Bröstcancergalan



Det här året tittar jag inte på galan. Skulle kanske vilja, men väljer att inte göra det. Vill inte gråta något mer, vill inte bli ledsen över ännu en sak idag. Vill inte ens tänka på det som varit. Men, precis som förra året blir jag lite irriterad över att man har döpt galan till just bröstcancer-galan. Det finns ju så fruktansvärt mycket olika typer av cancerformer. Cancer där överlevnadsstatistiken är låg, eller som i mitt fall, hög. Men, det är endock cancer. En hemsk upplevelse för alla som har oturen att drabbas. Så därför tycker jag att Cancergalan borde vara det rätta ordet. För här diskriminerar vi inte :p


Jag för ganska exakt ett år sedan


Jag idag.


Nu ska jag packa färdigt min väska för att sedan läsa den sista delen ur Twilight-serien, haha!

Åland imorgon!!



Tuuut, tuuut!


Då har helgen börjat då =) Först med jobbigheter i lägenheten där jag och pappa var idag för att börja förbereda för spottarna vi ska sätta upp. Kändes riktigt jobbigt att se köket som nästan är helt färdigt. Vinstället ovanför kyl och frys är på plats, bänkskivan är på plats, dock ej målad. Köksbordet står där det ska och det var städad och fint. Det ser precis ut som jag ville... Känns väldigt hårt att veta att jag inte kan bo där längre...

Men men, nya tag. Jag ska ju till Åland!! Imorgon klockan 07:15 går bilen från Täby, jag får skjuts av Sofias faster som samtidigt tar med sig sin ena son, plus Sofias lillebror. Sedan kommer den andra kusinen med eftermiddags/kvällsfärjan. Ska bli jättekul, ser verkligen fram emot det! Har ju för fan inte varit där på över 4 år sedan.. Så får vi se om vi "barn" leker leken "ge mig en vink" som vi gjorde när vi var små, haha! Yngsta "barnet" är idag 18 och det äldsta är 26 tror jag!

ÅLAND HERE I COME! haha



Natti Natti

Nu är det dags för mig att lägga mig i sängen. Ska kolla färdigt på Grey's, sen blir det nog faktiskt att nanna kudden. Har heller inga böcker att läsa då jag läst ut de tre första Twilight-böckerna. Anledningen till att jag inte köpte den fjärde från Adlibris var för att den var inbuden, vilket betyder att den kostar typ 3 gånger så mycket som pocket. Men, nu har jag blivit så fast i serien att jag igår beställde den sista boken! =)

Imorgon ska jag och pappa till lägenheten för att fixa med elen i vardagsrummet.
Köket är i princip färdigt enligt Patric, så nu är det "bara" elen, smacka upp tak och måla tak som är kvar i vardagsrummet. Sen kan vi sälja. Fast tror nog inte att vi lägger ut den förrens efter jul. Men vi får se hur det blir.

Annars imorgon ska jag packa inför Åland.
Måste ha med mig vaaarma kläder då jag vet att det brukar kunna bli riktigt bitande kallt där!

Spinning

Herregud vad jobbigt! Men så roligt!! Jag kunde väl aldrig tro att spinning skulle vara så kul! Men hela gruppen peppade varandra, ibland, mitt undet en spurt till hög musik med grym bas hörde man någon skrika "-Kom igeeeeen!" och "-Wiiihooo!" Jag har spinnat några gånger tidigare med det här passet var bäst. Så från och med nu blir onsdagar mitt fasta pass för spinning =) I'm so exited!

Efter Shape-passet i måndags hade jag en sådan fruktansvärd träningsvärk. Eller hade och hade. Jag HAR träningsvärk. Igårkväll så tänkte jag för mig själv att jag nog skulle strunta i spinningen - just för träningsvärken. Men jag packade ändå väskan. Idag på jobbet så hade jag fortfarande träningsvärk, men var oxå grymt trött och sliten. Tänkte även då att jag kanske ska hoppa passet? Men nej, jag tog mig över det "jobbiga" och gick och tränade, och jag är så stolt över mig själv för att jag fick tummen och och faktiskt gick! Nu vet jag att det ska ta bra mycket för mig att inte gå och träna! =)


Är nog förresten bra att jag tränade ikväll, för pappa hade köpt massor av goda ostar och kex som vi ska äta senare ikväll.. Jag är en riktig sucker för ost! Till middag åt vi förövrigt någonting som jag inte ätit på säkert 10 år som jag bad mamma laga. Torskt (hoki) med ägg- och persiljesås. Jag minns den rätten som något av det bästa jag visste så mina förväntningar på maträtten var skyhöga. Jag blev inte besviken, så jäkla gott!! =)

Förlorad identitet.


