Fläta






D a g e n s  f r i s y r .  U t å t b a k a d  ( ? )  f l ä t a .


Plötsligt händer det...


... När man känner att kondisen faktiskt börjar att bli helt okej, eller kanske till och med bättre än okej! Som jag har berättat tidigare så har träningen de senaste två månaderna blivit åsidosatt av olika anledningar, vilket har gjort att jag haft lite ångest för att komma igång ordentligt med träningen igen.

Men.  D e t  h a r  g å t t  s å  j ä v l a  b r a !  Spinningen idag, som jag var mest nojjig över, rent konditionsmässigt gick riktigt bra! Jag kunde öka på belastningen och jag höll ut hela passet. Dock har jag nog aldrig varit så svettig, haha!

För första gången på länge känner jag mig nöjd med min kropp. Jag känner mig ändå relativt bekväm med att gå i bikini och jag kan faktiskt känna mig stolt och tycka att min kropp idag är fin. Det mina vänner är ett enormt stort steg för mig.

Snart står vågen på - 8 kilo. Nu är det bara att träna upp kroppen och bli mer fast och tona upp musklerna. Därför blir det ett pass på gymmet imorgon :)



G r y m t  s v e t t i g  e f t e r  e t t  r o l i g t  p a s s !


Jag börjar...

...Att bli långhårig... 

Jag är tveksam om hur jag vill gå vidare i hårfrågan.. Jag stör mig som fan på håret i nacken, men jag vill ha kvar den långa "luggen" och jag vill ha kvar det långa håret överlag.

Jag funderar seriöst på att klippa mig kort i nacken men spara ut resten.. Varför inte testa på att ha kort och olika coola frisyrer innan jag låter det växa ut och bli långt igen? Om jag låter håret växa så är jag rätt säker på att jag aldrig kommer att klippa av det igen.

Så, nu är frågan. Leka med det korta håret och olika frisyrer, eller verkligen satsa på att få det långt..?

 





Sjuuuk dag!

Vilken dag jag har haft, inte en lugn stund! Har det inte varit det  e n a  så har det varit det  a n d r a tillsammans med det  t r e d j e . Helt galet. Men ändå roligt! Men galet.

Nu är det dags för mig och Carro att åka och simma!
Har en grym träningsvärk efter gårdagens träning, så jag kan inte direkt påstå att jag ser fram emot de första längderna i poolen... Men när kroppen är uppvärmd så märks knappt träningsvärken av. Tur det. Annars hade jag bara tränat en gång i veckan,  h a h a !

Annars kommer det att bli en lugn kväll för mig. Den sista månaden har varit rätt hektisk för mig, dels med lägenheten plus offantligt mycket att göra på jobbet. Jag orkar inte göra något på veckodagarna. Jag är bara glad att jag har fått en någorlunda motivation till att träna igen!

 P å  å t e r s e e n d e  m i n a  v ä n n e r  ♥


Hmmm. Det tog lite tid för detta att publiceras. Men nu är jag hemma igen efter att ha simmat! Det gick riktigt bra och jag var grymt snabb men mina nya googles och min lånade baddräkt! Grymt snabb, haha!Nej, men det blev i alla fall än enorm skillnad! Nu kunde jag ta ut mig ordentligt, så man kände verkligen att hela kroppen fick arbeta. Jag har verkligen saknat simmningen...

NYHETER!


Jag har en del att berätta för er! Saker som jag velat hålla för mig själv tills det har blivit mer definitivt och säkert, men helt klart bra och roliga saker!

1. Jag har fått en ny tjänst inom företaget! Företaget har öppnat upp en ny tjänst som kallas för Sales Support och innebär att jag kommer att vara (som det låter) ett stöd för våra säljare plus att hjälpa till en hel del på marknadsavdelningen. Jag kommer att börja den nya tjänsten så fort vi har hittat min ersättare!

2. Jag ska bli moster igen! Storasyster Malin är gravid och den lille/-a beräknas komma någongång i mitten på augusti!

3. Malin och hennes familj flyttar hem till Svedala igen!! =)

Mysmåndag


Klockan är inte ens nio på kvällen men jag ligger redan i sängen och bloggar, läser bloggar och kollar på Arn. Jag har sett första filmen på bio men inte den andra (eller tredje, om det ens finns någon?)

