Ändring i schemat



Tyvärr blir det ingen PoleDancing idag :(
Kompisen jag skulle gå med fick åka in till akuten i måndags för att akut operera bort blindtarmen. Jag funderade starkt på att gå ändå, men ringde tillslut och avbokade för oss båda. Kändes inte helt hundra att gå "den" typen av kurs själv, haha! Men fick reda på av en kollega att hon gärna skulle följt med, men då hade jag redan avbokat :(

Men trots att det inte blev något dansande så ska jag endock träna. Det blir simmning och sen solning. Har inte simmat på en evighet.. Inte solat heller för den delen. Dock är jag mer ute efter värmen i solariet än att bli brun. Men jag känner verkligen för att lägga min i kärringgrillen och drömma mig bort till vita milslånga stränder.. klarblått vatten..drinkar... Cabababoys...haha!

Här kommer ett litet klipp på det man får lära sig om man får en nybörjarkurs i PoleDancing! Längtar verkligen tills nästaprova-på-tillfälle kommerupp!:)



Tack så jättemycket för kommentarerna till inlägget nedan! ♥ Jag känner mig mer säker med beslutet så jag kommer ringa och tacka nej.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0