Tvättmaskin

När jag och Patric köpte lägenheten så bestämdes det att vi skulle få överta förra ägarnas tvättmaskin.  Vi har inte tvättat en enda gång på den jävla piss maskinen. Först tog det ett tag innan vi kopplade in den, när vi sen hade gjort det så startade den så fint, men sen helt plötsligt slutade den och vi hade  v ä ä ä r l d e n s  problem med att öppna luckan..

Men nu har pappa hittat en tvättmaskin till oss som vi förhoppningsvis får hem snart, måste bara mäta så att den får plats.. vilket jag nog ska göra nu innan jag glömmer bort ;-)

Bajsmaskinen...

Välkommen tillbaka VÅR!!

GUD så härligt det är ute!! Inte för att solen skiner eller det är klarblå himmel, för det är det inte. Utan för att det doftar vår, det doftar blommor och gräs, regn och asfalt...  Jag njuter...



Familjemiddag

Dagen började verkligen som en skitdag! Som inlägget nedan intygar.. Kom sen till jobbet och hade rövmycket att göra, men det är roligt när man känner att man har pressen på sig ibland! Plus att dagarna går ju så fort då ;-)

Sen tycker jag att det är så mysigt att Patric tränar judo på tisdagar för det betyder att jag kan åka hem till mamma och pappa och bara umgås. Det behöver man ibland, träffa sin familj utan att ens respektive är med.. Så idag käkade jag, mamma och pappa en bulgursallad och snackade skit. Plus att jag tvättade min tvätt ;-)

Nej, nu är det sängen som gäller.. Imorgon är det morgonpromenad som gäller, har sagt att Patric får tvinga upp mig om jag trilskas!! 

Jag är het idag...

Idag har jag en riktigt dålig hårdag. Jag har knappt något smink på mig, och ögonfransarna blir bara färre och färre. Mina ögon kliar och näsan både rinner, kliar och är täppt. Jag är torr i ansiktet och fruktansvärt blek. Pricken över i:et är att jag sket i att promenera imorse! Jag har en riktigt dålig dag idag...

Tur att jag ska hem till mamma och pappa ikväll och äta middag, och tvätta ;) 

Cancerfläckade pengar

Satt och funderade på det här med att jag varit sjuk. Strax efter beskedet fick jag min ersättning från mitt försäkringsbolag. Där gick större delen av den summan åt handpenningen på lägenheten och pengarna för ärret går till New York. Jag tycker att det är ett bra sätt att spendera "cancerfläckade pengar på."


Klirr i kassan!

För några veckor sedan så skickade jag in bilder på mitt vackra ärr till mitt försäkringsbolag. Trodde inte att det skulle gå så fort, men idag fanns dom på kontot. Men där stannade dom inte länge, nu ligger dom på mitt och Patric gemensamma fondkonto och växer sig feta. Eller nja, nästan : ) Dom pengarna är i alla fall reserverade till New York-resan jag och systeryster ska göra : )

Det känns så skönt att ännu mera pengar kommer att rulla in inom kort!!
Patric fick den här månaden en och en halv lön, (Cykelringen + nya jobbet), plus semsterersättningen på det, och en till en och en halva lön nästa månad. Sen så får vi inte glömma skatteåterbäringen på det.. men där kan jag inte påstå att jag bidrar med så värst mycket.. ca 250 :- Men det känns  s å å  jäkla skönt att äntligen kunna bygga på det där sparandet igen! Det är inte billigt att bli med lägenhet, eller radhus som alla kallar det ;-). Inte heller är det billigt att ha en vovve som går på dagis, eller mat, eller el, ja, ni förstår vad jag menar...!!

Potatisgratäng

Ikväll blir det grillad kyckling och potatisgratäng till middag. Patric ville absolut göra gratängen när jag sa att vi kunde använda matberedaren till att göra potatisskivorna! Varje gång han stoppade ner potatisen så gav han ifrån sig massa konstiga ljud, haha, manligt fnitter kan man nog kalla det!  :)


På bilden syns även det nybakta brödet jag gjort under eftermiddagen..


Ankarkroken

Jag köpte 5 stycken, men vi kommer nog bara behöva 3. Men det kommer att bli s å å å  fint när vi fixar om och ändrar i hallen, har jättemånga ideér om hur det ska se ut! Vill börja fixa NUUUU!



