nu ska det bli höstrenovering av den här gamla slitna kroppen, hehe!

img_6807 (MMS) 




Jakt


Idag ska jag och pappa på en privat visning av en lägenhet. Känns verkligen jättekul att ha kommit igång och gå på lägenhetsvisningar! Så idag ska vi som sagt gå och kolla på en. Det är folk som redan är intresserade av den men enligt mäklaren så kör de lite "waiting game", ingen vill riktigt buda och ta tag i det. Så vi får ser vad som händer och sker :)

Jag känner pressen på mig att flytta ut, det var ju trots allt ett år sedan jag separerade och flyttade hem igen. Samtidigt som jag känner stressen och vill flytta så snart som möjligt vill jag heller inte flytta till första bästa. Jag vill flytta till en lägenhet som jag känner passar mig. Som jag känner att jag kan bo i i ett antal år.

S å  n u  ä r  j a g  p å  j a k t !  : )

Kantarellcanneloni


God morgon måndag!

Vaknade rejält sliten och inte alls utvilad imorse. Det är alltid så på måndagsmornar, man kan nog säga att jag lider av söndagsångest. Det går bara inte att somna. Inte heller blev det bättre av att halsen ömmade och kändes torr! Men somnade det gjorde jag i alla fall, dock var det efter klockan 01:30, för då var jag tvungen att gå på toaletten (intresseklubben antecknar)...

Igår fick jag förresten flång och lagade matlåda! Jag frågade mami och papi om det hade planerat någon middag vilket de inte hade, utan vi skulle äta ägg och baconsmörgåsar. Men jag ställde mig i allafall och lagade mat eftersom att jag behöver det till matlåda, och man tager vad man haver från kyl och frys.

Så, det blev kantrellfyllda cannelonis med tomatsås! Fy fan va gott det blev (var tvungen att provsmaka lite för det doftade verkligen gott) Så jag har en rätt schysst matlåda och magen kurrar redan ;)

 


Mavala


Jag köpte inte bara lösögonfransar idag. Köpte även en såkallad "Nagelvitpenna" och Mavalas protective base som ska förhindra att naglarna missfärgas vilket mina har gjort. Jag målar oftas mina naglar och glömmer ibland att använda ett underlack, plus att jag sällan låter naglarna bara "andas". Så mina är förtillfället inte så himla heta. Men med nagelpennan har de faktiskt blivit bättre! Nu ska naglarna bli snygga!


Visning och fransar


Idag har jag haft en riktigt härlig slappardag (önskar dock att jag faktiskt köpte de chipsen som jag funderade på att köpa när jag var nere i centrum. Men inför beach Malaysia 2011 var det nog rätt bra, haha!) Idag var jag och Anna och kollade på en lägenhet! Det känns så jäkla roligt att komma igång och gå på visningar och börja drömma om ett alldeles eget boende. Min egen inredning, mina regler. MIN lägenhet.

Annars så var jag nere i centrum en snabbis, var tvungen att köpa nya singelfransar. Två paket har jag redan förbrukat. Fy fan vilken tid det tar på morgonen! Det är en sådan lyx att bara få kleta på mascara! När jag använder lösfransar måste jag alltid sminka mig mer runt ögonen. Det är alltid primer, ögonskugga (för eyelinern lämnar alltid ett spår efter sig på mina ögonlock) och eyeliner.

Ibland har jag värsta flyten och och fransen nästan hoppar upp på plats. Andra gånger funkar det inte alls, antingen är det för lite lim, eller för mycket lim. Eller så sätter sig fransen snett, eller den lixom korvar ihop sig.  




När man tar bort fransarna får man så snygga hål i i eyelinern. Ser ni förresten de två långa fransarna till vänster? Så långa brukar mina fransar vara i normalt fall. Men eftersom att jag inte är normal så tappar jag ju dem. Men jag är inte bitter. Inte alls bitter. Bitter.

 

 


Söndagen den 29/8-2010


Godmorgon söndag!

Ligger fortfarande i sängen och gottar mig men måste pallra mig upp och in i duschen snart. Anna är nämligen påväg hit för vi ska gå på lite visningar tillsammans! En riktig slappar-söndag.