Min blogg och mitt skrivande betyder otroligt mycket för mig.
Den är en stor del av mitt liv och jag mår bra av att skriva. Er respons och er hjälp ger också väldigt mycket. Jag skriver för mig själv – för min egen skull – men att få respons på det man skriver, att få mail, och hjälp, det gör det verkligen roligt att blogga.


Men nu känner jag att bloggen tappat sin identitet lite.
Det har blivit en helt ny blogg, och jag vet inte om jag känner lika mycket för den längre. Förut handlade det om min sjukdom, mitt liv som sambo och min hund Milo. Att bloggen tappat sin identitet är nog egentligen inte så konstigt, med tanke på att jag själv gjort det. Mitt liv och mina framtidsvisioner har tagit en drastiskt vändning och jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig, eller hur vardagen ska se ut.  


Jag vet att min blogg är en så kallad ”vardagsblogg”
något som jag vet att många uppskattar att den faktiskt är. Men nu känns det inte längre som att jag har något roligt att skriva om.  Vill ni verkligen veta att jag tränade häromdagen? Att jag idag har en djävulsk träningsvärk? Eller att jag ska till Åland i helgen?


Vet egentligen inte vad jag vill säga med det här inlägget. Kanske känns den inte lika meningsfull längre? Tidigare så skrev jag om cancern. Sen min väg tillbaka. Sen hur puttinuttigt jag och Patric hade det. Det blev många knäppa inlägg om Milo. Och om renoveringen. Idag känns det som att jag inte har något att erbjuda, mitt liv idag känns faktiskt ganska tråkigt och meningslöst. Även fast jag vet att jag har en underbar familj och världens bästa vänner som alltid ställer upp. Jag vet att jag kommer starkare ur detta och jag vet att jag i slutändan kommer att gå ur detta som en vinnare. Men fram tills dess då? 

 


TRÄNINGSVÄRK!

Igår var jag och tränade! Har inte tränat på ett tag förutom den tiden jag har suttit på träningscykeln eller gjort annan träning hemma.  Så igår gick jag på ett Shape-pass  på SATS, och det passet var inte nådigt! Vi skulle plocka fram både en step-bräda, hantlar, gummiband och en sådan där tyngd som man fäster på skivstänger, haha, ni förstår nog vad jag menar ;)

 
Passet började bra med uppvärmning på brädan, typ step-up. Sen gjorde vi benböj. Och benböj, och mer benböj. Det var benböj med hantlar, med tyngden och med gummibandet. Min träningsvärk idag är inte nådig! Måste typ ta tag i något och hålla emot för att det inte ska göra allt för ont att sätta sig ner, haha!

 
Nu känns inte spinningpasset som jag bokat in mig på imorgon lika lockande, haha! Min träningsvärk brukar ALLTID vara värre 2 dagar efter… =)


Utsikt..

... Från jobbet för cirka en timme sedan


Bra ord



Var tacksam över det du har,
inte över det du saknar.




Lite skillnad va??

 

Men när jag ser bilderna så inser jag hur "långsamt" jag låtit håret växa. Från bild 1 till 2 har det gått ca ett år.  Visst har det växt MYCKET under tiden, men jag har alltid klippt mig ofta. Varför? Jo, för att jag alltid har varit mån om att se fin ut. Jag vill inte se ut som någon med hockeyfrilla. Jag vill vara fin i håret. Trots att jag då får klippa av det jag sparat. Trots att det kommer att ta lång tid.


Livet från den ljusa sidan...

Ja ni mina vänner!

Helgen har varit både bra och dålig. Bra för att jag träffade min kollaga Sanna i fredags, dålig för att jag kände mig nedstämt i lördags och saknade Patric. Bra i söndags för att jag shoppade och gjorde en spamanikyr. Dålig i söndags för att jag och Patric hade vårt största gräl sedan vi separerade, bra för att jag pratade med Sofia senare på kvällen.

Men det är väl så det ska vara? Det bra väger upp det dåliga..? Sofia berättade igår att hon eventuellt skulle åka till Åland (hennes landstället) över Halloween, vilket hon nästan alltid gör, och hon frågade om inte jag ville följa med. Vilket jag absolut ville! Har inte varit där sedan vi firade hennes 18-års dag för 4 år sedan (herregud, vi börjar att bli gamla...)