Ankarkrok 29:-

BAKIS!!!

Kan ju för övrigt säga att största dagen varit spenderad i liggande läge för mig del! Patric hade ställt klockan igår eftersom att vi hade vårstädning på området idag. Som skulle börja kl 10.00. Gissa vem som lägger sig och sover igen och vaknar först 09.50?? Snorbakis som jag var/är gick vi ut och krattade lite, sen åkte vi till Väsby Centrum för att köpa en flaska vin till Sofias pappa Lasse som vi ska på fest hos ikväll! Sen blev det donken, och en paj, och cola. Jag resonerade så att colan på donken är inte ens "riktig" cola så den fick jag faktiskt dricka i mitt bakistillstånd!

Sen kom vi hem och jag la mig i solen på baksidan och sov. Men efter ett tag blev jag bakishungrig igen. Då erbjuder mig underbara sambo sig att åka och handla åt mig, för då ville jag ha smoothie... ♥

Är fortfarande bakis och vet inte riktigt hur kvällens fest blir, känner mig inte så där jättesugen på alkohol i allafall ;-)

Dagens matintag:
(ingen frukost)
Donken - Hamburgare och pommes, cola och en paj.
En stor smoothie
Snart kommer även en Magnum Temptation befinna sig i magen..

Visst är det underbart att vara bakis??

Dagen igår

Shit vad jag hade det roligt igår! Jag har sådana underbara kollegor!

Vi kom till Vaxholm där vi hade vår konferans på Vaxholms Stadshotell. Konferansen var mellan 10 och 16, sen gick vi en lite rundvandning i Vaxholm och tittade på alla fina hus. Tillslut kom vi till en liten badblats där vi korkade upp lite mousserade och bara njöt i det vackra vårvädret! 

Sen stannade vi på Magasinet för att kolla lite fin inredning. Hittade jättefina ankarkrokar som jag ska ha i hallen sen, har spanat in liknande på nätet, men har aldrig kommit mig för att köpa! Efter shoppingen svängde jag och Maria förbi systemet och köpte lite mera bubbel som vi skulle dricka på hennes balkong som hade utsikt ut mot vattnet. Så jäkla underbart, ett glas bubbel, utsikt över vattnet, solen som skiner, och en underbar Maria!

Sen var det dags för mingel, och ett glas vin innan middagen som för övrigt bestod av laxtartar, oxfilé, och pannacotta, och vin förstås : ). Helt  g u u u d o m l i g  mat... Efter maten gick vi till baren/dansstället som låg vägg i vägg med restaurangen och där köptes det drinkar hej vilt och en och en annan shot slank ner oxå! Kom på där när jag shakade på dansgolvet att det här är första gången jag är "ute på riktigt" sen efter jag blev "frisk".  Men det kändes så rätt att "första gången" spenderades med mina underbara kollegor! Shit vad jag dansade, och svettades och flåsade, men fan vad kul vi hade!! Vi både töntdansade, och skakade rumpan! Jag var g r y y y m  som jag har saknat att bara få släppa loss och dansa. Helt plötsligt blev självkänslan och självförtroendet mycket bättre - men säkerligen med lite hjälp från alkoholen! : )

Det är inte så lätt när håret lever sitt egna liv på mornarna :) Som man får kämpa ibland


Fint klippbad i Vaxholm


Pannacottan...
   

En av många drinkar : )


Patric kom och hämtade mig vid 01- tiden. Då värkte mina fötter eftersom att jag jämt ska envisas med att ha högklackat, och jag var törstig och svettig.. Men åååhhh, så lycklig

Ingen power-walk..

Nej, idag när klockan ringde ville varken kroppen eller ögonen vakna, och ska jag vara helt ärlig så kämpade jag inte direkt emot. Jag har sovit så fruktansvärt dåligt inatt. drömt om tappade ögonfransar, fester, och barn. En salig blandning som inte alls verkar vettig. Men så är det väl med drömmar??