Helgen i övrigt har varit lugn, i fredags vad jag hos syrran och käkade middag och igår var jag hemma hos Stephi och firade hennes kille!



Kan inte fatta att det för två veckor sedan var riktigt sommar-väder med sol och bad. Idag skiner solen men det är fan-i-mig höstkallt ute... :(


Nejmen oj, vem kan det här vara? Haha, tro...

img_6807 (MMS)

Nejmen oj, vem kan det här vara? Haha, tror jag är 15 eller 16 på bilden :)


134 dagar...


Nu har jobbet satt i gång på allvar, vilket gör att bloggandet inte hinns med. Men som sagt, ni är ju vana ;) Jag sitter framför dator hela dagarna på arbetet. När och om jag kommer hem på eftermiddagarna så är jag inte sugen på att ens starta igång datorn.
 
Nu har hösten startat, eller, det känns som det i alla fall. Jag har haft på mig både stövlar och jacka, plus att vädret är väldigt konstigt.. Det regnar typ stupikvarten. Men det är ändå lite mysigt, det är fräscht och luften är nästan lite krispig!
 
Så vad står på schemat idag då? Efter jobbet ska jag hem till Anna och laga mat och vina lite, blir nog en rätt tidigt hemgång om jag inte bestämmer mig för att sova över där.
 
Förövrigt så har jag börjar smygstarta lite på träningen. Hade ett "semesteruppehåll" på typ en månad, men nu är det dags igen! I måndags och igår var jag ute och sprang 5 kilometers rundan. I måndags gick det inge vidare, kände mig trött och tung i kroppen så det slutade med att det blev intervaller istället. Men igår var jag fit-for-fight igen! Sprang hela rundan utan några vidare problem! Det har typ aldrig hänt, iallafall inte utan att jag känt mig rätt illamående efter, haha!
 
Tänkte försöka fixa ett träningschema till mig, har ett mål att bli fit till Malaysia i januari! Jag och Anna (som jag åker mer) tar typ alltid femtioelvatusen bilder på en helg, så hur många kommer vi då inte att ta under tre veckor? ;)
 
Idag är det förörvigt 134 dagar kvar tills vi åker, 75 arbetsdagar för att vara exakt, haha!

Att svettas.

img_6807 (MMS)

Att svettas.


Hej vänner


Dålig uppdatering igen - I know...

Men jag har haft så jäkla mycket annat skoj för mig. Kräftfiske på landet med Anna, mer landethäng med Sofia och Stephi. Biomys, middagsmys, Ellie och Isabellemys, kräftskiva och nu åter på jobbet.

Jag har så mycket bilder att visa er, men det får bli imorgon, för ikväll ska jag på bio. Ska se Eclipse - igen. Jag, Sofia och Stephi hade Twilight-maraton på landet för Fia hade inte sett dom!

Massor av bilder kommer upp imorgon, om ni vill se dem förresten, hehe. Eller, det skiter väl jag i, jag vill visa dem, haha!

H o p p a s  a t t  n i  h a f t  e n  g r y m  h e l g !


Kräftskiva ikväll!

Kräftskiva ikväll!


God middag ikväll oxå, kyckling, grillad f...

img_6807 (MMS)

God middag ikväll oxå, kyckling, grillad fetaost, grillat vitlöksbröd, scampi och sallad. Och vin. Och grymt sällskap :)


Ikväll var jag grillmaster! Åt en grymt go...

img_6807 (MMS)

Ikväll var jag grillmaster! Åt en grymt god gös som vi lade i foliepaket, grillad potatis, scampi på spett o sallad. Och en massa vin! Sen har vi snackat grymt mycket om allt sådant som vi tjejer är så jävla bra på att snacka om! Typ sex, sex och lite mera sex. Och vilka killar som är rikspuckon, och varför de är det. Ni vet, sådär analyserande som bara vi tjejer kan vara ;) Fan vilka underbara vänner jag har <3


Då har jag o Fia handlat inför landet! Ikv...

img_6807 (MMS)

Då har jag o Fia handlat inför landet! Ikväll ska vi äta gös med massa annat gott!


