Sneak-a-peak.

img_6859 (MMS)

Sneak-a-peak.


Bastubaaaad!

img_9557 (MMS)

Bastubaaaad!


Bastu.


Det blir att åka hem till Stephis föräldrar och bada bastu, ska bli jättemysigt att få umgås med min älskade vän ♥

Annars har jag haft en riktig pruttdag. Känns skit med tanke på hur bra jag mådde förra veckan, men som sagt, lite kvalitétid med bästis kan nog råda bot på allt tror jag :)


Vimmel.


Godmorgon pissdag!

Har helt klart vaknat på fel sidan idag! Klockhelvetet ringde en timme för tidigt (05:10) trots att telefonen själv ställt om sig till vintertid.. Sen så ser jag att det kommit snö under natten... Så ja, jag har helt klart vaknat på fel sida.

Ikväll kanske jag ska hem till Stephis föräldrar (hon är kattvakt) och bada bastu, skulle vara riktigt härligt med tanke på hur rått och kallt det är ute just nu.


Bjuder på en bild från utekvällen i lördags..


Kvällen igår.


Vaknade vi 11-tiden imorse och var bakis. Inte äckligt-mycket-kan-inte-röra-mig-bakis, men ändå bra sliten. Det märks att man börjar bli gammal, haha! Jag var absolut inte full, kände mig inte ens påverkad när vi åkte hem, dricker nog alldeles för lite vatten under sådana här kvällar.

Middagen med tjejerna var jättemysig! Tacos, vin och några drinkar, tjejsnack och schysst musik, och så hyllade vi Earth Hour, dock en halvtimme för sent, men vi tände ljus och hade det mysigt!

Vid 23-tiden drog jag och Hedda vidare till stan medans Emma och Astrid valde att stanna en stund till innan de drog vidare till Tegel... Hur som, jag och Hedda drog till Göta Källare och jag blev inte alls imponerad av stället. Alls. Var rätt trist faktiskt, men vi fick i alla fall dansa av oss lite :)


Frukost.


Äter frukost - smoothie och knäckebröd med prickig korv. Och oboy. Kom hem seeeent igår, men det skyller vi på tidsomställningen, haha! Just nu sitter jag och kollar på Gilmore Girls, utbudet på tv en söndag den här tiden är inte det bästa...

Ska snart resa min feta röv från soffan, dricka ett glas vatten, klä på mig träningskläderna och ladda iPhonen och kila ned till Täby Centrum och hämta upp mina nycklar, (Astrid och Emma stannade kvar i lähenheten en stund efter att jag och Hedda dragit in till stan) innan jag möter upp Systeryster för en tur i spåret!

Nattamat.

img_1873 (MMS)

Nattamat.


Godmorgon...


... Soliga lördag!!!

Har just avnjutit en frukost på balkongen i bara shorts och bikini, dagen kan knappast starta bättre :)


En kik i arkivet...


Mars 2011
Bor i min egna lägenhet. Är självständig. Fortfarande singel och trivs förvånansvärt bra med det. Försöker umgås med mina vänner så mycket jag kan. Har äntligen börjat träna igen efter några månaders uppehåll. Life is good!




Mars 2010.
Singel sen ett halvår tillbaka. Trivs med livet trots att jag blivit sviken. Är arg och ledsen men ändå så glad över hur mitt nya liv börjar ta form. Håret kan jag sen någon månad tillbaka göra en fin utbakad fläta på. Har börjar träna mycket och har återupptagit kontakten med mina vänner igen.




Mars 2009.
Jag har åtta månader tidigare avslutat min cellgiftsbehandling. Jag är sambo med villa(lägenhet/radhus), volvo(Renault) och vovve. Tror att jag är nöjd med livet och att det är såhär det ska vara. Vill desperat ha barn.


Heeeeeelg...


...Eller snart i alla fall!

Jag har haft en väldigt bra vecka, på många olika sätt. Jag har äntligen kommit igång med träningen, jag har inte ätit varesig chips, godis eller druckit cola på ex antal dagar vilket fan i mig är rekord för mig! Jag måste verkligen försöka bli av med mitt sockerberoende, och som många av er kommenterat i detta inlägg, man kanske ska försöka minska på frukten då oxå? Just för att jag vill slippa känna det där suget efter något sött...