Såg nyss att jag tappat flera ögonfransar och att jag är ännu lite torrare än vad jag var igår, vilket påverkar både min självkänsla och självförtroende någon enormt. Usch, bävar nästan inför morgondagen och på lördag då man måste klä upp sig och ha roligt. Missförstå mig rätt, jag ser verkligen fram emot lördagens 50-års fest, men det hade känts bra mycket bättre om jag själv hade känt mig bättre...

Känner ni igen mig??

För det gör inte jag!
Bilden är tagen för ca 3 år sedan. Var på väg in till stan och en kompis. Vi var flera stycken där som käkade middag, sushi, och drack vin.

Det här ska bli en utav mina inspirationsbilder när jag tycker att det är jobbigt att gå upp tidigt på morgonen för att promenera! Plus att mitt hår var ju grymt snyggt där! Minns att jag älskade färgen... ♥


Osminkad..

Idag har jag gått helt osminkad till jobbet. Känner att jag börjar bli torr igen, plus att jag har tappat en massa ögonfransar igen. Jag såg redan för några veckor sedan att jag tappat fransar närmast tårkanalen, på nedre fransraden, men har inte brytt mig så mycket om det. Men igår när jag stod i duschen för att ta bort mascaran så följde 5 fransar med från ena fransraden.

Så just nu är jag  v ä ä ä l d i g t  försiktig med mascara, vilket är skittrist eftersom att jag på fredag ska på konferans och middag med jobbet och sen på lördag fyller min bästa väns pappa 50, så då är det party som gäller! Så torrhet och tappade ögonfransar och annat skit får mer än gärna vänta tills efter helgen, tack!


Morgonpromenad!

Klockan ringde på 05.40 och då är det bara att pallra sig upp och ut i det vackra (?) vädret!


Kissande Johanna...

... Ja, det är jag det. Shit, jag går ju konstant på toaletten! Jag blir sådär jag-måste-gå-nu-nuuu-NUUUU! Sen sitter jag i typ 5 minuter, det tar typ aldrig slut. Sen är det dags igen bara en halvtimme senare!

Men än så länge har jag inte märkt någon direkt skillnad, annat än att jag har varit litr trött, vilket man kan bli eftersom att kroppen sätter igång och renar sig. Ska bli intressant att se hur man känner sig om typ en vecka, eller om jag får en massa finnar eller liknande. : )

Förresten,
gick inte med hantlar imorse. Har grym träningsvärk, haha! Snart kommer Patric och Milo hem, då ska vi grilla och m y y y s a  ♥ Som jag har längtat efter den här dagen, att få alla kvällar tillsammans! 

Powerwalk!

Klockan ringde kl 05:50 imorse och Patric studsade upp! Haha, det har nog aldrig hänt tror jag. igår var han så orolig och frågade flera gånger om jag var säker på att jag hade ställt klockan, han fick ju absolut inte komma försent till jobbet! : )

Medans Patric hoppade in i duchen
så gick jag min morgonpromenad. Men självklart så gick jag i mina egna (trötta) tankar och gick fel. Blev en 25 minuters promenad, (dock jogg, när jag insåg att jag gick fel) istället för 45 min. Men det var jäklig tur att jag kom hem tidigare, för Patric hade fått punka på sin cykel, så precis när jag svängde in mot vårt lilla "hus" så ringde han mig. Så idag blir det en till promenad istället för att cykla ner till jobbet. Vilket påminner mig, jag måste käka frukost nu, för om en timme måste jag gå! :)

Ha en bra start på måndagen nu, alla! Själv jobbar jag kortvecka den här veckan oxå, för på fredag har vi konferans hela dagen !

Har även hunnit med...

...Pyssel med min minnesbok!




Nu är det sängen som gäller. Ska se klart på "The Guardian"  som vi började se tidigare idag. För imorgon ska både jag och Patric upp tidigt. Jag för att gå min morgonpromenad och Patric för att åka till sitt nya jobb! : ) Och Milo till sitt dagis förstås!! ♥

Detox


Jag har fått en del frågor angående den detox jag kör på nu.  Jag dricker den för att jag anser att man kan behöva rensa kroppen på alla slaggpodukter man har i kroppen. Sen så känns det bra att kroppen får "börja om från början". Kroppen har ju ändå varit med om en hel del under det gångna året.


               


Varifrån kommer ämnena som slaggar igen vår kropp?