Så, jag har tagit ledigt på fredag och ska eventuellt åka med Sofias faster och hennes barn, som iof är typ 24 och 26 år gamla över till Åland. Sofia, hennes pojkvän och resten av familjen åker redan på torsdagkväll. Ska bli sååå kul! Ser verkligen fram emot det! =)

Lördagkväll och öm i hjärtat

Idag har varit en tuff dag. Har försökt hålla mig sysselsatt här hemma, läst, försökt börja städa, betalat räkningar, prommisar med Milo, handla mat med pappa, laga mat, äta mat, läsa lite mer. Men nu är det tungt. Har maniskt gått och kollat min telefon för att se om han har hört av sig. Vet egentligen inte varför, antar att det är svårt att bryta ett invant mönster eller beteende. Vem var det jag ringde när jag mådde så här? När jag var ledsen, vem pratade jag med? När jag hade ångest, vem hjälpte mig att se annorlunda på saker? Jo, det var Patric.

Idag har det varit svårt.
Riktigt svårt. Jag vet att morgondagen blir bättre. Imorgon blir det en Johanna-dag med spamanikyr på schemat och så lite shopping på det. I dessa lägen så får faktiskt materiella ting en att må lite bättre, jag älskar mina jag-ska-inte-kolla-på-priset-stövlar jag köpte för två veckor sedan. Jag behövde dem, jag behövde unna mig dem, och jag behövde desperat göra något för mig själv.

Jag vet att det trots det jobbiga är bra att vara ensam med sina tankar och funderingar. Jag måste få uppleva det jobbiga i alla situationer jag ställs inför för att kunna bearbeta det som hänt. Allt som jag ställs inför blir jobbiga. Jag måste ta tag i saker och ting själv. Jag måste fatta beslut själv. Jag måste bygga på mig själv. Det är tufft, men det kommer att gå. Jag känner både tro, hopp och kärlek.

Dåligt vinsinne...

Mina planer på att göra absolut ingenting grusades igår. Inte för att det gjorde någonting, jag hade det supertrevligt! Min kollega Sanna sms:ade mig igårkväll efter Idol och frågade vad jag gjorde. Hon och två av hennes killkompisar skulle ner till Tegel. Först så tänkte jag att det skulle vara trevligt, men sen så började jag fundera om jag verkligen orkade, men kom snabbt fram till att det var precis det jag behövde! =)

Jag hade verkligen jättetrevligt! Det var liveband som spelade - Mats Ronander, och även en kille som heter Micke, som var Sannas gamla gymnasielärare från Tibble. Hade själv inte han i några ämnen, men det var han som "producerade" alla musikaler och framträdanden på skolan. Han är GRYM!!

Jag drack totalt 3 glas vin under hela kvällen. Ett glas vitt till middagens löksoppa vid typ 19. Sen drack jag två glas på Tegel. Sen vid 01-tiden så gick vi vidare till "Kebaben" de andra tog varsin kebabtallrik och jag tog pommes. Sen blev det hemgång. Väl hemma i sängen kände jag mig så packad! Det snurrade i huvudet och jag nästan att jag var påväg att kräkas! Så jäkla konstigt, efter 3 glas vin, lixom! Vaknade kanonbakis imorse...



Har precis kommit hem från en timmes promenad med pappa och båda voffsingarna. Dricker just nu Cola och knaprar chips. Det är inte en snygglördag idag i alla fall...

Nu ska räkningar betalas, wohooo, gud så kul.


Snyggfredag

Japp. Imorse fick jag till det. Frisyren alltså. Och sminket. Och kläderna. Jag var snygg. Fick till och med höra att jag såg ut som ett riktigt bombnedslag av en kollega. Verkligen alla kommenterade frisyren, sa att det var riktigt coolt. Men å andra sidan, jag är jävligt cool :p haha!

  


Äntligen morgon...

Med Adam och Gryyyy!!

Måste börja med att fråga, är det någon brukar lyssna på Äntligen morgon och Vinn Adams pengar??
Jag lyssnar alltid på det på jobbet. Och imorse höjde jag volymen och lyssnade på en kille som hette Ali och som tydligen var säljare. Efter ett tag så inser jag att det var vår Ali, från jobbet som ringde in! HAHA, han torska stenhårt mot Adam 3-8, men han gjorde reklam både för brorsan Eddie i Idol och även för jobbet. Han sa typ "-Kom och köp bilar av oss" haha!

Om ni vill lyssna kan ni gå in här scrolla ner lite på sidan och välj länken "Vinn Adams Pengar 23 oktober!


Tuppkam!

