Shopping och död kamera...

Jag tror min kamera är dog nyss. Inte ett levnadstecken. Den dog precis när jag skulle stänga av den för att föra över de bilder jag tagit. Trist. Jag som INTE har ekonomin att köpa en ny kamera :(.

Men men, några bilder blev det i alla fall, resten får ni se när jag har en ny kamera!

Jättesöt tunika från Forever21. Gillar spetsdetaljerna skarpt!


Underbara Uggs, för tusenlappen mindre än här i Svedala. Super för mina frusna fötter!


Underkläder från Victoria's Secret. Bland annat en hudfärgad "enkel" bh. Perfekt att ha under vita t-shirtar/tröjor.


Jävla skit att kameran bara dog! Fan, vad ska jag nu göööra??



När man inte orkar laga mat...

Idag orkade jag inte "laga" någon middag, utan köpte hem mozarella, avokado, oliver, parmaskinka, baguette och soltorkade tomater som vi åt tillsammans med gårdagens sallad..






Nu är tanken att jag ska fota mina grejer, om ögonen mina inte trillar ihop vill säga..!

 


Trötter

Ställde klockan på 08:30 imorse, men låg och snoozade i 20 minuter innan jag tvingade upp mig själv. Var så fruktansvärt trött. Hade svårt att sova under natten, men under morgonkvisten sov jag som en bebis! Så, det var tungt och vääldigt omotiverande att gå upp.

Kom till jobbet och väl där visade det sig att jag och några kollegor skulle iväg på utbildning/föreläsning i Solna och vara borta i 2 timmar. Det var iof en helt ok föreläsning, men att sitta och lyssna på någon i två timmar när man är så jetlag(ad?) att man knappt kan hålla ögonen öppna, det är inte roligt..

Nu ska jag packa upp min resväska se igenom vad jag har köpt.. Är ni sugna på att se?


Home sweet home...

Jag ska inte sätta mig ett plan på lääänge, lääänge! Har haft en riktig helvetes flygning, både över atlanten från NY och från London. Luftgropar och skakningar, ont i arselet och otrevliga gravida kvinnor *morr*

Det började med att vi boardade planet vid 18:30 (lokal tid), men pga oväder så kom planhelvetet inte upp i luften förrens efter klockan 20, och alla vet väl hur det är att flyga genom åskmoln med ett bautaplan..? Jag hade spypåsen redo i alla fall.

Sen så var det en kvinna som satt bakom oss (längst bak i planet) och beklagade sig för en flygvärdinna om att hon faktiskt var gravid och att hon var tvungen att kunna luta sin stol bakåt. Flygvärdinnan sa att hon skulle göra vad hon kunde för att hjälpa dem, men hon kunde inte lova något. Jag och Malin tänkte då att vi kunde byta plats, för att vara snälla lixom. Och vad får man, knappt ett tack?! Killen gav oss typ ett litet leende och ett pyttetack, medans hon-den-där-gravida sa inte ett ord! Herregud, man kan väl säga tack i alla fall?? Till saken hör att hon lutade knappt stolen bakåt på hela resan.. Medans jag och Malin fick sitta på deras ruttna platser bara för att vara snälla!

Sen var flygningen från London till Arlanda jobbig oxå. Eller landningen. Spypåsen fick vara redo då oxå.



Men, jag har haft en underbar resa med systeryster ♥

Nu väntar jag bara på att fästmannen och hunden ska komma hem, så ska jag krama och pussa sönder dem! =)


Update!

Heej sotnosar!

Blir en liten snabb update har fran underbara New York City! Resan borjade ganska daligt da jag redan nar vi kom till hotellet borjade ma illa och kande mig dalig. Under natten kraktes jag flera ganger och fros som en galning. Dagen efter lika sa. Vi gjorde lite sightseen igar, bland annat Wall Street och Pier 17. Efter att vi sett Ground Zero borjade jag ma jatteilla sa vi letade upp en restaurang och bad om att fa lana deras toalett. Jag var sa nara pa att spy i trappan ner.. Idag mar jag battre, men har knappt atit nagot sen vi kom hit, ar lixom inte hungrig. Skit konstigt, jag som alltid ar sugen pa mat och onyttigheter, haha!