Fina och mindre fina bilder ;)


Fan vilken bra helg det har varit! Vi har ätit gott, fiskat kräftor, solat och badat. Vi har läst och snackat skit, busat med Nelson och Isabelle. En perfekt helg!





Kokar egna kräftor. Första omgången kräftor vi kokade använde vi krondill, men den tog slut till de andra kräftorna.
Pappa bad mig smaka på spadet innan han la i kräftorna. Jag svarade:

 "-Det spelar ju ingen roll om jag tycker att det smakar bra, för du kommer ändå att säga att det behövs mer salt.."
 "-Men smak ändå!" (Säger han på småländska, för då säger man  s m a k , och inte smaka)
Jag smakar och säger att jag tycker att det smakar gott. Pappa smakar och säger :
"-Mer salt!"
"- Jag sa ju att du skulle säga det!"
"- Ja, men du måste ju lära dig.." Svarar han och flinar!



Det bästa är att jag ska tillbaka till landet imorgon igen. Den här gången med Sofia och Stephanie ♥


Förrätt.

img_6807 (MMS)

Förrätt.


Min utsikt just nu! Imorse fiskade vi kräf...

img_6807 (MMS)

Min utsikt just nu! Imorse fiskade vi kräftor, till lunch smakade vi surströmming o till middag blir det västerbottenpaj, janssons frestelse och kräftor. I like!!


Egenfiskade och kokade , snart ligger de i...

img_6807 (MMS)

Egenfiskade och kokade , snart ligger de i magen :)


Sooola o baaaada!

img_6807 (MMS)

Sooola o baaaada!


Mys på landet...

img_6807 (MMS)

Mys på landet...


Tolfteiåttondetvåtusentio


Godmorgon torsdag!

Vaknade tidigt imorse och gick på en långprommis. Sen har jag gjort massa nödvändiga måsten, ringt några samtal, tvättat och fixat och nu ska jag snart börja packa iordning för i eftermiddag åker jag och Anna till mitt landställe i Edsbro! Mamma och pappa kommer ut imorgon och då är det dags för kräftfiske :)

Så i helgen kommer det att bli lite uppdatering, men det är ni som sagt rätt vana vid, haha! Men jag kommer säkert att slänga iväg ett mms-inlägg eller två. Fan vad det är enkelt och bekvämt förresten! Dock inte liak roligt att läsa. Kan inte någon fixa en app till iPhonen så att man kan blogga därifrån??

Nej, nu ska tvätten hängas och in med en ny laddning kläder!

Ö n s k a r  e r  a l l a  e n  u n d e r b a r   h e l g !

Dagens sanning


I slutet på juni skrev jag detta inlägg. Där berättade jag att jag hade börjat tappa mina fransar.  I g e n . I dagsläget tar det längre tid för fransarna att falla av. Jag har alltså under hela juli trots att jag tappat flera fransar per dag sluppit använda lösögonfransar. Mascara har räckt trots att fransarna blivit färre och färre. Men nu går det inte längre. På vänter öga ser det ut som det brukar. Nästan. Men på höger öga har jag tappat så många att jag måste använda singelfransar...

Lite skillnad va?

F y  f a n  v a d  d e t  s u g e r !


Pyssel :)

img_6807 (MMS)

Pyssel :)


Twinrix


Hej hopp, gummisnopp!

Är hemma hos Malin och är barnvakt åt Isabelle medans Malin och mamma är och handlar. Så här sitter jag medans Isabelle kollar på Meckar Micke. Ett mycket intressant program :)

Jag var förresten nere och köpte ett svart album och två pennor tidigare idag! Så när mamma och Malin kommer tillbaka ska jag börja pyssla!! Får se hur länge jag kommer att orka med det, haha! Var även förbi ett vaccinationscenter för att checka upp sprutor och sådant inför Malaysia. Jag trodde att jag behövde ta om alla mina Twinrix-sprutor då jag inte tagit den sista sprutan än. Men jag behövde visst inte det då jag tog två sprutor 2006 och sen ytterliggare två sprutor 2008. Så jag hade visst fullgott skydd redan. Känns mycket bra då det aldrig är roligt att ta sprutor. Eller betala för dem.