Slaggprodukter kommer från en rad olika ställen. Huvuddelen kommer från maten vi äter - somofta är överbelastad med fett, raffineradetillsatser och socker -och de kemiska substansernasom ofta förekommer (bekämpningsmedel,tillsatser, färgämnenoch konserveringsmedel).


Björk och Älgört

Tack vare de aktiva ingredienserna, har dessa två plantor vattendrivande egenskaper. När de kombineras i rätt mängd, driver de ut överflödig vätska och ökar utdrivandet av gifter i hela kroppen.



Kronärtskocka och Maskros

Genom att stimulera gallproduktionen, säkerställer dessa två växter en väl fungerande matsmältning och en god tarmfunktion vilket hjälper utdrivningen.

Kardborre och Styvmorsviol

Dessa örters renande verkan på huden är välkänd. De eliminerar slaggprodukter genom att stimulera en ökad utsöndring via huden.

Fänkål

Egenskaperna har varit kända sedan antiken: Fänkål stimulerar matsmältningen och fungerar tack vare det som en effektiv hjälp för slaggeliminering i mag-tarmområdet.


Kan någon ha ett ökat behov av MethodDraine DETOX?

- Ja, exempelvis målare, kemtvättare, personer som ätit mycket mediciner eller andra som i större mängd utsätts för skadliga ämnen kan ha ett ökat behov av att rena kroppen.


Min detox är köpt på en vanlig hälsokost affär och kostade 245 :-

Text tagen från www.renakroppen.se


Storstädning

Efter vår långa, hurtiga morgonpromenad så städade vi igenom nästan hela lägenheten. Jag höll till i köket och frostade bland annat av frysen och städade igenom kylen medans Patric städade resten hall, tvättstuga, badrum och vardagsrum. Det blev verkligen en ordentlig städning. Förrutom garderoben och sovrummet, det får bli nästa helgs projekt :)


Både kyl och frys är som nya nu. Ingen frost så långt ögat kan nå. Och snabbt gick det och frosta av oxå, men då hade jag iof hjälp av hårtorken oxå..

Söndag!

Är nyss hemkommen från mamma och pappa! Min lillebror Fredrik fyllde 21 igår, så för typ 15:e året i rad blev det smörgåstårta. Men inte mig emot, det är ju svingott ju! :)

Annars startade vår söndag med en långpromenad.
Jag köpte nya träningsbyxor igår, för när man känner sig fin så är det mycket roligare att träna, för  f y  f a a a n  vad jag är taggad! Hur som, imorse gick jag med mina två kilos hantlar oxå, så jag spår grym träningsvärk i mina armar i morgon!

Idag har jag inte gjort min detox. Har lixom inte funkat att göra idag. När man sitter på jobbet är det inga problem att dricka, för då gör jag inget annat än att just jobba. Då kan jag ha min flaska bredvid mig. Men under helgerna så hittar man ju oftast på något att göra, men det blir ju lite svårt om man måste gå på toaletten typ 10 gånger per dag! Men imorgon är det dags igen, och en morgonpromenad med hantlar!

Godmorgon underbara lördag!

Här hos familjen Moll/Moe får man inte ligga och dra sig på mornarna! När Milo tycker att man sovit tillräckligt länge så börjar svansen dunka i hela sängen och han börjar smågnälla. När inte det fungerar så brukar han sätta sig eller lägga sig på en, då vaknar man kan jag säga! Att ha 30 kg på bröstkorgen känns! =)

Nu ska vi ta en långpromenad,
för att sen få ner till Infra och köpa lyxfrukost! Måste ju unna oss nu när Patric har haft sin haft sin sista dag på Cykelringen!  Nu kan vi bara hoppas på att solen kommer att skina hela dagen oxå! =)

Godnatt alla söta..

..Nu ska en sliten jag hoppa in i sängen och gosa med mina två kärlekar i livet. Imorgon står det mycket på agendan, bland annat byta till sommardäck och fixa nya kläder till Patric, och ett par nya träningsbyxor och en fin topp till mig!