 Nu ar klockan 22:10 lokal tid och vi ar precis hemkomna fran en koreansk restaurang, dumplings och noodles =) Har precis letat upp adressen till SATC Carries lagenhet som vi ska kolla pa imorgon, ska aven aven hyra cykel och cykla runt Central Park, kolla pa Bloomingdale's, FN-byggnaden osv. Kanske oxa en farjetur runt Staten Island. Har inte gjort sa valdigt mycket sightseen an faktiskt, har lagt de forsta tva dagarna pa shopping. Massa shopping! Me like...


Vilka sota kommentarer ni lamnat forresten! Ni ar urgulliga, vet ni det? Har ni fragor eller liknande sa passa pa att stalla dem nu oxa sa svarar jag nar jag kommer hem! Nu ar det dags for rummet, farsk annanas och vatten innan det ar dags att lagga sig sangen!

Hoppas ni far en underbar helg!

Klockan 07:00...


... Kommer taxin som tar oss till Heathrow!

Sen vantar 8 timmars flygning innan vi landar pa JFK, New York, USA. Kan inte fatta att det antligen ar dags! =) Imorgon kommer jag att strosa pa NYs gator med systeryster!!


Forovrigt hittade jag tva par jeans pa Primmark for 174 svenska kronor, haha! Primark rules! Okej, kvaliten ar inte den basta, men for undr 200 spann ar det  h e e e e l t  ok!


Under tiden jag ar borta kan ni val beratta vad ni tycker om med min blogg?

-
Vad tycker ni ar bra/daligt?
- Finns det nagot som ni vill se mer av/mindre?
Osv, osv..

Bloggen ar ju inte langre en "sjukdoms-blogg" pa samma satt som det var forr, utan mer som "mina-vardagsbetraktelser-i-dagboksforms-blogg" Jag trivs med min blogg, eller jag alskar min blogg till och med! Det ar ju MIN blogg ocha MINA asikter! Men, det ar alltid roligt att veta vad ni egentligen tycker. Vad ar det som ni fastnat for lixom? Vad ar det som far er att fortsatta lasa?

Var inte blyga nu =) Beratta vad ni tycker och ge mig massa rolig lasning tills jag kommer tillbaka pa tisdag!

Lots of love ♥


Godmorgon mandag...


... Och god morgon London!


Da var man har da! WOHO! Det var en  riktigt trakig flygning hit. Brukar alltid kunna sysselsatta mig med att lasa men det funkade inte alls igar, sa vad gor man da? Jo, man sover, haha!

Syster motte mig pa flyplatsen och sa satte vi oss pa bussen som skulle ta oss hem. Dar vantade Alberto och varldens sotaste lilltjej- Isabelle! Hon blev jatteglad och strackte upp armarna mot mig. Sen skulle hon klanga och visa mig en massa leksaker. Mosters hjarta smalter!

Trodde att jag skulle vara barnvakt idag, men det blev ett missforstand mellan mig och syster, sa idag ar jag ensam hemma och har senare i eftermiddag tank ga ner till Kingston kopcenter for att kopa mig ett par billiga jeans pa Primark. Och kanske ett par skor. Och en topp.. Till saken hor att jag glomt mina jeans hemma =( Tvattade de haromdagen och hangde upp dem pa handdukstorken - och sjalvklart sa glomde jag dem...

Har tagit en massa bilder som jag tankte lagga upp, men Malins kamerasladd passar inte min kamera... Jaja, ni fra bilder nar jag kommer hem nasta tisdag istallet! =)

Hoppas att ni har fatt en underbar start pa veckan i alla fall =)


Väskan packad..


... Pass, p-piller, piljett och pengar är fixade =)


Ska strax stänga igen väskan och hoppa in i bilen och åka till Arlanda! Kan inte fatta att jag är påväg.. Förstå vilken underbar vecka jag kommer att ha! Först vara barnvakt åt Isabelle, sen strosa på New York gator med systeryster..

Men vad jag kommer sakna Patric. Tycker inte om att vara utan honom. Framför allt inte när man ska gå och lägga sig, hatar att sova själv. Men där har jag tur, haha! Jag och syrran kommer att dela på en kingsize bed, så jag får väl hålla om henne istället, haha!

Kommer antagligen blogga från London när jag kommern fram! =)



Haha, taggad till tusen! =)


Godnatt sötaste!


Hur har er lördagskväll sett ut?