Morrn, morrn


Här skiner solen för fullt så idag känner jag mig tvingad att sola lite, haha! Men har även några andra ärenden som jag måste ta itu med, bland annat ska jag kolla upp vaccinationer till Malaysia och sen vill jag gärna köpa ett album till mina foton.

Vaknade upp tidigt imorse och masade mig iväg ut på en långprommis. Kom hem för en timme sen, har käkat frulle och nu funderar jag vad jag ska göra här näst. Det skulle ju vara skönt att ha shoppingen färdig, men då måste jag duscha och fixa mig iordning lite. Eller så drar jag med en filt ut och lägger mig och solar och tar shoppingen i eftermiddag... Beslutsångest.


Vart är min tandborste??


Helt plötsligt har jag fått värsta suget efter att blogga. Kan lixom inte riktigt få nog, och så mina vänner, har jag inte känt på lääänge. Men nu är det roligt igen och det riktigt kliar i fingrarna att få skriva av mig.

Känns helt plötsligt som att mycket går min väg just nu. Jag känner mig extremt positiv till mycket och framför allt känner jag att jag orkar ta tag i saker och ting, tråkiga måsten och nödvändiga saker. Jag har mycket att se fram emot, längta efter och att sträva emot. Någonting som jag tror gav mig en ordentlig push är resan till Malaysia. Att hela tiden har något att se fram emot gör den tråkiga vardagen mindre tråkig :)

Men som sagt, det är mycket annat oxå som spelar in, och jag är stolt och glad över mig själv som äntligen tagit tag i det och mår jäkligt bra över mig själv som gjorde det! Power to the people, haha!!

Men, inte kan jag väl bara skriva ett positivt inlägg?? Något måste jag väl klaga över?? Okej. Träningen har inte prioriterats de senaste veckorna vilket suger hästpung. Men imorgon blir det en långprommenad, och sen kanske man ska kolla om det går något bra pass.. Annars har jag ju tagit för vana att träna på SATS vid jobbet, men eftersom att man nu har  s e m e s t e r  så får man söka sig någon annan stans :)

Nej, nu är det dags att borsta tänderna!! Vet dock inte vart min eltandborste är... Sist jag använde den var på Patienthotellet för typ en vecka sedan, jag vet att jag fick med mig den, men jag vettefan var jag har lagt den. Inte heller har jag borstat tänderna sen dess, höhö! Hallå dålig andedräkt och beläggningar... Okej. Trött. Sova. Måste. borsta. tänderna. ZzZznark.

Hårresande volym 2


Sommar och höst 2008 - vår 2009



Sommar 2009 - Vinter 2009


Vinter 2009 - tidig vår 2010


Vår 2010


Sommar 2010


Mycket har hänt de senaste två åren. Dock vet jag att håret hade kunnat vara bra mycket längre än vad det är idag, men jag har gjort ett medvetet val att klippa mig var tredje månad. Jag vill att håret ska se snyggt ut under tiden det växer ut. Nu är jag till och med osäker på om jag vill ha långt hår, haha!

Ringar


Köpte två nya ringar för ett tag sen. Kärlek vid första ögonkastet ♥


För exakt en vecka sedan...


... Minus några timmar...

Lilla  E l l i e föddes klockan 00:20 natten till tisdagen den 3:e augusti. Idag är hon alltså en vecka gammal. För exakt en vecka sedan - på klockslaget - skulle vi precis bli flyttade till patienthotellet där vi skulle tillbringa ytterligare en natt.

På bilderna nedan är hon precis nyfödd, och moster får hålla för första gången medans mamma Malin duschar ♥


Trixar


Här pysslas det för fullt med designen! Nu är som sagt färgen ändrad och lite annat smått och gott som man kanske inte riktigt tänker på.. Men ju mer man sitter framför dator och trixar, desto fler "fel" ser man som man stör sig på :) Men det tar ju sån jävla tid!! Jag får ju lixom testa mig fram och göra fel femtioelva gånger innan det blir rätt, men tillslut så ska det väl bli rätt :)

Fick även det här o posten igår! Så det kommer att bli mycket pyssel framöver för allt ska in i ett Vår/Sommar-2010 album. Måste bara gå och handla ett svart album och lite andra tillbehör som kommer att behövas!