Det tål att funderas på helt enkelt...

Ikväll ska jag hem till mamma och pappa och äta middag - våfflor - fy satan vad gott! Några våfflor med typ lök, gräddfil och kaviar och sen några "efterrätts våfflor" med sylt och grädde... dreggel, dreggel haha!

Annars blir det en lugn kväll, haha, jag laddar inför morgondagen då Hedda, Astrid och Emma kommer hit för middag! Jag och Hedda ska ut sen, men vi får se hur de andra gör, grymt kul ska det bli i alla fall!! :)

Vad ska ni göra ikväll??

F r e d a g !


Gomörra, gomörra!! Vakna, pigga och glada??

Jag är glad och vaken, dock inte så pigga, haha!! Sitter just nu i soffan och försöker att betala mina räkningar, men det går fan inge vidare!! Kommer inte in på banken och jag blir så jääääkla irriterad!! Jag kanske inte var så glad trots allt, haha!

Hoppas att ni får en bra fredag vännen!

Trött...


... Så trött...



Ska faktiskt gå och lägga mig nu. Är helt förstörd. Men på ett skönt sätt. Jag är så nöjd över min vecka och över mina prestationer, dels på jobbet och med träningen. Social kan man knappast påstå att jag varit, det är väl därför jag lever upp ordentligt på helgerna?

Nej, nu blir det bara babbel här, så nu ska jag stänga ner dator och gå och duscha (rätt äckligt att jag kom hem för två timmar sedan men inte orkar duscha än, haha! ) och sen ska jag faktiskt gå och lägga mig... Imorgon tar jag en liten sovmorgon då det är "fredagsfrukost" på Scandic Infra City imorgon...

SpinningPuls avklarat, var första gången j...

img_2395 (MMS)

SpinningPuls avklarat, var första gången jag testade o jag säger bara en sak: Blodsmak i munnen, haha!


Gårdagens mat.


Frukost:
Yoghurt, hallon&blåbär, banan och müsli och ett ägg.

Fika:
En banan och några vindruvor.

Lunch:
Tortellini med cremefraise sås, ruccola och sockerärtor.

Fika:
Te och en banan

Middag:
Två frökusar med ägg och räkor

Fika:
Fruktsallad. 

Ingen jättebra middag, men jag orkade inte ställa mig och laga när jag kom hem igår. Plus att jag skulle ned till tvättstugan och fixa med allt det... Plus att jag valde att spara den matlåda jag hade i kylen till dagens lunch...

Produktiv.


Igår vad jag riktigt produktiv! Jag tvättade tre IKEA-kassar med kläder OCH hängde upp dem så fort jag kom upp med allt i lägenheten. Det har typ aldrig hänt tidigare då jag annars typ tar allt successivr för jag hatar att vika och hänga upp tvätt, haha! Men fan va skönt det är att ha det gjort!

Sen så har jag gjort en riktig genomkörare av kök, hall och badrum, dock har jag inte dammsugit eller moppat, så det kommer jag att göra idag! Tillsammans med vardagsrummet som också måste städas!

Det märks verkligen att jag har fått ett litet "uppsving" livet känns mycket roligare, och mycket mer motiverande!

T o r s d a g


God morgon soliga torsdag!

Shit, idag är det redan torsdag, vilket betyder att imorgon är det fredag, vilket betyder att imorgon är det h e e e e e l g ! ! !

Tänkte lite snabbt slänga upp en liten "dagens outfit" väldigt mycket modebloggare, haha, men jag gillar verkligen min outfit idag! Bilden blev rätt mörk, men den har sin förklaring: Lampan i hallen funkar inte, haha!


Då.


Herregud vad jag såg ut för 2 år sedan. Västen som jag hade då kunde jag inte ens stänga. Okej, jag vet att jag åtta månader tidigare avslutade min sista kur, men ändå. Jag sket verkligen in allt då...

 
Det enda jag saknar med bilden är hunden. Mammas Milo.


Frukost


Dagens frukost:

En halv banan, hallon&blåbär, yoghurt och müsli, och ett hårdkokt ägg.