Jag och Patric har haft en riktigt mysig kväll. Efter middagen gick vi ut på altanen och drack ett glas vin och tände vattenpipan och satt och pratade om allt och inget. Sådana kvällar är så värdefulla ♥

Nu är det dags för att sova. Har ställt klockan på 09.00 för att hinna fixa det sista innan resa. Måste bland annat åka till Kjell o Company för att byta det nya minneskort vi köpte till kameran, för det funkar inte =(. Sen ska resten av packningen ned i väskan, innan vi vid 13-tiden drar oss iväg till Kjell o Company för att sedan bege oss till Arlanda =)

Undra vad jag ska ha på mig imorgon..? Känns som att jag knappt äger några kläder. Hmm, det återstår att se imorgon.

Ni läsare som varit med sen Aftonbladet kanske kommer ihåg vad som hände för ganska exakt  ett år sedan? Dels såg jag ut så här...



Veckan som kommer är en vecka fylld av känslor för mig. Inte bara för att jag och Patric har vår 4,5-år-tillsammans-dag den 22/9. Den 26/9-08 fick jag beskedet att jag var frisk, och den 27/9 åkte jag och Patric på spa, där vi även förlovade oss. Mer om förlovningen här. Men, inte nog med det. Samma dag som vi kom hem från spa:t så åkte vi även om tittade på en lägenhet. En lägenhet som vi idag bor i.

Så, under en vecka för ett år sedan hände det mycket i mitt liv. Jag blev frisk. Förlovade mig. Firade 4,5 år tillsammans med min kärlek, och vi budade på lägenheten. Som vi uppenbart fick =)

 


Packat och klart...


...Eller nästan i alla fall =)

Syster Malins saker tar upp typ halva väskan! Det som är i packat nu är inte ens hälften av de som faktiskt ska med, haha! Men jag ska inte ta med mig mycket kläder till NY eftersom att jag tänkt shoppa en hel del där =)

Tar även med mig min träningsväska som jag kan ha som handbagage om jag shoppar mycket eller inte vill ha övervikt. Risken finns då Delta (som flyger oss till USA) har en maxvikt på 23 kg. Medans SAS som jag flyger med hem från London bara har 20 kg. Ska bli mycket spännade det där...!



Bästa hudkrämen för torr hud!! Den ska med, check!

Nu ska Patric få mannekänga för mig medans jag lagar middag! Ikväll ska vi äta en vanlig hederlig kycklingsallad.. Men sen så har vi oxå chips med SourCream and Onion-dipp =)

 


L Ö R D A G !

Hej vänner..

Är nyss hemkommen från en shoppingrunda i Täby Centrum. Patric har fått dig en helt ny garderob bestående av skjortor, slipsar, ett par chinos, ett par jeansliknande byxor plus flera tröjor/koftor att ha över skjortorna. Vi hittade så mycket snyggt, och nu är vi ett antal hundra (läs tusen) kronor fattigare, haha! Men nu när han har så mycket nytt så ska vi passa på att slänga massa gammalt oxå..

Trots att det svider rätt hårt i plånboken när man lägger så mycket pengar på kläder så resonerar vi så att nu har han en bra bas som han kan mixa och matcha lite hur han vill, och på det sättet få flera skitsnygga jobboutfits! Han kommer att bli jobbets snyggaste klädda, vilket han iof redan är ;p

Passade även på att växla in lite pengar på Forex, så nu har jag 500 kr i pund och 1000 kr i dollar. Föredrar alltid att ha lite cash på sig när man ska ut och resa. Sen så köpte vi även mat och liknande att ta med till Malin i London, den maten fyller över halva min resväska, haha!


Snart kommer mannen hem!


Tycker verkligen inte om att vara ensam hemma. Jag planerar för att göra så mycket, men det sluta nästan alltid med att jag bänkar mig i soffan framför tv:n med datorn i knät =) Då ska bakpotatisen in i ugnen och skagenröran göras! Gud så gott det ska bli, älskar verkligen skagen!!

Hur ser er kväll ut? Hade hoppas på en maaassa kommentarer och lite action idag då jag typ har varit bänkad
framför datorn - bloggkoll, bloggen osv. Men icke, det har väl inte varit en kommenterar dag för er idag, kära läsare =) Konstigt ändå med tanke på att ni är rätt många som läser.