Imorgon står det simmning på schemat. Jag och Carro ska iväg, jag får låna en baddräkt av henne då jag själv inte äger någon. Jag tar verkligen i när jag simmar vilket gör att en bikini inte riktigt håller sig på plats, om ni förstår vad jag menar, haha. Måste även införskaffa googles, då kan jag verkligen ta i ordentligt.


Hur kan något så jobbigt...


...Kännas så bra?

Fy satan vad jobbigt det var att träna idag! Jag tror att jag varje gång efter ett pass med henne är så nöjd att det är över att jag förtränger hur förjävla jobbigt det är! Det är benböj och benböj och benböj. Och benböj med tyngd, och med band. Och sen lite mer benböj. Jag vet att det kommer att vara precis lika hemskt nästa gång, men känslan man får efteråt, när man är alldeles genomsvettig och stretchar är faktiskt en obeskrivbar känsla. En bra känsla.


Shape


Nu ska här laddas inför beach 2010! Ett Shape-pass står på schemat direkt efter jobbet. Ska bli jätteskönt att få träna och svettas lite (läs: massor). Träningen den sista tiden har tyvärr bortprioriterats, då jag varit sysselsatt med annat eller för att jag helt enket inte haft varesig ork eller vilja att träna.

Men nu har både och och vilja infunnit sig så nu kör vi gärnet! Imorgon är det simmning med Carro och på onsdag ett cykelpass!  T j o o o h o o o o !

God morgon söndag


Har precis ätit frukost med mamma och pappa och ska snart starta dagen. Dagens to-do-list innehåller städning, tvätt och rensning av flyttkartonger nere i förrådet. När jag flyttade så orkade jag inte riktigt tänka på  h u r  jag packade. Jag ville bara bli klar med allt. Så därför är det ett allmänt kaos i lådorna. Så nu ska jag rensa och packa om, och hämta upp dvd:er och böcker, skor och vårkläder. En fullspäckad söndag helt enkelt.

Hoppas att ni får en lite roligare söndag!

Storleksblind


Jag verkligen älskar den här jackan! Den är absolut en utav mina favoritplagg. Jag är en sådan person som inte riktigt trivs med att visa mina armar och bara gå i linne, jag känner mig inte bekväm då. Så när jag hittade detta plagg blev jag helt överlycklig, det är en jacka som använts mycket flitigt. Igår till exempel, haha!

Nu till problemet. Ett problem som kanske är rätt konstigt. Jag gick in i butiken och såg plagget. Jag tog fram storlek 38 och gick in i provrummet och tyckte att den satt bra. Tänkte väl inombords att jag inte ens ville testa en mindre storlek då jag innerst inne trodde att den skulle vara för liten. Så jag köpte 38:an. Utan att testa de andra storlekarna.

Anna har en likadan jacka. Min party-outfit igår skulle bestå av ett svart linne och en kavaj. Anna skulle ha sin jacka men ville hellre ha kavaj och jag ville hellre ha jackan. Så jag fick testa hennes jacka. I storlek 34. Och den satt som en smäck. Den satt så mycket bättre än 38:an, vilket betyder att jag har blivit storleksblind. Jag tror fortfarande att jag drar en viss storlek och har väldigt svårt att gå och testa mindre storlekar just för att jag minns den känslan. Känslan av att testa ett plagg som var mindre i storleken och inte kunna få det på sig.





Men jag älskar verkligen jackan, så jag tror att jag måste gå och köpa en i mindre storlek. I storlek 34 för att vara mer exakt. Vilken underbar känsla!


Magen


Det bådar inte gott när både mamma och Mattias känner sig lite halvdåliga och konstiga i magen. Det bådar mindre bra när jag själv inte känner mig helt hundra. Min mage är lite i uppror och "pratar" en hel del. Ligger just nu i sängen men skulle jag ställa mig upp så skulle det bli mycket värre. Skulle inte kunna stå upprätt på grund av magsmärtor plus illamående. Men trots det åt jag ändå ostbågar nyss. Tummen upp för mig!

Löningshelg och maktbegär


Jag har haft en grym start på helgen! Jag och Anna fick skjuts in till stan av en annan kollega, vi åkte hem till henne lämnade lite grejjer innan vi begav oss mot RAW för att äta suuushiii och dricka hallonmojito.