Hade gärna ätit typ keso och avokado, men det får vänta till helgens storhandling, haha! Idag efter jobbet blir det ingen vila och ingen promenad heller. I väntan på att tvätten ska bli klar tänkte jag passa på att städa lägenheten, den behöver sig verkligen en genomkörare med dammsugaren!

Till middag idag har jag tänkt äta kycklingklubbor i ugn som jag redan marinerat i soya, sweetchili och vitlök. Men frågan är bara vad jag ska äta till... Om jag ska dra ned lite på kolhydraterna så kanske man bara ska äta en schysst sallad med typ avokado, ruccola (♥) tomat osv, och en god sås med creme fraise och sötsursås.

Och fruktsallad till efterrätt ;)


Solen skiner o det är vååååår ute!!

img_0482 (MMS)

Solen skiner o det är vååååår ute!!


O n s d a g


Ny favvosjal. Jag gillar.


Jag behöver er hjälp...


... Nu blir det mycket träningssnack och säkerligen en hel del matsnack också. Kanske inte världens roligaste för er att läsa, men nu är jag så jäkla motiverad till att komma i form, få definerade muskler, en platt mage, schysst röv, fasta armar, ja ni fattar.

Min fråga är, hur fasiken ska man äta då? För att kanske kunna droppa ett kilo eller två, men samtidigt kunna ge kroppen den näring den behöver? Målet är kunna gå på 2-3 pass i veckan, och lite löpning här och där. Ingen direkt bantning här, utan sund mat och sund träning?

Vad ska man äta till frukost? Imorse åt jag en tallrik yoghurt med müsli och ett ägg och jag stod mig bra på det tills lunch vid 11.30.

Till mellanmål vid 15.00 åt jag (i brist på annat) två ägg.

Middagen blir lite svårare då jag oftast kommer hem vid 19-tiden. Idag blev det halvfabrikat med tortillini med en creme fraise sås, ruccula (i maaaassor, I ♥), sockerärtor och en liten torftig sallad bestående av gurka och lök, haha!

Lite senare kommer det nog bli en liten fruktsallad bestående av det som finns hemma, banan, kiwi och lite hallon och blåbär.

Verkar det vettigt? Snälla ge mig era bästa tips på nyttig, enkel och god mat?


En inspirationsbild. 18 år gammal (gud, har jag ens sett ut så där??)


Att vara röd.

img_0189 (MMS)

Att vara röd.


Godmorgon...


Soliga tisdag!!

Jag har precis klämt i mig ett ägg och en tallrik med yoghurt. Ska skynda mig och fixa det sista innan jag drar till bussen, måste dock ner till tvättstugan och boka en tid innan. Min tvättmaskin har ju helt plötsligt slutat att fungera, skit jobbigt!

Efter jobbet står ett Box-pass på schemat, det är jag och några kollegor som ska gå! Får se hur det går, för jag har helt otippat  t r ä ä ä n i n g s v ä ä ä r k ! !  :)

Ps. Idag blir det skinnjacka och solglajjer ;)

Jag är död. Mina ben lyder mig inte. Nu mi...

img_3915 (MMS)

Jag är död. Mina ben lyder mig inte. Nu minns jag varför jag inte gillar det här passet. Hon har en förkärlek till benböj. Hejåhåå träningsvärk imorgon!


Träning.


Det märks att man inte har tränat på ett tag för dag har jag känningar av träningsvärk i magen... Lovely feeling!! Jag mådde så bra efter löpningen igår, och idag kommer jag nog att må ännu bättre! Idag står ju Shape på schemat och jag är jättetaggad! Tjejen som håller passet är inte direkt min favoritledare, men hon är rätt bra på att pusha och driva en till att prestera och ta i ännu mer!

 

Värme.


Söndagen är inte ens över, men jag sitter redan och planerar nästa helg. Vad jag ska göra och vilka jag ska träffa. Jag lever verkligen för helgen. Veckodagarna är jag oftast trött och sliten och inte lika taggad för att hitta på roligheter. Men förhoppningsvis blir det bättre desto ljusare och varmare det blir ute. Kan inte våren komma nu, nu n u u u u u u !