Undra vad det beror på egentligen?
Undra varför det är så många som inte vill/tänker på att lämna en kommentar. Kanske är det många som inte vill ge sig till känna att de faktiskt läser min blogg? De enda i min närhet som jag VET läser är min familj. Märkligt det där.

Nej, ska jag hänga upp tvätten. Någon nytta har jag gjort i dag i alla fall =)

IDOL

Igår fick jag ett mail från min kollega Ali där han uppmanade alla att se på Idol då hans lillebror skulle vara med. Jag och Patric zappade mellan VMA:s och Idol, och det var ren tur att vi precis bytte från MTV till kanal fyra. Annars hade vi missat Alis grymma brorsa =)


Godmorgon fredag!


Och godmorgon till att spendera dagen hemma..


Japp, idag är jag alltså hemma från jobbet. Kände redan igår att jag hade en grym halsbränna och lite smått ont i halsen. Precis samma symptom som jag hade häromveckan. Förvarnade mina kollegor igår om att blir det sämre så skulle jag vara hemma idag, för jag tänker då inte riskera resan! Hur som, vaknade imorse och det var inte bättre. Därför är jag hemma idag. Känns skittråkigt. Men som alltid finns det "jobb" att göra hemma. Tvätta, hänga in tvätt, ta in tomatplantan (som stannat i växetn pga kylan), plocka, städa, måla naglarna... Pilla mig i naveln... Kul dag, verkligen!  

Hoppas att ni får en underbart härlig fredag..! ♥

HAHA!

Hittade dessa bilder i mappen "Johannas skiva+Mösspåtagning+ Studenten"

Mösspåtagning vid fontänen. I regnet. Med skumpa. Och Gurra.


Skiva. Porrig katt. Mjaou. Töntig smurf. Höhö!


Utspring. Det sägs att det är bilderna som tas utan förvarning blir det bästa.
Är INTE beredd på att hålla med. Men.
Det är sann lycka och glädje i bilden. Och tårar, haha!


På söndag...

... Smäller det! London/ New York, here I come!! Systeryster Malin gav mig en inköpslista som jag ska köpa och ta med till London som med all säkerhet kommer att fylla hela min resväska. Det var allt från välling till choklad, lingonsylt och alvedon, fotografier och LdB duschtvål och deo. Ja, listan kan göras lång. Väldigt lång =) Men allt för dig kära syster ;p

Idag hade vi tänkt åka till Beijer för att kolla bänkskiva, men de stängde vid 18, och vi kom hem vid 10 i så det hans inte med. Ganska skönt det ändå, då kan det bli lite soffmys ikväll. Har köpt chips och dipp, haha! Tidigare har vi köpt dipperna Holiday och någon-annan-som-jag-inte-minns-namnet-på. Men för ett tag sen köpte jag Sourcream and Onion-dippen. I'm in heaven...


Kallelse...

... Till Hematologen. Jag som har funderat på när den skulle komma. Men alltid skönt när den väl dimper ner i lådan, då vet man lixom. Än så länge känner jag mig lugn, men vet att det brukar kunna ändras ju närmre D-day jag kommer. Men nu är jag lugn. Kolugn till och med. Eller, jag börjar redan oroa mig för sticket i armvecket. Usch, blä och fy!



Nu är det snart dags för middag. Tanken var att vi skulle äta raggmunk, så jag gick och köpte mjölk men glömde självklart äggen, så det för bli rösti istället. Men inte mig emot, det är gott det med =)


När renoveringen...

...Inte går som den ska, så får man städa istället. Ja, jäklar vad vi har städat.

Schleeten Johanna. Rent kök. Död blomma.

Viktigt!!
Glöm inte att rösta på min systerdotter Isabelle i inlägget nedan! Ni har till imorgon efter lunch =)

REKLAM, REKLAM, REKLAM...

...För min systerdotter Isabelle som är med och tävlar om att bli Englands sötaste bebis =) Vinnaren får X-antal kronor att handla typ leksaker och blöjor och liknande i några butiker! Det är en hel del barn med i tävlingen så jag och Isabelles mamma Malin vore evigt tacksamma om ni ville lägga en röst på henne!

Gå in på den här länken och skriv in Isabelle Isufi Berlin i sökfältet. Sen är det bara att rösta!