Grymt konstig bild, och inte heller visar den det jag vill visa! Men, det är den ända jag har att visa för tillfället. Jag tupperade luggen och gjorde en cool tuppkam av luggen och sprayade som fan imorse. Nu har den lagt sig rätt mycket + att man skulle nog egentligen sett det från sidan. Men hade tänkt att göra samma frisyr imorgon så vi får se om jag fotar då! =)

Ps. Ignorera att jag ser skelögd ut, haha! Fast å andra sidan kanske jag är det utan att själv inser det?? hihihoho


Vet förövrigt precis vad jag ska ha på mig imorgon.. Kan kanske låta ytligt och lite väl mycket modebloggare - något jag absolut inte är, haha - men det är de små sakerna som gör det! =) Imorgon vill jag vara grymt snygg. Inte för någon annan anledning än att jag vill det. Plus att det är fredag. HAHA

Nu väntar tvätten. Den ska hängas upp. Sen är det Twilight som gäller - igen - innan det är dags för sängen..

I väntan på bussen...

Klockan är 17.00 och jag har slutat för dagen. Min buss går inte förrens om en halvtimme, men vad gör det när jag har den underbara boken ut Twilight-serien att läsa? =)

Idag när jag kommer hem ska jag inte göra något speciellt. Hela veckan har sett ut så faktiskt, vilket har varit riktigt skönt. Jag behöver ha egen-tid till att göra ingenting, eller till att pyssla om mig själv. Har fått rutin på att varje kväll cykla 20 min på cykeln och sen övningar på pilatesbollen, både med och utan hantlar. Sen in i duschen. Väl där tar jag fram min Oil-Free Makeup Remover från Mary Kay, som tydligen ska ge näring åt fransarna vilket är super för mig då jag som ni säkert vet brukar tappa alla mina i omgångar.

Efter dusch så smörjer jag in hela kroppen med The Body Shops Body Butter - Mango. Sen Miniderm i ansiktet och ögonkräm på ögonen så klart ;). Efter det brukar jag se efter hur nagellacket och naglarna i övrigt ser ut. Idag måste det målas om, plus att jag imorgon måste köpa nagellim, har en lååång spricka på vänster pekfinger som jag fick när jag skar mig för en månad sedan, men som forfarande är för långt ner för att kunna klippa av.. Morr..

 

Nej men sedär, nu blev klockan 17.11. Nu ska jag snabbt springa in på damernas, stänga ner allt och sen gå ner till bussen, för att där sätta mig och läsa. =) Är mycket möjligt att vi kommer att "ses" när jag väl är hemma igen!


Onsdag

Hej vänner!

Vet egentligen inte vad jag ska skriva idag. Har väl inte så mycket att berätta annat än att jag inte gjort så mycket sen jag skrev sist :p. Igår var jag hemma i lägenheten och hämtade lite papper och rådjurs och vildsvinsköttet som jag fick ta med mig. Letade även efter mitt körkortstillstånd då jag och pappa ska gå på en handledarutbildning om två veckor. Men, tror ni att jag hittade det..? Svar : Nej!

Jag käkade faktiskt middag med Patric, och vi satt som vanligt och pratade och det kändes bra. Det enda som faktiskt var jobbigt var att jag började grina när jag såg hur fint köket blev när alla listerna var målade. Sen grinade jag även när jag kelade med Milo. Han var så himla mammasjuk... Min bebis.. ♥

Nej, nu är det Grey's Anatomy som gäller, och i reklamerna "Om jag kunde drömma.." Jag är verkligen helt frälst. Har redan läst ut halva boken.

Ps. Jag har till och med druckit vin idag, haha! Lillördag ju! =)


Bästa vännen i lördags ♥


Skofetischist, javisst!


Från New York City!
Nu ska jag sätta mig på cykeln i 20 minuter innan jag ska bädda ner mig i sängen och läsa klart Twilight =)

Bra start på veckan..

... För det första så sov jag jäklit dåligt under natten. Somnade heller inte förrens klockan var 12, fastnade framför Human Trafficking som gick på  Viasat Nature/Crime. Har sett den förrut, och tyckte att den var så fruktanvärd. Det är en otroligt bra film/serie, men gud så illa man mår när man ser den. Man får helt klart upp ögonen i alla fall...

Hur som, efter filmen försökt jag sova, men det gick sådär. Brukar utan problem kunna somna när jag sett obehagliga filmer på tv, men nu gick det inte alls. Sist jag kollade på klockan var den 01:00. Sen vaknade jag igen vid 04. Sen vaknade jag igen vid 06 när det var dags att gå upp. Gör mig iordning och promenerar till bussen. Kommer dit några minuter innan den ska gå och inser att jag glömt min plånbok hemma. Tur att man har mobil så att man kan få en sms-biljett säger jag bara!