Godmorgon!!


Vaknade för en halvtimme sen, jätteskönt att få vakna av sig själv, utan att klockan ringer! Ska snart bänka mig framför tv:n, det är ju EM-kval i simning i Budapest! Jag simmande ju när jag var yngre och var faktiskt rätt bra på det, men pressen på att tävla blev för stor, så jag bestämde mig, efter en tävling (skulle simma 100 m bröst - vilket inte alls var min gren - plus att mina konkurrenter var tre år äldre än jag, vilket är en hel del när man är typ 11-12) då jag torskade stenhårt att jag inte ville tävla mer, haha!

Men, jag gillar och kolla på simmning, och framförallt idag!
För idag ska nämligen min gamla klasskompis Rebecca Ejdervik ha sitt kval på just 100 m bröst!

Fan vad jag diggar mitt nya hår!


Lite skillnad både längd och färgmässigt va?? Den första bilden är tagen i vintras någon gång!
Imorgon kanske man ska lägga upp en till "Hårresande" , fast för typ 2009-2010?? Jag saknar fortfarande *hrmpf* en hel del bilder från 2009, men några kan jag nog kunna skrapa fram :)



Ja, nu märks det att jag har semester, annars hade jag aldrig suttit uppe till 12! Dock så slutade jag arbeta för typ 40 minuter sen.. Sen måste man ju varva ner lite oxå, haha, blogga och slösurfa ;)

Ses imorgon sötnosar ♥


Man kanske...


...Ska starta sin semester med att fixa (försöka) om bloggen lite..?

Vet inte hur många gånger jag sagt att jag ska göra det, men nu känns det som att jag vill ha en uppfräschning! Har ju trots allt haft samma utseende på bloggen i två år! Jag vet att jag vill ha en ny header i allafall, kanske en bild på när jag var sjuk och kanske en mer ny bild. Så vill jag ändra färg på bloggen oxå. En höstrenovering helt enkelt. W i s h  m e  g o o d  l u c k  för jag suger på html-koder och skit, haha!

En bra lördag


Förra lördagen var en grym dag!
Först mötte jag upp Anna för frukost i Västermalmsgallerian, sen en spontan thaimassage. Efter det hem och vila lite innan det var dags att göra sig iordning för att sen åka hem och drinka lite hos Anna, sen bar det av till restaurang Le Rouge för en sen middag och avslutningsvis BERNS, tillsammans med alla pridemänniskor! En grymt lyckad kväll :)















Solen skiner och det spöregnar och jag är ...

img_6807 (MMS)

Solen skiner och det spöregnar och jag är ute med Nelson!


ARG!!


Jag är så jäkla förbannad!!

Jag har tagit tag i alla samtal som jag skulle idag, dock verkar det vara svårt att få tag på folk idag... Men har lämnat meddelanden till alla, så förhoppningsvis hör jag av dem senare under dagen.

En person fick jag dock tag på. Jag frågade om han fått mitt mail som jag skickade till honom för en vecka sedan. Han svarade att han tyvärr inte kollat sin mail och därför inte sett något mail. Jävla bullshit. Det finns något som heter "Request a read reciept for this message" som jag så fint fick tillbaka skickat till mig några dagar efter skickat mail. Han har alltså sett mailet, men skitit i att svara, och sen nekar han till att han ens sett mailet.

En liten pojke. Det är vad han är. Som inte vågar ta tag i saker. Idiot.

Så. Nu har jag spytt lite galla. Nu är det dags för lunch!

Måndag morgon...


... Och jag är redan vaken...

Måste nämligen jobba idag. Var tvungen att ta ledigt i fredags så därför jobbar jag in den här dagen. Har en del som måste bli klart innan jag drar på semester.

Idag regnar det. Eller snarare småduggar. Trist som fan. Jag som beställde tropisk hetta till min semester! Men, men vad gör man...