Kortet är taget på gården hemma hos Isabelles mormor och morfar. Det är morbror Mattias som tagit bilden och Mattias flickvän Emma som håller i stumpan!

En vanlig måndag

Pappa är påväg hit - igen
Vi ska försöka sätta upp lister - igen
Vi ska måla flera lister senare - igen
Har svårt att se positivt på den här j*kla renoveringen.
Det kommer att dröja innan vi börjar med vardagsrummet...

Någon som vi hjälpa till..??
Inte?
Elakt...

TröttSöndag

Usch, vi är slitna idag.. Hade en trevlig dag igår med besök på Livgardet i Kungsängen där lillebror gör lumpen. Sen hem till mamma och pappa för att käka middag. Tyvärr kände både jag och Patric oss väldigt slitna och trötta... Idag skulle vi börja sätta upp listerna men vi fattar inte hur man gör hörnen så att det blir rätt. Pappa fick det inte heller att funka, så nu ska ha ta med listbitar till jobbet så får några snickare snickra ihop några mallar för hörnet.

Nu ska jag göra pannkakssmet - Patrics önskan =)
Hoppas alla haft en underbar helg! Utan elaka kommentarer ;)



Framtid

Efter att mamma och pappa hade gått hade jag och Patric ett långt samtal om hur vi vill att vår framtid ska se ut. Vi pratar så otroligt mycket mer nu, än vad vi någonsin har gjort. Det gör att dessa samtal blir mycket lättare. Vi pratade om vart vi vill bo (Väsby är inte ett alternativ, vi vill bo i Täby). Vi ska fokusera på att få lägenheten renoverad för att sen förhoppningsvis kanske kunna flytta till något större. Vi har sagt att vi måste ta oss i kragen och verkligen sätta i gång på allvar. Renovering. Träning. Mat. Men framförallt, OSS själva! Vi vet vad vi vill, och det är att vara tillsammans. Men ibland är det svårt, vi vill så mycket tillsammans, men vi vet inte riktigt hur vi ska ta oss dit. Något vi däremot vet är att vi båda är villiga att satsa på att båda ska må så bra som möjligt - tillsammans.

Igår kom vi fram till att det är den gråa, tråkiga vardagen som säkert har drabbat oss. Att den kom först nu efter 4,5 år tillsammans. Vi har bott tillsammans i 1,5 år, men strax eter att vi blev sambos blev jag sjuk i cancer. Det resulterade i fyra månaders helvete. Men det helvetet cirkulerar fortfarande runt oss, och kommer säkert fortsätta att göra det hela livet. Det är först nu, ett år efter cancern som vi båda börar insett hur mycket skiten påverkade och fortfarande påverkas oss. Det är först nu, 2009, som vi faktiskt har ett "normalt" sambo förhållande. något som vi faktiskt inte är vana vid. Det är första gången på 1,5 år som vi faktiskt bor tillsammans. På riktigt.

Jag älskar honom över allt annat. Ett liv utan honom existerar inte för mig. Vi ska komma igenom den här svackan och vi ska komma starkare ur den! Jag älskar honom... ♥ 

Listköp

Igår var vi varit på ByggMax och köpt lister. Tror nog att vi köpte närmre 30 meter tak och golvlist. Måste däremot komma på någon bra lösning där elementrören sitter. Tidigare ägarna hade satt skitfula plastlister över, men det vägrar jag ha! Jag ska ha trälister! Sen att vi måste designa dem själva det är en helt annan sak ;)

Pappa och mamma följde med till ByggMax för att vara moraliskt stöd, och för att hjälpa oss frakta listerna hem ;). Sen bjöd jag och Patric på en otroligt glamorös middag bestående av färdiggrillad kyckling, potatissallad och baguett!


Idag är det fredag, och det är verkligen efterlängtat.. Har dock ingenting planerat annat än att röka vattenpipa och mysa på altenen med ett (läs flera) glas vin, haha :p!


