Aftonbladet!

Nu är bloggen på Aftonbladet igång på riktigt! Riktigt maffigt att se sig själv i deras internet upplaga.. Herre gud säger jag bara..

Så nu blir det inga flera inlägg i denna bloggen på ett tag, därmot så hoppas jag att nya läsare kikar in här ändå. Bloggen på aftonbladet handlar väl mera om vägen tillbaka från cancern. Bloggen här är ju under tiden lixom..

Ses på Aftonbladet! =)

Uppdatering!
Som sagt, min blogg är ingen reklamplats. Kommentarer som "kika in i min blogg, just nu pågår en tävling" och "Gratis make-up i min blogg"  kommer inte att publiceras!


Den här bloggen, och min nya ska inte vara en reklamplats, sådana kommentarer godkänns inte. Jag kanske låter och blir värsta bitchen. Men det är MINA två bloggar, alltså är det JAG som bestämmer. Så SNÄLLA, inge flera reklaminlägg..


MVH/ Bitchen Johanna =)


Svenska hjältar!

Okej, så här ligger det till. Jag kommer nu att sluta (för tillfället) att blogga här från och med imorgon. Jag kommer istället att blogga här, på aftonsbladets sajt för Svenska Hjältar. Vet inte riktigt hur det kommer sig, annat än att någon hade tipsat dom om min blogg. Så TACK du/ni som gjorde det! =)

Jag hoppas att ni följer med mig i min flytt, och ni får gärna berätta om ni tycker om det har blivit bättre eller sämre!


Svenska hjältar

Har fått en förfrågan om att blogga på aftonbladets sajt "Svenska hjältar". Vill och kommer absolut att göra det, men jag står i valet och kvalet om jag ska fortsätta skriva på blogg.se och så länkar dom min sida i aftonbladet. Eller om jag ska skriva för aftonbladets blogg istället. Kommer ju självklart att ha kvar "min" blogg här, men kommer isåfall inte skriva något där under den perioden jag bloggar för aftonbladet?

Vad tycker ni?

Rensa!

Nu ska jag rensa dom kantareller jag och Patric plockade i lördags.. Jag älskar att plocka svamp men hatar att rensa, sen så blir jag så jäkla arg när jag lägger på ett berg med svamp i stekpannan, och sen 10 min senare så inser man att det man plockat knappt räcker till en svampsås..


Ändringar!

Försöker att ända utseendet på bloggen lite, men som sagt, det är inte världens lättaste. Plus att jag är inte den mest tekniska människan. Nu är det snart dags för träning, ska bara tvätta lite först..

Hur som, vilken färg tycker ni att jag ska ha som bakgrund? Jag vet inte alls vad jag vill ha?

Ögonbryn

Stod i hissen och räknade hur många strån jag har kvar på ögonbrynen. 7 st på vänter och hela 13 på höger!
s c o r e...

P-bot!

När vi flyttade hit ingick det inte någon parkeringsplats, och nu finns det typ inga att få hyra. Så under sommaren har vi löst problemet med att låta bilen stå vid skolan som vi bor grannar med. Har funkat skitbra eftersom att det vart sommarlov. Fram tills för några dagar sen, vi hade fått två p-böter, på 300 spänn styck.. 

Nu står vi på gästparkeringen som har p-skiva som vi måste snurra på - varannan timme. Så nu är det dag att gå och snurra igen.. KUL!

Godmorgon Måndag!

Alla mina morgoninlägg börjar ALLTID med "har precis varit ute med hunden" och likadant är det idag =)
Nu sitter jag och väntar på att mitt ägg ska koka färdigt och sen - frukost!



NEW YORK!

Fick precis ett mail från systeryster Malin där hon fråga om inte vi kunde åka till New York nästa september!
Så nu har man tid att spara ordentligt, för åker man till New tork så ska man inte snåla! haha!

Kom på att det blir våran första systerresa, bara vi två! =)

Svampplock, idag igen!