Slänger in två bilder som jag tog på Milo förra fredagen när vi åkte till Plantagen. Det är kul att sticka ut huvudet när bilen kör fort, det fläktar ju =)


TREVLIG HELG mina vänner ♥

Minnesboken

Jag har nu äntligen börjat med min minnesbok! Men det är inte så lätt kan jag säga, pennorna kluddar som fan, man får göra om för man råkar hoppa över några tomma blad och man inser att man satt texten upp och ner.  Men det är s å å å värt det! Jag har både gråtit över frusteration och över hur jag faktiskt såg ut.  Helt plötsligt har jag blivit en "tredje" Johanna - Johanna efter sjukdomen. Inte Johanna innan sjukdomen, inte heller under. Utan efter. En förändrad person med ett förändrat utseende. Båda delarna har jag mycket svårt att acceptera, trots att sjukdomen trots allt gett mig en ny typ av vishet.

Nu var det ju inte meningen att jag skulle sväva ut så mycket kring ämnet. Det jag däremot skulle säga var att jag tycker om att pyssla! Trots att pennor kluddar, och man sätter texter och foton upp och ner! :)

  

KLUDD, KLUDD


Detox!!



Igår började jag och mina kollegor på jobbet en detox kur! Min kur smakar persika/citron, men trots att jag gillar både persika och citron så smakar inte detta gott!  Har alltid haft svårt för smaksatt vatten, dock inte naturligt smaksatt vatten som med tex lime eller gurka. Tycker att vatten med smak man köper på flaska smakar konstgjort, vilket det även är :)

Hur som, man ska dricka ca en liter utspätt vatten under dagen. Igår lyckades jag bara med en halv liter, men idag drack jag allt som man skulle, och jag märker redan av det!! Har varit på toa säkert 8 gånger idag plus att magen pratar en hel del :) Vilket är jättebra, det betyder att alla slaggprodukter kommer ut från kroppen!

Känns som en riktigt bra grej att göra med tanke på vad kroppen varit igenom. Att köra en riktig genomkörare och börja om på nytt! Sen har jag och Patric bestämt oss att sluta dricka cola och inte äta något onyttigt. Så ikväll blir det skivade bananer och äppelbitar att tugga på. Inte nog med det, jag har börjat gå upp en timme tidigare varje morgon för att promenera i 50 min!. Bra gjort JOHANNA! :)

Äntligen fredag!

Och inte vilken fredag som helst! Patrics sista dag på b a j s Cykelringen! Egentligen skulle han varit ledig idag, men han var tvungen att jobba, och snäll som han är, min sambo så jobbar han. Började kl 08:00 imorse och kommer inte hem förrens vis halv 9 tiden. Men som sagt, det är SISTA dagen!  :)

Kan inte förstå attt vi kommer att få  h e e e l a  helger tillsammans. Tillsammans har vi aldrig haft jobb där vi bara arbetet "kontorstid".  När Patric jobbade på ett trädgårdsföretag så jobbade han 7-16, då jobbade jag på ett demensboende, så det innefattade även kvällar och röda dagar. I gymnasiet jobbade jag varannan helg på ICA och Patric hade sina innebandymatcher. Så att få hela helger tillsammans betyder så otroligt mycket för oss båda. Som vi har längtat ♥


Promenaden

Gud vilket sommarväder vi har här i Stockholm. Jag hade på mig västen när jag var ute och gick, men det blev alldeles för varmt! Vi tog en promenad på ca en timme. Hade stegräknaren på mig och gick i ett raskt powerwalk-tempo. Tror att man har gått hur många steg som helst, men sen visar stegräknaren "bara"  5937 steg.. 



Nu ligger jag och Milo på baksidan och solar. I solen svettas man, det är helt galet, men jag ska inte klaga. Jag njuter ;)

Godmorgon påskafton!

Ligger just nu och drar mig i sängen! Patric har redan åkt till jobbet, vilket är lite trist. Han jobbar hela påsken, men var ledig igår och då hade vi en riktigt mysig dag tillsammans :) Men det här är sista helgen Patric jobbar, för från och med nästa måndag kommer han att jobba på Lokaldelen!! Jag längtar verkligen! Tänk att vi kommer att få alla helger och lediga dagar tillsammans..♥

Mys i sängen med Milo. Jag vaknade i imorse av att hans svans dunkade mot sängen, då ville han att matte skulle vakna :). Notera även att tvn står på en kartong, sovrummet är det rummet som ser mest "nyinflyttad ut" :)

Nu ska jag ut och promenera innan frukost, sen blir det pilates för hela slanten! Ha en underbar påskafton nu mina kära vänner! ♥

(Update - Visst är det PÅSKAFTON idag, och inte långfredag. Skyller på mogontrötthet :)

Skärtorsdag!