I soffan och nytt typsnitt

Sitter i soffan och läser bloggar medans Patric sitter framför stora datorn och pluggar.
Han kom med i en säljutbildning på jobbet, så nu pluggas det för fullt här hemma! =) Annars har vi inte gjort så mycket.. Vi bar in utemöblerna i förrådet och så städade vi köket. Måste även komma ihåg att mäta ut där listerna ska sitta och hur lång och bred bänkskivan ska vara - ska till K-rauta imorgon! =)

Förresten, vad tycker ni om det nya typsnittet?? Bättre, eller sämre?? Kom gärna med tips om hur, och vad jag kan göra för att förbättra min design. Eller ännu bättre, hjälp mig göra en ny ;)

O N S D A G

Har än så länge ingen träningsvärk från spinningen, men jag väntar den imorgon ;) Patric tyckte att det var svinjobbigt, men sen är han den som verkligen ger ALLT också! Vi skrattade ganska gott åt instruktören vi hade igår! Hon lixom stönade ut tillrop. Kooom igeeen *stön*, upp och stååååå *stön*. Man kunde inte hålla sig för skratt! =) På fredag står en Shape-pass på schemat, och nästa veckas pass är även bokade. Veckan efter det blir det inga pass, däremot en väldigt massa promenerande på New York gator!!! Can’t wait!


Nu ska jag rösta på min systerdotter Isabelle som är med i en tävling, typ sötast-bebis-tävling!

 



Tisdag och spinning


Är fortfarande på jobbet men väntar på att Patric ska hämta upp mig.
Sen är det spinning som gäller =) Första gången vi spinnar tillsammans, ska bli kul faktiskt! Men jobbigt *pust*


 
Hoppas bara att vi orkar måla när vi kommer hem. Risken är att det kommer att bli lite omotiverat efter dusch och middag, men vi måste!




Enbart din känsla

Jag minns när jag fick reda på att jag hade cancer.  Jag fick reda på att jag var sjuk och hade cancer och att jag med all säkerhet skulle få behandling, men man visste inte i det läget vilken behandling jag skulle få. Det skulle ett flertal tester, prover och röntgen avgöra.

 Jag jobbade i två veckor efter mitt första cancerbesked, det är två veckor av dimma. Jag minns bara fragment av den tiden. Jag minns däremot att jag läste två böcker som jag blivit rekommenderad av en vän att läsa. Självklart var det två böcker som handlade om cancer. Som jag grät, när jag läste dem. Den ena var  Ps. I Love You av Cecelia Ahern och En Sorts Kärlek av Ray Kluun. Jag minns att en person sa till mig, ”-Nu är ju inte du lika sjuk som personerna i böckerna, men det kanske kan vara bra för dig att läsa dem..”


 Nu var det så att jag faktiskt tog illa vid mig av det den här personen hävde ur sig. Jag visste att jag inte var dödssjuk, men jag visste inte HUR sjuk jag var. Att veta att du kommer att få behandling men inte vilken, eller HUR länge. Att veta att du kommer att må dåligt, men inte HUR dåligt.  En persons känslor inför sjukdom eller dödsfall, lycka, förlossning, livet ja, allt,  är enbart ens egen. Ingen annan kan någonsin säga hur man bör känna eller hur man bör hantera den känslan.

 Det är din känsla. Och enbart din.


Söndagen...

Tog en lång sovmorgon – steg inte upp för ens efter klockan 10. Tog Milo på en promenad, sen var det dags för frukost.  Tog ut Milo på en kortis till innan det var dags att bege sig ut på äventyr =) Patric hade sin första innebandy match med laget ”Antibalas” haha, det är ett SIL-lag som Patric har börjat spela i. (Nannas kille Christian spelar där) Det var 2 matcher, men tre spelare per lag plus målis (Patric). Antibalas utklassade motståndarna totalt i de båda matcherna gjorde laget 27 mål och släppte in 2, ett i vare match. Han var så duktig min Patric,  Christian var grym han med, han gjorde 9 av de 27 målen de gjorde! =)


 
Dagens roligaste:
I cafeterian som ligger i anslutning till parkeringen fanns det sådant där ”spegelfönster”. Var man i cafeterian såg man alltså ut, men man såg inte in. På parkeringen står det en kille och speglar sig mot fönstret. Efter ett tag lutar han sig närmre och närmre och börjar att klämma finnar!! Vi hade så roligt åt killen! Funderade ett tag på att ställa oss framför honom och banka hårt i rutan, men vi var fegisar .. :p



 Senare på kvällen gjorde vi inte så mycket. Spikade upp de vita tavlorna på ”garderobsväggen” i köket och städade undan lite… Har haft en härlig och relativt lugn helg!