Idag hade vi även massage på jobbet,
fick då låna pengar av Sanna eftersom att smartaset jag hade glömt plånkan. Men, inte nog med det. Igår köpte jag en ny laddare till min Ipod Shuffle eftersom att jag råkade kliva på min gamla. Jag kommer hem och pluggar i sticket i datorn och i Ipoden. Men tror ni att det fungera?? Så idag gick jag ned till centrum - fortfarande utan plånbok - och ber om att få byta till en fungerande laddare. Det visade sig då att min Shuffle är en modell äldre, så den nya laddaren är inte kompatibel men den. Jag var då tvungen att köpa en annan laddare, men den var 50 spänn dyrare. Det var 50 spänn för mycket, eftersom jag inte hade någon PLÅNBOK!

Scener ur filmen Human Trafficking


Samtal med Patric

Har precis avslutat ett samtal med Patric. Han ringde för att fråga hur det gick för mig att rida. Tanken var att jag idag skulle följt med Mattias tjej Emma för att rida på hennes kompis häst, men hästen blev halt så det blev aldrig av. Hur som, jag sa det till Patric att jag blev jätteglad att han ringde och frågade. Det betydde väldigt mycket. Jag vill kunna prata med honom och jag vill fortfarande vara en del av hans liv, även fast jag vet att jag inte vill gå tillbaka till att leva i ett förhållande med honom. Men han är trots det en väldigt stor del av mitt liv, vi har ju blivit "vuxna" tillsammans och har gått igenom väldigt mycket tillsammans, dels min sjukdom, men även familjproblem, och annat jobbigt.

Jag vill hålla kontakten med honom helt enkelt.
Förra veckan var jag hemma i lägenheten för vi skulle prata om hur vi ville göra med saker och ting. Först började vi bråka och jag anklagade honom för allt. Men det slutade med att vi stod och kramade om varanda lääänge och hårt. Och grät. Vi grät för det jobbiga, för det vi förlorat, och vi grät inför det nya "okända". Men det kändes bra. Det var skönt att kramas och känna närheten. Kramen betydde mycket. Att gråta tillsammans gjorde också mycket. Jag vet att jag alltid kommer att älska honom, men beslutet känns fortfarande helt rätt, även om jag ibland saknar honom så att det faktiskt gör ont i mig.



Igår påväg till Sofia...

Lillebror hade fotosession, haha!





Nu ska jag iväg och luncha med Sofia och hennes mormor!

Den 17 oktober 2008

Skrev i inlägget lite längre ner att jag skulle träffa Sofia, och så visade ag en bild på henne från när vi skulle på revy. Sen bläddrade jag ner i bloggen för att kolla vad jag gjorde för ett år sedan. Då visade det sig att det idag är årsdagen för revyn, haha!!








Träning

Har som sagt känt mig lite sliten idag. Har inte velat göra så mycket men tänkte att jag ska utnyttja att mamma och pappa äger en träningscykel. Dock syns det inte på bilden att jag sitter på en STOR rosa kudde, haha! Gjorde även övningar på pilatesbollen och hantlarna kom även de till användning =p



 

 


Kvällen

Har varit så himla sliten idag. Tror att det kan vara vinet från gårdagen som gör sig till känna. Blev bara typ 3 glas, men dricker man 3 glas under en relativt kort period så finns risken att man kan känna sig lite dagen-efter, eller jag gör det i alla fall, haha!


Planen idag var egentligen att först gå ner till Täby Centrum och köpa en ny Ipod-laddare och nya leggings. Senare under kvällen skulle vi hem till Stephi för att käka. Men har inte varit i TC, inte heller ska jag till Stephi. Hennes handväska blev snodd igår så hon kände inte för att ha middag. Helt förståligt, och ganska skönt. Känner inte för att åka in till stan ikväll =) Istället ska jag hem till Sofia senare ikväll.

Sofia förra året, lite förfest innan vi skulle gå på Rehborg, Ulveson och Uggla!


 

 


Godmorgon lördag!


Hade verkligen en supermysig kväll igår!
Först hos lillebror Fredrik och hans tjej och äta tacos och kolla på Idol och heja på Eddie. Det är ju min kollega Alis lillebror! =) Jag såg till och med Ali i publiken, det var han i vit t-shirt som var helt exalterad, haha!