Imorse var det inte roligt att gå upp kan jag säga! Hade ställt klockan på 06:00 för jag ville ta en hurtig powerwalk innan frukost. När klockan ringde och jag vaknade så märkte jag att jag var så täppt i näsan att jag knappt kunde andas, plus att näsan rann. Plus att det duggade ute. De flesta pollenallergiker tycker att det är skönt att det regnar för då sköljs ju allt bort. Men det tycker inte jag. för mig blir det 1000 gånger värre när det regnar.. Usch, det är synd om mig idag : (


Efter jobbet ska jag gå och handla lite målarfärg. Ska köpa vit färg att måla mina konsoller som jag ska ha som jack/hathylla! Imorgon ska vi svänga förbi IKEA lite snabbt och köpa en hylla i björk som jag sen kan måla vita för att sen fästa konsollerna på hyllan, förväntningarna är  h ö ö ö ö g a !

Imorgon ska vi hem till Fredrik tjej Emma och käka påsklunch. Lillebror Mattias kommer oxå.. Ska bli riktigt mys att fira påsk med syskonen och respektive nu när mamma och pappa är i London över påsk!

Vad har ni för påsktraditioner?


Imorgon åker mamma och pappa...

... till London och får träffa denna goding!
Hade jättegärna velat följa med, och det tror jag Milo oxå velat. Isabelle skämmer bort honom ; )

Lyssna noga hur jag mycket pedagogiskt säger "-föööörsiiiiiktigt..." : )

 

Sötnosen.. ♥


Behöver jag säga att jag saknar Isabelle och min syster..?

Årets första grillning!

Idag efter jobbet åkte jag och Patric direkt till Täby Centrum för att köpa födelsedagspresent till Isabelle som fyller 1 år nästa vecka. Mamma och pappa åker ner till dom (London) imorgon för att dels fira påsk, men oxå för att fira lilla stumpan :)

Annars så köpte vi en grill. vår första egna grill :) Så till middag har vi avnjutit fläskfilé, majs, och halloumi (?), s å å å  jäkla gott!
        

Imorgon går jag från jobbet kl 13:00. Måste hämta upp Milo från inskolningen. Allt har gått bra, så imorgon ska vi skriva kontrakt och fixa med lite papper. Så från och med den 20/4 kommer vår bebis att gå på dagis! Men det kommer att vara så bra för honom, han kommer att ha såå roligt! : )

På apoteket tidigare idag.

Idag var jag tvungen att åka till apotekt och fixa lite grejer. Hade tänkt hämta ut ny allergimedicin men insåg att mina recept gått ut. Smart Johanna, att jag aldrig lär mig! Så jag köpte receptfritt istället - bättre än ingenting..
Passade även på att läma in mina använda sprutor och den medicinen jag har kvar från i somras - bättre sent än aldrig : )

Hon apoterkartanten ville att jag skulle ta bort nålen från sprutan, men jag förklarade att det gick inte. Jag fick till och med visa att nålen verkligen sitter fast. Det är ingen kanyl man kan ta bort. Tillslut så frågade hon mig om sprutorna var tomma, är dom det så kan jag bara lägga dom i ett mjölk paket och slänga dom i soprna hemma. Men det känns sådär.. Det finns väl flera människor som använt samma typ av sprutor som jag, hur har man gjort med dom då?



Nu är det middag som gäller! : )

Är inte det här vår...

... Så vet jag inte vad jag ska tro!


Jag har ju fortfarande inte hittat min (Patrics) kamera, men är ändå sjuk nöjd med min kameratelefon!  Blir inte alls sådär suddigt som det brukar kunna bli med mobilkameror..!

Mys i soffan

Oj vilken intensiv helg det varit! I fredags åkte jag och Patric hem till en utav mina bästa vänner Stephi som fyllde år. Var dock inte där så länge då sällskapet där hade som plan att gå ut sen. 