Lördagen...

Vi sov hos svärisarna då vi hade lämnat Milo där tillsammans med Ozzy och Coca. Åkte dock hem tidigt för hemma väntade en strykning av väggarna i kök och hall. Satan vad fint det blev!! Vi är så jäkla nöjda! Nu är det bara lite småpill kvar vad gäller målningen, typ kanter och liknande. Vi är så jäkla nöjda med färgen. Trodde när vi provmålade en bit på väggen att den skulle bli alldeles för mörk, men den är  s å å å  fin! Vi målade även ”skåpsväggen” och de fula luckorna som täcker fläktrören, så nu är allt så fint så! =)

Efter målningen var det dags för lunch, och då både jag och Patric kände oss bakis, trots att vi bara drack en frödrink, och två glas vin till middagen, så blev det Donken till lunch, och varma mackor till middag. Hade planer på att göra en ”favorit i repris” men kände varken för vin eller vattenpipa, så det blev soffan med Cola och godis istället.. =)

Det börjar hända grejer. Ser ni förresten hur fint "luckorna" smälter in i köket istället för att säga "- Hej, titta på mig! Jag är en jätteful sak som täcker fläktrör och annan skit!"



Fredagens bravader

I fredags var vi på skärgårskryssning för att fira att ”morfar” (Patrics morfar) fyllt 80.  Färdtjänsten hämtade upp mig och morfar vid 16:30, båten skulle gå från Strandvägen klockan 17:30.  Vad vi inte visste då var att vi tydligen skulle hämta upp en till tant påvägen. Vi kom alltså inte från Täby förrens klockan var 16:45. Vi åkte via Artillerigatan men kom typ 15 meter på 20 min, det var så jäkla mycket bilar! Tillslut sa morfar ”- Det här går inte Johanna, du får köra mig med rollatorn…” Patric som redan var på plats vi båten sprang upp och mötte mig och morfar. Morfar satte sig på rollatorn, Patric tog sats och småsprang med rollatorn framför sig och morfar sittandes på. Jag höll morfar i armen och varnade för gupp och trottoarkanter. Men vi var dock jääävligt nära på att välta vid ett tillfälle. Hjulet fastnade i en brunn och rollatorn och morfar var så nära på att ramla baklänges, men som tur är så lyckades vi parera fallet så alla var hela och rena när vi kom till båten med två minuter i till godo =)

Vilken syn vi måste ha varit...



Hur många gånger har jag sagt "morfar" i det här inlägget? HAHA!


Hejsan v. 37

Veckan som sådan bjuder inte på så mycket. Förhoppningen är att det blir en hel del träning, har redan bokat in ett spinningpass imorgon och ett Shape-pass under lunch på fredag. Hoppas på att kunna klämma in ett gympass också… Vill så gärna få rutin på träningen, vill ju bli mer i form och gärna gå ner några kilon.

Känner att jag måste få mera  s t r u k t u r  på livet i allmänhet. Just nu känns det som att mycket är kaos. Renoveringen bidrar mycket till kaoset, pengarna försvinner fortare än vad man räknat med, det är stökigt överallt och det påfrestar helt klart på välbefinnandet. Vill bara bli färdig med köket och hallen! Men vi ser slutet... Nu ska vi  ” b a r a ”  köpa en bänkskiva som skall målas vit, vita lister, bygga vinställ, eventuellt sätta spottar i bänkskivan, vita nya skåpsluckor och annat smått och gott så som nya krukor, vaser, blommor. Dekorations och prydnadssaker helt enkelt =)


 Men, vi ser ljuset i tunneln..!


Taggad som fan...

. . .  E l l e r  i n t e . . .  Nu väntar 8 timmars arbete, hemma, helt själv. Det är ingen annan på företaget som arbetar. Det kommer att bli kaotiskt. Har heller inte mitt headset här. Kommer att få ont i nacken av att ständigt behöva lyfta telefonen till och från örat. Men, jag har ostbågar som jag och Patric köpte igår att mumsa på. Plus att jag köpte en ny klänning att ha på mig ikväll. Och nya lösögonfransar. I'm gonna be smoking hot to night! =)


Kärlek <3

Gick ut till brevlådan med hoppet om att korten till vår fotovägg kommit, vilket det hade =). Sex kort till våra sex IKEA-ramar! Så det är det jag pysslat med i eftermiddag. Förrutom att jag har städat, och lagat en lyxlunch till mig själv, och badat, och snytit mig femtioelva gånger och dammsugit.  H m m m , känns som jag kom ifrån det jag skulle skriva om!