Min söndag


Jäklar vilken bra löprunda vi hade idag! Det blev dock inte så långt (2,5:an) men den är som sagt väldigt flack med många, långa upp-och nedförsbackar som verkligen suger musten hur en. Men det fick förvånansvärt bra så jag är mer än nöjd :)

Annars har jag hunnit med att handla och fylla upp kylskåpet med nödvändigheter. Just nu ekar det rätt tomt i väntan på lön, haha! Kvällens middag blir panerad fisk, potatismos och en sås på creme fraise. Jag hade gärna ätit en tidig middag för jag är snorhungrig, men om en timme ska jag möta upp Hedda för en prommis!

Hoppas att ni alla haft en mysig och framförallt solig söndag!

Första löprundan utomhus för i år är avkla...

img_5247 (MMS)

Första löprundan utomhus för i år är avklarad!


Veckans träning.


Måndag - Shape
Tisdag - Box
Onsdag - Vila alt. prommis
Torsdag - SpinningPuls
Fredag - Vila
Lördag - Prommis alt. springa
Söndag - Prommis alt. springa

Nu är det äntligen dags för en veckas grym träning! Vilken dvala jag har varit i! Har nog inte tränat på ca tre månader. Fatta TRE månader. Inte konstigt att jag har varit sjuk, mått dåligt i själen och blivit pluffsig! Nu jäklar ska det tränas!


Påväg ut i spåret!

img_8022 (MMS)

Påväg ut i spåret!


S ö n d a g.


Vaknade klockan 06.15 (??) av att solen sken in i lägenheten. Det saknas tyvärr persienner eller en rullgardin i balkongdörren vilket gör att jag på helgerna vaknar okristligt tidigt...

Snart ska jag pallra mig upp ur soffan och klä på mig träningskläderna! Jag och systeryster Malin ska ta årets första springtur. Önska mig lycka till, haha! Får se vilken sträcka det blir.. 2,5:an är flack som fan och skitjobbig, medans 5:an är "lättare" att springa. Den som lever får se, haha!

 Het bild från Ingrosso i fredags! En kväll som inte riktigt blev som vi tänkt, men riktigt kul hade vi =)

Fan vilken bra musik vi har skakat röv til...

img_4825 (MMS)

Fan vilken bra musik vi har skakat röv till ikväll! Ingrosso är en jävla Gud! Dock slutade kvällen tidigt för Anna som fick öl sprutad rakt i ögat.. Jag o Jenny stannade kvar ett tag o träffade även Sebastians (japp, här kör vi first name basis då Jenny är kusin med honom, haha) pappa, han frågade om vi inte skulle stanna kvar o festa, dumma som vi är säger vi nej... Något jag inte fattar att vi gjorde?? Hur jäkla dum i huvudet får man vara?


Sneak-a-peak


Ikväll är det äntligen Ingrosso!! Ska bli så jäkla kul! Var länge sedan jag var så taggad! Jag ska ut med Anna och Jenny och som sagt, det var läääänge sen jag var så taggad på en helkväll på stan! En ny, eller halvny outfit är handlad och jag är så jäkla nöjd. Black & white funkar alltid ;)


 

 


Fotovägg.


Här är två bilder som ska framkallas och sättas upp på min lilla fotovägg. Måste ju ha en bild på mosters små hjärtan ♥

Storasyster Isabelle, här tre veckor gammal. Tänk att hon om bara en månad blir tre år. Lilla, stora tjejen...




Lillasyster Ellie - några veckor på bilden, idag 7 månader. Tänk att jag för sju månader sen följde med min syster Malin till förlossningen, fick vara med när en liten kommer till världen och klippa snuttans navelsträng...
.


Godmorgon fredag!!


Sitter i soffan och äter frukost - Oboy (haha, fick mersmak av det igår) och en frökuse som det så fint heter, haha! Jag har packat med mig min träningsväska för en övernattning hos Anna ikväll, för vi ska ut på roligheter!! Jag  har köpt lite nya kläder och jag är så jäkla nöjd! Jag som tidigare haft en grym svacka vad gäller mitt utseende bland annat känner nu att jag har kommit på andra tankar - Tänk vad positivt tänkande kan göra?

Önskar er alla en grym fredag ♥


INGROSSO for f*ck sake!!