Efter middagen åkte vi hem och duschade och gjorde oss iordning för kvällen. Vi drinkade och satt och pratade och tog en massor av roliga kort, dock är bilderna på Annas kamera så vi får se när jag får dem, haha! Har däremot en bild som Anna tog med mobilen =)

Vi drog oss ut när klockan var runt 12 - vi valde Sturecompaniet. När vi kom dit var kön helt ok, men jäklar vad folk tryckte på och trängdes. ALLA ville in samtidigt!! Det var bara att stå där snällt och andas lugnt och släppa tankarna på att man stod inträngd med noll möjlighet att komma ut ur kön. När det sen var våran tur att släppas in kunde vakten inte öppna upp och släppa in oss för att folket bakom oss tryckte på så mycket. Så då tog han sats och puttade bort hela den packade högen med mig och Anna först, sen kunde vi komma in. Heeelt galet.



Note to myself
: Gå aldrig ut i stan under löningshelgen!



Välkommen fredag!


Nu slår vi klackarna i taket och firar att det är helg!




Imorgon


Imorgon är det frukostmöte på jobbet, så jäkla najs. Jag tycker alltid att det är godare att äta frukost hos andra än just hemma och frukosten på jobbet brukar alltid vara en killer. Gott bröd, juice, yoghurt, skurna grönsaker, och det bästa. Chaithé! Dricker minst tre per dag!

Efter jobbet ska jag hem till Anna, en kollega och tillika vän. Det ska bli skitroligt! Först ska vi köpa med oss suuuushiiii RAW som ligger vid St Eriksplan. Sen blir det drinkar hemma hos Anna innan det sen blir utgång, p a r t y ,  p a r t y ! !


Pengarna kom...


...Och pengarna försvann.

Tidigare idag så räknade jag ut hur mycket pengar jag skulle betala i räkningar. Jag kom fram till en summa som jag sen glömde bort, eller förträngde, haha! Lite senare så sätter jag mig framför datorn för att betala mina räkningar men inser att jag helt missat att räkna med en tv-boxfaktura och en abonnemangsavgift. Den avgiften blev rätt hög då det var en startavgift medräknand. Efter att alla vanliga räkningar var betalda, så som telefon och hyra till mamma och pappa så förde jag över några tusen till ett sparkonto. På en annan bank. Först efter det så inser jag att jag glömt en räkning på 2000 :-. Den här månaden var en dyr månad. Och uppenbarligen en glömsk månad. Pengarna kom...

...Och pengarna försvann...

Omänskligt trött.


Japp. Det är jag. Så fruktansvärt trött. Jag orkar absolut ingenting, och nu har jag gjort det mest dumma någonsin - jag har lagt mig i sängen och klockan är 20.26. Jag har inte duschat, eller tagit bort sminket. Inte heller har jag målat om mina naglar som ser för taskiga ut. Tänderna är heller inte borstade. Jag som oxå hade tänkt att BUS:a mig innan jag gick och la mig. Men får se hur det blir med allt det där. Borsta tänderna blir det i alla fall. Garanterat. Men smink, BUS, dusch och naglar får nog vänta. Eller?

Eller. Så hoppar jag in i duschen, borstar tänderna där, samtidigt som jag tar bort sminket. Sen måste jag smörja in mig, ialla fall ansiktet. Jag kan inte sova om jag inte får smörja in ansiktet efter att jag har duschat. Så får vi se hur jag gör med naglarna. I-landsproblem or what?

Heta naglar. Verkligen superheta. Nya modet kanske?


Diadem


Jobbar över. Idag igen. Men imorse kom jag in vanlig tid i alla fall. Det gäller att se saker och ting positivt, haha!

Läkarbesöket igår gick bra!
Proverna såg fina ut och hon kände inget avvikande vid lymfställena, och inte heller behöver jag väga mig eller få utskällning. Micket braa, miicket braa!

Var förövrigt och shoppade lite igår. Köpte med mig 3 st diadem, är så jäkla trött på att ha håret i samma  frisyr varje dag. Så, idag har jag haft diadem. Första gången på flera år, haha!


Här har håret lagt sig rätt ordentligt efter en hel dags arbete.. Fan att mitt hår ska vara så jäkla mjukt! Jag sprayar verkligen apmycket!



Läkarbesök


T i s d a g e n  d e n  2 3 / 3  -  2 0 1 0

Godmorgon vänner, ledsen för dålig uppdatering, men jag orkar helt enkelt inte. Jag är så fruktansvärt trött. Jag orkar absolut ingenting, att träna är en pers även fast jag försöker övertyga mig själv om att jag faktiskt mår bättre av det så är det svårt att pallra sig iväg.