Men det blev så fint med bilderna! Nu väntar jag bara på att Patric ska komma hem så kan han hjälpa mig att sätta upp dem! Tror att det får bli i sovrummet så länge.. ♥






Läppstiftet

Tack för kommentarena om sminkningen igår! Vet att det knappast var världens bästa bild, men man ser ju lite i alla fall =) Jag har som grej att typ alltid sminka mig när jag mår dåligt - det får mig att må mycket bättre, i själen om inte annat!

Jag använder mycket sällan läppstift, brukar på sin höjd bara använda ett relativt naturligt läppglans, men oftast blir det "bara" försvarets hudsalva. Men, för att pigga upp slitna mig idag så använde jag ett vanligt rött läppstift - Lancome, Juicy Rouge nr 135, och Clinique superbalm, 03 Mango..

Godmorgon förresten =)


Gris och tryne

Pappa ringde nyss och fick mig att lova att ringa till vårdguiden. Han är orolig för att jag kan ha den så kallade "Nya Influensan". Han tyckte att det var en bra idé att ringa då jag ändå har, undre en period, varit drabbad av dåligt immunförsvar. Nu tror jah knappast att jag har dåligt immunförsvar längre, men det skadar ju inte att ringa och kolla... Men som sagt, plats 60 i kön, har redan suttit med telefonen mot örat i 13 minuter...


UPDATE  19:41
Sjuksyrran/mannen jag pratade med sa att jag kan ha fått en släng av tryne och knorr, då jag har visat på en del av symptomerna : ont i halsen, hosta, huvudet, kroppen, trött och eventuellt feber. Hur som så länge det inte blev värre, eller att febern håller i sig i flera dagar, eller att jag får andningssvårigheter så är det ingen fara. Kommer däremot vara hemma från jobbet imorgon, och på fredag kommer jag att jobba hemifrån, så det här är luuungt!

Mår faktisktt lite bättre nu, fast å andra sidan har jag mått "bra" till och från hela dagen så vi får se hur det blir imorgon!


*Oink, Oink*


I Made It!

Skulle hoppa in i badet men såg lösögonfransarna där, de bara väntade på att jag skulle testa det sättet Iréne tipsade om. Jag tog en liten spegel och tittade ner i spegeln medans jag satte dit fransen, SUCCESS!! På första försöket dessutom! Nu måste jag bara skaffa ett par snyggare fransar.. Mina "övingsfransar är för korta på både längden, tvären, bredden, ja allt.

Förövrigt diggar jag färgen på mina läppar. För en kort stund kände jag mig pigg och fräsch, men den stunden är  l o n g  g o n e . Nu väntar ett fyllt badkar med badsalt och lite olivolja + en Ipren. Och en bok, antingen "Tre sekunder" eller "Det ska bli ett sant nöje att döda dig". Väldigt lätta och odramatiska böcker jag valt! =) 


Ignorera kaluffsen. Det är morgonfrisyr. Hett.


Sjuk

Då var man hemma och är sjuk då. Har typ ingen röst, har halsbränna och ont i hals och huvud. Har planer på att ligga i sängen hela dagen med Roslund&Hellströms senaste bok Tre sekunder. Har börjat läsa den men inte varit så läsarsugen att jag faktiskt fortsatt... Risken är att det blir lite bloggande oxå, dock från ett sängliggande läge =)

Hoppas att ni är friska och krya denna underbart regniga onsdag!



TRÖTT..

Det känns som att mina ögon håller på att trilla ur sina hålor.. Är så fruktansvärt trött. Mår dock bättre idag, men har en skitjobbig halsbränna och fortfarande lite halsont. Jobbade idag men gick tidigare då jag skulle till Ungdomsmottagningen och fixa nya piller. Passade även på att köpa lite nyss smink i Väsby Centrum, blev bland annat en foundationborste, lösögonfransar, ett nytt rouge. Testade att sätta på ögonfransarna men det funkar fan inte! Jag vet inte hur man göööööör!!! Tips, snälla??


RSS 2.0