Vid lunch kommer jag att dra över till Systeryster för att käka lunch, annars blir det en jobba och slappa måndag. Måste även fixa en hel del annat smått och gott, ringa banken bland annat. Sådana där tråkiga måsten en måndag...
F U C K  Y O U regn!!

Godmorgon...


...Vänner!

Min kväll igår spenderades i soffan, kollade på filmen Precious med bland annat Mariah Carey  och Lenny Kravitz. Det handlar om den 16-tjej som för andra gången blir gravid med sin egen pappa, som blir slagen av sin mamma, och som inte känner sig ens vatten värd. Det var en bra film, en tuff film. Usch vad det var jobbig...

Nej, inte tänka jobbiga tankar nu!! Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning! Ska möta upp Anna för att luncha. Vet dock inte vart, men det löser sig alltid :)

Önskar er alla en grym söndag!

P S .  J a g  h a r  s e m e s t e r  n u  ; )

Godmorgon...


...Vänner!

Min kväll igår spenderades i soffan, kollade på filmen Precious med bland annat Mariah Carey  och Lenny Kravitz. Det handlar om den 16-tjej som för andra gången blir gravid med sin egen pappa, som blir slagen av sin mamma, och som inte känner sig ens vatten värd. Det var en bra film, en tuff film. Usch vad det var jobbig...

Nej, inte tänka jobbiga tankar nu!! Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning! Ska möta upp Anna för att luncha. Vet dock inte vart, men det löser sig alltid :)

Önskar er alla en grym söndag!

P S .  J a g  h a r  s e m e s t e r  n u  ; )

Malaysia BABY!!


Nu är det spikat, bokat och klart! Tre underbara veckor i paradiset! Fantastiska sevärdigeter och shopping, men framförallt sol och bad! Herregud vad jag längtar efter sol och bad, god mat och goda paraplydrinkar (om man får dricka alkohol i Malaysia? Har hört att det på vissa ställen är ganska strikt..)

Tänk vad den tråkiga hösten kommer att gå snabbt, när man vet vad som sker i januari, när man har något att se fram emot! Kan inte förstå att det i januari är TRE år sedan jag var på en solsemester! Haha, då mellanlandade vi i Kuala Lumpur för att sen åka till Bali!

Att jag sen ska åka med en helt fantastisk person som jag på väldigt kort tid kommit att se som en av mina närmsta vänner, det gör knappast saken värre :)







Vill slänga iväg ett speciellt tack till  F E L I C I A  som gav oss många tips och idéer!! Vill gärna ha fler ;)


Hemma igen!


Hej vänner!

Sitter just nu hemma hos Malin och är barnvakt åt Isabelle medans hennes mamma och lillasyster är på sjukhuset för att göra hörselundersökning och lite annat smått och gott. Vi kom hem från BB i onsdags efter att ha "sovit" två nätter på först BB och sen en natt på Patienthotellet. Men så mycket sömn blev det inte, så veckan har varit lite som i ett töcken, men ett jäkligt härligt töcken!

Att få ha varit med på Malins förlossning var bland det häftigaste jag gjort! att få dela den upplevelsen med systeryster, att få se en liten komma till världen, att klippa navelsträngen, att sitta med en alldeles nyfödd liten tjej i famnen medans mamma duschar, att höra lilla bebis jollret. Helt fantastikt helt enkelt!!

Nu sitter jag som sagt på Malins dator medans Isabelle kollar på hennes favoritserie - Postman Pat (som tydligen på svenska heter "Postis Pär" haha!) Men jag kommer att visa lite bilder på underverket sen när jag är hemma igen, måste bara få Systerysters godkännade oxå ;)

Tack för era gratulationer underbaringar! ♥

Kvällsmys på Patienthotellet... <3

img_6807 (MMS)

Kvällsmys på Patienthotellet... <3


Klockan 00.20 föddes det senaste tillskott...

img_6807 (MMS)

Klockan 00.20 föddes det senaste tillskottet i familjen! 2910 gr och 48 cm lång.


På väg mot...


... FÖRLOSSNINGEN!!

Pappa kommer och hämtar upp mig och sen bär det av mot Danderyd ♥


RSS 2.0