SÅÅÅÅÅÅ jävla taggad inför morgondagen!! Jag Anna och Jenny ska nämligen gå på Ingrossos spelning på Munchen! Fatta att jag är taggad! Han gör så jäkla bra musik, han och resten av hans kollegor i Swedish House Mafia, haha! Imorgon är det all in för hela slanten ;)

Wooopwooooopwooooop!

 




Svullardag


Ja en sliten dag har det varit. Jag kom till jobbet och drack en kopp kall Oboy, sen käkade jag vindruvor medans jag väntade på att klockan skulle bli lunchdags vid 11 (ja, jag äter typ hantverkartidigt). En stadig kebab och en fetcola. Lightcola är för tunnisar, här kör vi på FET. Sen jobb i ex antal timmar innan det var hemdags. Hann förbi Centrum en sväng och shoppade lite inför morgondagens roligheter! Det blev en enkel middag bestående av baguett med mozarella och tomat i ugn. Fattar egentligen inte varför jag berättar att jag har ätit all denna skit. Framför allt inte eftersom jag i tidigare inlägg sagt att jag ska sluta äta sådan skit. Men nu kommer den klassiska förklaringen. Jag SKA börja på söndag. Och jag har varit bakis idag. Då får man äta skräpmat.

Juste. Jag har ätiti chips oxå ;)


Sliten.se


Sliten dag idag...

Men vilken trevlig kväll jag hade igår! Kom till Häss (den lägenhet jag bodde i somras) runt 17-tiden efter att jag och Stephi varit och handlat lite. Vi skulle som sagt fira Gullan (vilka bra namn vi har på våra killkompisar va??) som fyllde 24 år igår, och vår present till honom var en middag :) Vi lagade pasta, kyckling och svampsås, till det en tomatsallad och egengjort vitlöksbröd och till efterrätt serverade vi vaniljglass med hallon. Blev mycket uppskattat :)

Sen drack vi ju då en hel del vin. Stephi hade med sig ett öppnat bag-in-box vin som förkylda jag provsmakade och tyckte att det fortfarande smakade gott. Efter att jag druckit typ tre glas så smakar Frida vinet och säger att det inte smakade gott. Alls. Kan vara därför jag känner mig sliten som få idag. Jag har ju fan druckit gammalt vin, haha! 

Vi satt och snackade massor och hade det roligt! Men det roligaste på hela kvällen var när det kom upp ett bildspel från Häss, Sofias, Stepis och Gullans studentskiva för fem (??) år sedan. Tema vitt. Jag och en killkompis var toastmasters. HAHA så jäkla kul! Vilka bilder! Och fan vad jag ser liten ut! Fan att man inte var 18, haha! Bebis hud, typ 10 kilo lättare, långt blont hår... Det var tider det, haha!


Nyss hemkommen efter en grym kväll! Har ha...

img_0975 (MMS)

Nyss hemkommen efter en grym kväll! Har haft födelsedags firande för Alex, även kallad Gullan! Rise and shine igen imorgon klockan 06.00... Nu: Soooooova!


Märkligt.


Det händer alltid någon konstigt med mig när jag är på ett kasst humör, är omotiverad, känner mig som en tjockis och mår allmänt piss. Jag sitter i den sitsen as we speak. Jag mår inte helt hundra i själen. Men så får man skriva av sig lite och ventilera, och man får lite distans till det man känner. Jag gillar det här sättet att ventilera mina känslor på. Att sätta ord på vad det är som är jobbigt. Dock blir det ju återigen personligt och utlämnande.

Men det kanske är så det ska vara?

Jag har varit som i en dvala efter Malaysia. Det tog mig fruktansvärt lång tid att acceptera att jag var hemma i vardagen igen efter tre långa veckor i paradiset. Sen blev jag sjuk. Kunde inte träna, mådde piss, åt typ bara smörgåsar i två veckors tid. Det känns idag. Kroppen är svag och känns pluffsig. Men det är just det, jag har inte skött om mig själv med kost, träning och umgänge vilket gör att jag mår dåligt.