Inte blir min trötthet bättre av att jag kommer in 07.00 till jobbet och oftast jobbar över. Inte heller tror jag att vädret har en positiv inverkan på mitt nuvarande tillstånd. Jag vill ha sol och värme! Öppna skor, uteserveringar, bad, tunna koftor och mysiga sommarkvällar...

Om ca en timme ska jag iväg till min läkare för ett återbesök. Får se om jag måste ställa mig på vågen igen, vet att jag gått ner två kilo sen sist. Hoppas bara inte att jag får samma predikning som jag fick förra gången då jag gått ned i vikt. Ska även ta upp den här jäkla tröttheten. Är som sagt rätt säker på att det beror på väder och vind, jobb och annat privat men det är ändå sådant som hon vill veta för att kunna göra en bedömning.



J a g  v i l l  t i l l b a k a  t i l l  S ä l e n !


Efter jakten...


...Åkte vi hem till Sanna och drack vin. Som sig bör på en lördag. Sen blev det även en sväng på Tegel!





Mys med en Jerry


Mys i solen en lördag efter ett jobbigt drev..


I lördags var jag på "klappjakt" med Sanna och hennes kille, och jag säger bara en sak - FY FAN VAD JOBBIGT!! Vi gick på en snöig väg för att ta oss till skogen och för att börja "drevet". Bara promenaden innan var skitjobbig, med djup och tung snö och alldeles för mycket kläder. Sen gick vi upp i skogen och ställde oss på led för att driva ut eventuella rävar ut mot ängen där jägarna väntade.

Vilket helvete det var!! Tänk er en meter djup snö. Tänk er att ni tar ett kliv och sjunker ned till knät i snön. Tänk er sen att ni lägger hela tyngden på det benet för att sen kunna ta nästa steg, vilket då gör att ni sjunker ner ännu mer, typ till midjan. Inte nog med snön. Jag hade även en hund på lina som ständigt trasslade in sig i differse buskar och granris. Jag var sjöblöt och blev helt överlycklig när jag mötte upp Sanna och en till och se sa att de skulla avbryta. Halleluha moment!

När det var dags för att till drev hoppade jag och Sanna det och solade istället ;)



"Jerpan" hittade en stor bajs som han gick omkring och bar på.. Mumma!


Vackra, vackra primadonnan Fiffi


En tiiiiidig lördagsmorgon..


... Gick till och med upp tidigare än vad jag gör när jag ska upp till jobbet på vardagarna. Då ringer klockan exakt nu (05.50). Varför går jag då upp så äckligt tidigt en lördag? Jo, idag ska jag på Klappjakt i Knivsta med Sanna och hennes kille! Ska bli jättespännande! Måste bara göra mig iordning lite och käka frukost. Innan Sanna kommer och hämtar mig vid 06.30!

Förövrigt rekommenderar jag att tvätta bort sminken innan man går och lägger sig. Annars ser man ut såhär när man vaknar, haha!! 


Finally


Nu har det äntligen börjat lugna ner sig, någorlunda i alla fall. De senaste två, tre veckorna har varit helt galna, mentalt. För att göra en lång historia kort, nu är lägenheten såld. Papperna är påskriva och nycklarna är överlämnade. Så det är det jag pysslat med sista tiden. Jag har packat, och delat upp saker. Vem ska ha vitlökspressen och de prickiga handdukarna. Typ sådant roligt.

Därför har det varit tomt här. Mycket tid och tankeverksamhet har gått åt lägenheten. Har varit där flera gånger i veckan och packat och delat upp saker. Igår var det städning och idag har vi lämnat över nycklarna till den nya ägaren. Jag är helt slut. Mentalt. Har gått och lagt mig vid 9-tiden på kvällen. Inte orkat prata med mina vänner, allmänt förvirrad, men framför allt helt slut. Har aldrig varit med om något liknande, är helt förstörd. Jag vill aldrig vara med om något liknande. helt fruktansvärt, men samtidigt så skönt att det är över. Nu kan jag äntligen gå vidare med mitt liv. Ytterliggare ett jobbigt kapitel är över. Nu är det bara att blicka framåt och jag väntar med spänning på vad framtiden ger!

Men jag fick träffa min Milo. Mammas Milo.


Det är mycket nu...


...Återkommer när det lugnat ner sig ♥


RSS 2.0