Innan Idol var slut gick jag hem till Sofia som kom hem från plugget i Helsingborg igår. Hon bor nästan precis vid Patrics föräldrar så jag var tvungen att gå förbi deras radhus. Det var faktiskt lite jobbigt.. Funderade starkt på att bara plinga på och säga hej, men valde att inte göra det. Tar nog det en annan gång!

Kom hem till Sofia och hennes underbara föräldrar och fick vin, räkor och vitlöksgratinerade musslor. Sen så satt vi från typ 10-01 och pratade gamla barndomsminnen och alla gamla pojkvänner och ragg! I typ ettan i gymnasiet "följdes vi alltid åt", träffade hon en kille så träffade jag hans kompis och så vidare, haha! Det var tider det =)

Nyvaken, håret åt alla håll och kanter, trött, sminket fortfarande kvar, lycklig över att ha träffas sin bästa vän igen ♥


Helgens planer och nya burret

Ikväll :
Middag hos brorsan och hans tjej. Blir tacos. Igen. Vi åt det till middag häromdagen + att jag åt det till lunch igår.

Imorgon :
Tänkte strosa i Täby Centrum för att sen åka och käka middag och dricka lite vin tillsammans med några andra hos Stephi. Vad blir det för middag? Jo, tacos!

Söndag :
Spamanikyr och sen bio med några vänner.


Tog en bild på nya burret nyss. Är blondare och något korthårigare. Vi är tvungna att klippa av det så pass mycket i nacken och runt öronen, annars hade jag sett ut som ja någon med hockeyfrilla tror jag =) Men jag är jättenöjd. Folieslingor och allt, haha!


Lill-lördag och viktnedgång

Har precis ätit middag med pärutserna. Nu sitter jag här, med ett glas vin och funderar hur fasiken jag ska hinna med allt som jag vill göra ikväll innan det är dags att nanna kudden. Jag måste ligga i sängen vid 22-tiden. Jag behöver min skönhetssömn. Men innan klockan hinner bli 22 så vill jag börja läsa mina Twilightböcker som jag hämtade ut idag. Jag vill kolla på Grey's. Prata med Sofia. Spa:a om mig själv igen och duscha. Allt det på en timme. Det kommer att gå sådär...

Dagen idag har varit riktigt bra.
Jag har underbara kollegor som ställer upp och pratar och frågar hur jag mår, och kommer med tips och råd. Precis som vad ni gör ♥ Jag var även på återbesök hos läkaren för att få reda på resultatet av min företagshälsokontroll som jag gick på för 2 veckor sedan. Jag hade utmärkta värden, låg bra på alla kurvor, och hade varken tendens till socker eller högt blodtryck. Men, pricken över i:et måste ändå vara att jag gått ner 5 kg. Jag kan ju medge att viktnedgången knappast är gjord på det mest hälsosammaste sättet, men endock. Trots att de tappade kilona beror på total avsaknad av matlust så känns det ändå grymt bra. Jag kände det på mig att jag hade tappat lite i vikt, och det har gjort så fruktanvärt mycket för självförtroendet. Jag känner mig fan rätt så het ändå, haha, not. Men hetare kommer jag att bli. Imorgon är det dags för att fixa till burret. Nu
sa min frisör till och med att vi kan använda folieslingor istället för hätta! Wiiihooo

Bild tagen för några veckor sedan. Har lite svårt att ladda upp bilder här. Kan bara göra det på mammas och pappas dator. Jag fattar inte hur man gör det på den datorn jag använder nu. Tekniska Johanna.


Ps. Jag ska försöka svara på era frågor om Milo och hur vi ska göra med lägnheten med mera. Men det kommer när det kommer. Det är ändå jobbigt att både skriva och prata om. Då är det ju verklighet. Trots att verkligheten idag känns som ett bra beslut så ömmar det fortfarande.


Ni är bäst..

..Vet ni det?

Jag vet att jag knappast är ensam om att ha blivit dumpad,
eller blivit illa behandlad. Samtidigt som jag vet att jag inte är ensam om att varit drabbad av cancer och följderna av det. Alla har vi våra egna "problem" och svårigheter som vi själva måste ta och oss över och kämpa oss vidare. Nu kämpar jag för fullt att ta mig vidare, att tänka framåt och tänka positivt. För hela min framtidsplan har verkligen kraschat i tusen bitar. Jag som ville ha barn innan 25 liksom. Samtidigt så tror jag, så här i efterhand, att det kanske var ett desperat försök till att göra saker och ting bättre mellan oss? I dagsläget tackar jag de högre makterna för att vi faktiskt aldrig tog det beslutet att välkommna ett barn till denna värld. Även fast det är min högsta önskan att få vara mamma till en liten.