Men nu ska det ändring på det. Bort med onyttigheter och in med hemmalagad nyttig god mat. Bort med soffhäng med chipspåsen i näven och in med sköna spinningpass och annat roligt. Och framför allt, mer umgänge med alla de underbara personer jag har i min närhet ♥

Jag är motiverad till att ta tag i min deppiga tillvaro och Jag vill må så bra möjligt!

Tack ni underbara för att ni finns... Ni vet väl om att ni är fantastiska?



Bilden är från hösten -08. Cancersommaren


Kommentarer.


Visst är det så att man till viss del även vill få uppmärksammheten av er läsare som Kamilla skriver i en kommentar i inlägget nedan. Man vill bli bekräftad. Och det genom bland annat kommentarer eller mail. Det ska jag verkligen inte sticka under stolen med. Det är kul! Att kunna diskutera och få råd. Ni är ett bra bollplank och era åsikter och kommentarer har hjälpt mig med mycket.

Uppmärksamheten och feedbacken ni gav mig när jag var sjuk gjorde definitivt vardagen lite mer dräglig. Att kunna logga in på datorn och se era kommentarer lyfte verkligen upp mig. Framförallt när man några timmar tidigare vaknade upp med kudden full av hår och mådde rent ut sagt piss.

Eller när jag separerade efter ett fem år lång förhållande. Vilket peppande ni kom med, och visst hade ni rätt. Jag kom starkare ur det och det var det absolut bästa som kunde hända mig.

Jag älskar att skriva, och jag uppskattar när ni lämnar ett avtryck i form av en kommentar, det gör det hela mycket roligare, och det är en stor motivation till att fortsätta. Men det är som sagt inte allt. Jag måste vilja det själv också.

Jag vet att jag kommer att skriva mer. Frågan är bara hur, vad och när...


Motivation.



Nu när man arbetar så har inte uppdateringen här i bloggen varit som den var under min "sjukskrivning". Då ploppade det upp inlägg kors och tvärs och då var det till och med lite roligt att skriva. Inte lika kul och givande som det en gång varit, men ändå roligt. Om inte annat så var det en bra sysselsättning mitt i allt snorande och hostande.

Idag känner jag att jag knappast har någonting intressant att skiva. Eller visst finns det saker som jag vill berätta om. Men jag känner att jag tidigare kanske varit lite för privat, och kanske i vissa fall varit för ärlig. Samtidigt så vet jag att det är en anledning till att så många av er kommer tillbaka och läser mitt meningslösa babbel. Just för att det är ärligt babbel. Och kanske lite för privat.

Jag vet helt enkelt inte var jag står idag. Bloggen betyder ofantligt mycket för mig. Den har varit min terapi och era kommentarer och mail har peppat och hjälpt mig otroligt mycket under svåra och tuffa perioder. Men det är inte längre lika kul att skriva. Inte lika motiverande. Jag saknar det där kliandet i fingrarna.

Samtidigt som jag sitter här och funderar och formulerar meningar i mitt huvud så inser jag hur mycket jag älskar att skriva. Jag har alltid varit bättre på att formulera mig i text, orden flyter så mycket bättre än talet för mig. Men nu står jag som sagt vid ett vägskäl. Då blir det allt eller inget. Att låsa bloggen och enbart ha den för privat bruk. Eller att ha den öppen och skriva när jag känner för det. Tyvärr känner jag mig sällan motiverad till att skriva, och att då ha en öppen blogg som uppdateras en gång i månaden känns rätt värdelöst.

Jag skulle kunna fråga er om tips och råd, om vad ni skulle vilja veta, vad ni vill att jag ska skriva mer om, vad ni tycker och tänker. Och det skulle verkligen vara kul att höra era åsikter. Samtidigt så skriver jag för min skull. Det är min terapi. Mina tankar.

Det här inlägget kom verkligen från ingenstans. Jag började med att jag laddade upp bilden nedan för jag ville visa er de nya örhängena jag köpt. Och bilden har varit kvar under hela tiden jag skrivit. Så därför för den vara kvar. Ett seriöst och allvarligt inlägg. Och mitt örhänge. Det är klass det. 


Update.


Jahopp, då har man precis betat av första arbetsdagen på över två veckor. Är helt slutet i huvudet men fan vad kul det känns att vara tillbaka! Just för att få en rutin på vardagen, att träffa folk och  g ö r a  någonting vettigt. Jag klättrade verkligen på väggarna under min sjukskrivning.