Igår var det strålande sol ute så jag och Patric åkte iväg till Coop Trädgård och köpte lite prylar till våra altaner och lite annat smått och gott! När vi sen kom hem ställde vi oss båda på alla fyra (jag i bikini) och skurade vår altan på framsidan! Sen så oljade vi även in det. Mamma och pappa kom även förbi. Pappa skulle även installera en jordfelsbrytare (?) här hemma. 

Efter att altanen blivit inoljad och lägenheten i övrigt blivit skinande ren så åkte jag och Patric tillsammans med lillebror Fredrik och hans flickvän Emma till Tegel och käkade. Supermysigt! Åt en jättegod tonfisk.. Och för att citera Patric när han äter något gott  " - Det knullade i munnen" :D

Idag har vi inte gjort ett jota. Vi båda somnade i soffan under eftermiddagen, sen var det dags att åka hem till mamma och pappa för att käka middag, och sen hämta upp Milo som varit med sin mormor och morfar på landet :) Nu har han så trött, så trött. Han ligger i mitt knä och snarkar! På tal om Milo, vi har hittat ett dagis år honom, så från och med imorgon till och med på onsdag ska vår lille bebis gå på inskolning!

     



Bara 3 veckor kvar!!

Jag vet inte om jag berättat det tidigare, men Patric har fått ett nytt jobb! Så från och med den 20/4 har han en ny anställning. Det nya jobbet innebär ett 8-17 kontorsjobb. Inga flera helger, eller obekväma tider! Can't wait! Jag har sagt det förrut, och jag säger det igen. Cykelringen SUGER! Patric skulle slutat 20.00 idag, vilket betyder att han kommer hem strax innan 21.00. Men nu var han tvungen att stanna kvar för att han hade en reparation han var tvungen att göra + att han skulle fixa något med en leverans som han typ fick för bara timmen sen. Som sagt, Cykelringen SUGER

Just nu håller jag på att laga mat. På matsedeln ikväll står det stekt ris, men tyvärr saknade vi massa gottis till så då får man ta vad man har! Men gott blir det nog ändå! :)

Ps. En riskokare är nog världens bästa uppfinning. Någonsin! :)

        

Sooolen!!

Idag har jag haft vårjacka och solbrillor på mig. Tyvärr så ser jag inte klok ut i mina solglasögon nu när jag har kort hår. Det blir  f ö ö ö r  mycket solglasögon. Ser ut som en fluga. Måste sätta en reminder på mig själv att köpa lite minde glajjor! :)

Här hos oss skiner solen, jag har bänkat mig på framsidan och bara njuter! Termometern stod på 14 grader, men då var det i skuggan. I solen är det betydligt varmare :) Dörren ut mot baksidan är öppen och Pippis pratar på som bara den nu när hon hör alla fåglar ute.. Snart är det tillräckligt varför för henne att vara ute.


Patric kommer hem strax innan 21 ikväll. Borde verkligen städa men har absolut ingen lust när det är så fint vårväder :( Hungrig är jag oxå. Måste nog svänga in och ta mig en smörgås eller nått! :)

Nu är vi inne på 5:e året tillsammans <3

Söndagen den 22 mars hade jag och Patric årsdag. Nu är vi inne på vårat 5:e år tillsammans ♥. Kan inte fatta att vi varit ihop i hela 4 år. Vi har gått i gymnasiet tillsammans, genomlevt lumpen. Vi har åkt till Estland, Turkiet och Bali tillsammans. Flyttat hemifrån, bli sambo, skaffa hund och körkort (För Patrics del då :p). Vi har köpt lägenhet och bytt jobb. Vi har upplevt mycket jag och min älskade fästman.

Jag älskar honom så mycket att det faktiskt kan göra fysiskt ont. Jag kan inte vara utan honom. Han är mitt allt och jag vill leva och bli gammal och skrynklig med honom... ♥

             

       



     





    

♥...Fyra år av kärlek...♥

På väg hem från jobbet...

För exakt en timme sedan satt jag på min trögcyklade men ack så  f i i i n a  Vega cykel. Det är en riktig tantcykel med korg och hela faderuttan, men hon är fin hon. Min Vega.


Jag flörtar mot solen, äntligen är den här!
      

 

Älskade VÅR, du är saknad och varmt väkommen tillbaka!

RSS 2.0