Nu försöker jag ta dagen som den kommer. Att bo in mig här, hos mina föräldrar. Att umgås med mina vänner, syskon. Att gråta. Att skratta. Att älska. Jag vill så mycket, och jag vet att jag går starkare ut det. Mycket tack var er och era stöttande kommentarer. Jag vet som sagt att jag inte är ensam om att gå igenom detta, men att höra att NI tagit er upp igen. Att NI idag mår bättre, och att NI säger att det var det bästa om kunde hända. Sådant hjälper. Det ger mig hopp. För just nu pendlar det.

Äntligen..

.. Som jag väntat!



För några veckor sedan så hyrde jag Twilight. Hade varken läst böckerna eller intresserat mig så värst mycket för dem heller. Fram tills efter jag såg filmen. Robert Pattison spelar sin karaktär så mystiskt sexig att man nästan blir svimfärdig! Så, i lördags beställde jag filmen och böckerna. Så nu ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på ögongodis =)


Tisdag och hemma från jobbet...

Ja ni, mina vänner...

Jag hade en bra dag igår. Fram tills jag av misstag råkade hoppa på fel buss. En buss som går 2 minuter innan "min" buss. Som förövrigt är den sista bussen för kvällen. Jag hoppade av så fort jag insåg mitt misstag, men då var jag redan på andra sidan motorvägen. Är man på andra sidan motorvägen får man gå en bra jävla bit innan man kommer till en bro som tar en vidare till bussarna. Jag ringde hem till mamma och sa att jag skulle bli sen. Pappa rinde upp och sa att han kunde hämta mig, men jag vägrade. Jag hatar att vara beroende eller att be om hjälp. Jag har varit så beroende av någon tidigare - Patric - och det tänker jag aldrig bli igen. Jag vill klara mig själv och kunna ta hand om mig själv.

Jag visste att Patric inte skulle vara hemma så jag gick hem till lägenheten. Vår lägenhet. Som vi köpt tillsammans. Som vi börjat renovera och som vi hade planer för. Jag frös så jag skakade så jag hoppade in i badet och funderade på hur jag skulle ta mig hem. Eller skulle jag sova på soffan? Samtidigt ringde pappa igen och sa att han skulle komma och hämta mig. Jag vägrade igen och sa att jag vet att de gärna gör det, men jag vill klara det själv. Det slutade med att jag tog taxi. Sen låg jag större delen av kvällen i soffan lutad mot mamma och tittade på tv.

Jag ser ändå positivt på det som hänt. Det gör jag verkligen, jag tror att det är bäst det som hänt. Men det gör ont i mig. Ont för att han kunde inte vara ärlig och säga hur han kände. Istället fick jag ta steget att göra slut och flytta hem för att han betedde sig som en mus och inte en man. Jag vill inte ha en liten pojke som inte vågar prata om sina känslor. Jag vill ha en man som vet vad han vill och är ärlig!

Nu sker det...

Nu låser jag bloggen. Ni som under dagen skickat mail/kommentarer om att ni vill ha lösen kommer att få det. Men nu låser jag.

Lösen skickade!

Då är lösenorden skickade. De enda som inte har fått är de som skickar ett tomt mail eller som inte har skrivit vad de heter. Jag har mailat dessa personer, så om det är någon av er som känner er träffade så kan ni väl slänga iväg ett mail där ni kanske skriver vad ni heter och en liten beskrivning av er själva? =)


Det kan även vara så att jag har missat någon,
eller att någon har fått ett mail skickat till sig flera gånger. Jag tänkte att jag låser bloggen imorgon, så har ni som eventuellt blivit missade en chans att säga till igen? Ni som har fått mail två gånger, GRATTIS, haha!

Nu ska jag gå och spa:a om mig själv! Fötterna ska få sig en ordentlig omgång. Naglarna så målas, och jag ska faktiskt raka benen, haha, och jag ska prova mina nyinköpta stövlar (..igen)!


Söndag morgon

Vaknade för en timme sedan. Har sovit jättedåligt, trots att Milo legat bredvid mig. Fast det kanske var därför jag sov dåligt? haha. Vid 11 ska jag ner till Centrum och köpa avmaskningsmedel och lämna in ett par stövlar som ska klackas om. Sen bär det av till lägenheten i Väsby. Måste hämta kläder och massa papper. Känns så där om jag ska vara ärlig. Vill inte gå tillbaka till det ställe som framkallar så många känslor. Jag mår bättre här. Men, det är väl bara att bita i det sura äpplet och ta tag i skiten. Tyvärr är det väl ett ont gott man måste göra för att kunna gå vidare...