Idag kan jag inte förstå att jag för snart 3 år sedan var sjukskriven i över fyra månader på grund av cancer. De dagarna jag var "pigg" och ensam då klättrade jag definitivt på väggarna!

Annars då? Vad händer? Jo, jag drömmer mig bort på semester...Igen. Vill åka på en weekend-resa i höst, funtar på Prag kanske. Någon som har bra tips på hotell och sevärdigheter?

Sen blir det definitivt en resa till Thailand/Malaysia eller liknande nästa år. Dags att boka till sommaren kanske, när man har fått tillbaka på skatten, haha!

D r ö m m e r   m i g   t i l l b a k a   t i l l   p a r a d i s e t . . .


L ö r d a g


Tjollahopp!

Jag har haft en grymt bra lördag! Anna sov hos mig efter att vi sett Black Swan på bio (som förövrigt var sjukt bra! Natalie Portman är en grym skådis!), och vi startade morgonen med smoothie på balkongen. Sen tog vi bussen hem till Malin och tjejerna och gick till lekparken. Solen sken och i lä var det riktigt härligt, en riktigt försmak av våren :)

Sen gick vi hem och käkade lunch och åt morotskaka som Malin bakat, fy fan vad gott det var, men vilken jäkla matkoma man hamnade i efteråt!

Kom hem från Malin för ca en timme sedan och ska snart käka middag. Sen vet jag inte vad jag ska göra, kan inte bestämma mig... Antingen stannar jag hemma och tar det lugnt, eller så åker jag in till stan för att vina lite med vänner. Jag vet att det kommer att bli en lugn kväll om jag går ut och det hade varit så kul att få klä upp sig och sminka sig lite.

Men orkar jag det...?



Vad ska ni göra ikväll? Andra chansen på tv, utgång, eller hemmamys?

Smarta jag.


Ibland är jag inte den skarpaste kniven i lådan...

Som nyss, jag skulle ner och tvätta i tvättstugan. Jag stuvade ned den skitiga tvätten, lade sköljmedlet i påsen och så hällde jag över tvättmedel i en liten burk (så att jag skulle slippa ta med den stooora tvättmedelskartongen). Jag lyssnade på musik i mina hörlurar och stängde samtidigt igen locket på burken. Trodde jag.

Jag stod i köket och hörde att det lät lite konstigt, men jag antog att det var köksfläkten så jag fortsätter att gå. Ända ut till hallen kom jag. Då kände jag att burken med tvättmedel var tom.


Pysslig.


Nu är mamma och pappa på Arlanda och jag gissar på att de har en öl i handen för att fira semestern! Ååååh vad jag hade velat följa med! Men till sommaren/hösten ska jag och Anna boka in en ny solsemester, tror att det blir en sväng till Thailand - Phuket - Koh Lipe - och sen en sväng tillbaka Langkawi!

Annars har jag varit riktigt huslig här hemma, jag har bokat tvättstugan och ska ner och tvätta om en timme, jag har hackat grönsaker till kvällens middag - Kyckling i lergryta (jag hade en hel kyckling i kylen som var tvungen att ätas) så den står nu i ugnen och blir färdig lagom tills jag ska ner till tvättstugan.

Anna kommer hit efter jobbet och då ska jag bjuda på kyckling och sen ska vi gå och se Black Swan på bio! Länge sedan jag umgicks med bästaste Anna :)


Thailand


Är hemma hos mamma och pappa och har käkat frukost. Och sagt hejdå. Skitarna åker till Thailand idag. Är inte alls avundsjuk, haha!

Här kommer lite bilder från när familjen var i Thailand för 5 år sedan :)










Sjukt uttåkad med taggad som faen.


Nu har jag varit hemma sjuk i två veckor och jag är så JÄKLA uttråkad!!

Jag vill klä upp mig, sminka mig fint, fixa håret, dricka vin och gå ut med mina vänner! Nästa helg då jävlar ska jag umgås med mina underbaringar, kanske dricka ett glas vin eller två och dansa röven av mig! Jag är verkligen i behov av umgänge och att göra saker! Kan inte nästa helg komma redan nu??


Dagens.


Prommis - Check.
Handlat middag - Check.
Bänkat mig i soffan - Check.

Är nyss hemkommen efter att ha handlat lite mat i Täby Centrum. Innan dess var jag hos mamma och pappa en snabbis och dessförinnan så gick jag en liten promenad. Mår mycket bättre idag men hostan är som sagt mycket mera "slemmig" och det känns som att den sitter "längre ner", men som sagt, jag mår bättre och det är det som spelar roll.


T o r s d a g


Ligger just nu i soffan och kollar på tv. Det är fint vädet ute så jag är lite sugen på att komma ut på en promenad. Dock känns hostan lite värre idag, lite mer slemmig kan man ju säga. Fresch. Men det är alltid skönt att komma ut när det är fint och soligt ute :)

Hoppas att ni får en bra torsdag vänner!

En kik i arkivet


Första bilderna är tagna hösten 2008, sista bilden är tagen i början på 2009.



 


Födelsedagsfirande gånger två!


Är nyss hemkommen efter att ha firat mamma som fyller år idag! Även jag blev lite firad idag med lite paket, bland annat en vattenkokare och vinglas i serien Iitala :)

Annars har jag inte gjort många knop idag, jag har städat och plockat undan i lägenheten, pappa kom förbi en sväng och sen gick vi gemensamt hem till dem för att sen åka hem till Malin och tjejerna för en födelsedagsfika.

Sen träffades vi alla för en trerätters middag hemma hos mamma och pappa, en "räkröra" till förrätt, potatiskaka och fläskfilé med grönmögelsås och min goda kolakaka till efterrätt... Jag är mätt och belåten =)

Hoppas att ni alla haft en bra onsdag

Vad är det för en dag?



Vad är det för en dag? Nej, det är ingen vanlig dag, för det är Mammas födelsedag!
HURRA, HURRA, HURRA!!




Nervsammanbrott.


Jag kan inte andas ur cp-näsan och snoret rinner utav bara helvete. Jag hostar så att jag kräks och jag knaprar Ipren som en jävla missbrukare. Så har jag fått munsår oxå. Eller oxå och oxå. Snarare IGEN. Nu ska jag klunka Cocillana och förhoppningsvis kan jag få bli lite "småfull" och få sova lite...

Jag är så jäkla trött på det här så att jag kräks. Bokstavligt talat. F**ta.


Middags beslutsångest..


Jag kan inte bestämma vad jag ska laga till middag. Vet inte vad jag är sugen på alls. Men jag vet att jag vill ha varm, lagad och god mat. Mitt matintag under dagen har annars bestått av tekakor med västerbottenost på. Så kroppen cravar riktig mat. 

Valet står mellan Pad Thai eller hel färsk kyckling i lergryta med timjan och massa vitlök. Eftersom att jag är hungrig och vill äta typ nu så borde jag välja Pad Thai:en, men jag är mer sugen på kycklingen. Men å andra sidan kom jag på att kyckligen är i frysen, haha!! Tar nog några extra timmar att tina upp den, haha!



Eller så hade sådan här mat från ett litet matstånd vid en strand i Malaysia gjort magen glad! Kycklingkorv, krabbkakor med mera... Mumma!


T i s d a g - 1 mars


Godmorgon!

Låt mig berätta om min kväll igår... Jag kollade på "reprisen" av Oscarsgalan och blev grymt besviken på att röda mattan inte visades då jag missade (sov) den i söndags. Efter galan fick jag världens hostattack och trodde att jag skulle spy, men jag klarade mig den gången.

Jag har ju inte sovit något de senaste dagarna så jag var rätt nöjd över att få testa Cocillana som skall underlätta hostan och morfinet i medicinen får en ju att somna lättare för man känner sig tydligen lite småfull. Men det gjorde inte jag alls. Och inte blev hostan bättre heller. Så det blev inte någon sömn inatt heller.

Ikväll är det jag som överdoserar hostmedicin.

Annars idag står inte mycket på schemat. Ska försöka boka en tvättid och plocka undan lite i lägenheten. Måste även köpa Pippis-mat och en födelsedagspresent till min mamma som fyller år imorgon ♥ 


RSS 2.0