Kärlek till er alla.. ♥

Mailbomb

Vilket jobb med att skicka ut lösenord. Vet inte hur många jag skickat ut, men det är en hel del. Trots att jag redan skickat ut ett antal mail så känns det som att inboxen knappt minskat. Så, jag lär helt klart vara sysselsatt under kvällen. Men det är bra, då håller man sig fokuserad på roligheter istället för att tänka på det som är jobbigt!

Bilden är tagen tidigare idag, från landet. Med gårdagens smink fortfarande utsmetat i fejjan, haha!




Lördag

Godmorgon vänner!

Under dagen kommer jag att börja med att skicka ut lösenord. Det kommer nog ta ett tag, men hur som helst kommer ni att få mail, oavsett om ni får lösen eller inte =) Men som det känns nu så kommer det flesta att få det!

Vet ni hur underbara ni är? Era mail har gjort så mycket för mig, ett mail framför allt. Du beskrev hela situationen med att leva i ett förhållande när man blir sjuk och hur man förändras av sjukdom, och hur förhållandet till varandra ändras. För hur kan man gå tillbaka till något som var innan, när man själv har förändrats och ser helt annorlunda på livet i stort?

Jag kommer tyvärr inte ihåg vad du heter, men ska abolut kolla upp det =)

Idag vet jag inte vad jag ska göra, Patric kommer hit och lämnar över Milo. Antingen så är jag hemma ensam hela dagen tills mamma och pappa kommer tillbaka från landet (landet ska stängas ner). Eller så följer jag med. Eller så åker jag till lägenheten och antingen sover där, eller så hämtar mamma och pappa upp mig (Patric är inte där..)
Så jag vet inte alls...

Lösenordsskyddat

Nu har jag bestämt mig. Nu vill jag inte längre att vem som helst ska kunna läsa vad jag skriver. På samma sätt som bloggen var ett otroligt stöd för mig när jag var sjuk, vet jag att det kommer att vara det nu oxå. Mitt liv har tagit en helt annan vändning och för att vara helt ärlig mår jag piss. Ångest och illamående.

Jag ska i eftermiddag ta mitt pick och pack och flytta hem till mina föräldrar. Varför vill jag inte gå in på förrens bloggen är lösenordsskyddad. Antar att det är av respekt gentemot Patric. Vill bara spy en massa galla över hela situationen för att på så sätt kunna lätta mitt hjärta. Men, det blir först när bloggen är låst.
Vill du läsa min blogg i fortsättningen?
Släng då iväg ett mail till johanna[email protected].
och
märk mailet med "Lösenordsskyddat"
Har ni egen blogg får ni gärna länka till den!

Ni har tills fredag på er!


Tack ni underbara människor för att ni finns! ♥ När situationen blir för mycket för mig så räcker det med att jag läser era fantastiska mail och kommentarer! Jag har fått så många fina mail. Mail som verkligen är bomull för själen. Ni hjälper mig upp igen, vet ni det? Så, kärlek till er alla..!



Har fått många mail där man inte skrivit något utöver "lösenord". Oftast är de mailen från personer som inte heller har ett "namn" som adress. De mailen/personerna kommer alltså inte att få lösenord. Så vill ni ha lösen får ni skriva ett mail till. Jag vill i alla fall ha ett namn och kanske en liten beskrivning av er själva.

Jag kommer under helgen sätta mig och godkänna och skicka iväg mail. Skulle det nu vara så att jag inte vill ge ut lösen till någon så kommer jag meddela det och varför.

Ha en underbar helg mina vänner! Så hörs vi nästa gång när bloggen är låst :)

FREDAG

Sitter på jobbet och väntar på att Patric ska komma och hämta mig. Måste handla middagsmat, hade tänkt köpa en fläskfilé och fylla den med fetaost och annat gott =) Har fått dille på fetaost.. Mmmm. Annars är det inte så mycket mer spännande som händer i familjen Moll/Moe. Har ingenting planerat inför helgen, hade velat åka till landet för att basta och bar mysa, men sambon kände för att vara hemma, tråkmåns :p haha!

Juste, hade tänkt berätta en sak igår oxå som jag helt glömde bort! Igår var det ett år sedan jag började jobba igen efter min sjukskrivning. Mer om det här

RSS 2.0