Jag har plockat svamp h e e l a  helgen, började med pappa i fredags, gick med Patric igår, och pappa idag igen!
Vi plockade trattisar och några trumpetsvampar som pappa och jag
  t i l l s a m m a n s  sen rensade. Gick på typ 30 min, istället för de 3 timmar det tog för mig att rensa sist, haha!
Massa trattisar






















Pappa, som förövrigt hade foppatofflor på sig.. HAHA!


Milo och Nelson


Visningen!

Även fast vi gillade lägenheten skarpt, läget var bra, planlösningen super och skogen runt hörnet så har vi bestämt oss för att leta vidare. Anledningen är att badrummet nog inte blivit renoverat på rätt sätt - stor risk för vattenskada. Tar man med sig en hantverkare till pappa på visning så kan man garantera att stället bli riktigt "undersökt". Han skruvade loss väggutag, kollade fukt i badrum och kök osv.
Vilket är bra, för annars hade vi kanske suttit med en lägenhet som snart är vattenskadat...

Nu har vi hittat en annan lägenhet, oxå i Vallentuna på 60 m2 med en jättesöt uteplats. Så om en vecka är det visning som gäller! Känns verkligen jättekul att leta bostad - ens egna bostad! =)


Planlösning!

Beskrivning
Bra planerad lägenhet på 62,6 m2 i ett populärt område...

Stephanie och visning!

En utav mina bästa vänner Stephanie var nyss på besök! Hon jobbar i närheten och skulle bara säga hej! Har inte sett den skitungen på typ hela sommaren. Hon åkte på volantärarbete i Sydafrika i fem veckor och sen Turkiet i 3.

Det var verkligen jättekul att träffa henne igen! Jag fick massa presenter från Afrika och Turkiet, bland annat kryddor och armband.. Åååh vad jag har saknat att prata med henne. Man kan verkligen prata om ALLT med henne,  hon är helt enkelt  u n d e r b a r!!

Hon bjöd med mig på en hotellvistelse som hon och hennes familj ska göra framöver, vet inte var när eller hur, men MYS ska vi ha iallafall!

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen, ska iväg på visning av den där lägenheten vi var på tidigare i veckan.. Idag är det visning för "alla" så vi får se hur det går. Pappa och svärfar ska följa med och titta, dom har lite mer koll på vad man bör titta på och sådant. Jag ser ju bara det "ytliga" om  man så säger =)


SÖNDAG

Godmorgon mina vänner! =)

Patric drog nyss iväg till jobbet och jag har precis kommit in egen efter att ha varit påmorgon promenaden med Milo. Idag bajsade han svart med röda ploppar i. Förklaringen till det är enkelt mina vänner. Igår åkte jag och Patric ut i skogen. Vi hittade massa trattisar och plockade lite lingon och blåbär. Vi plockade typ en halvliter blåbär för vi ville ha en blåbärsefterrätt.

Sagt och gjort, vi åkte iväg till Ica Stop för att köpa vitchoklad, hunden sitter då i framsätet och påsarna med blåbären och det ligger i baksätet. Vi är borta i kanske tio min, och när vi kommer tillbaka så sitter hunden i baksätet och har käkat upp A L L A  blåbär och börjat på lingonen!!  Men svampen den rörde han inte, tur det iallafall! =)

Jag tror helt seriöst att jag kan öppna upp en ny kategori i bloggen. Milos bajs. Hans skit ser fan olika ut från  gång till gång, antingen är det fågelfrö, lasagne eller blåbär/lingon.

Blåbärs hunden

Snart dags för sängen..

Nu är det dags för sängen tror jag =)  Pratade nyss med Sofia, en kompis som just nu är i Norge och jobbar. Gud vad jag saknar henne. Man inser verkligen hur mycket man saknar sina vänner när dom inte är hemma.. =(

God natt mina vänner!


En sommarnatt..

Ja vad mer kan man göra när man har tråkigt sent en sommarkväll på landet? Fan vad roligt vi hade, lillebror garva så han grät! 
Den roliga spontana garvfesten var helt klart välbehövd.. <3

Hello Egghead! =)








Så äcklig bild!




Jag kör en liten mini-mee


Sing-a-long!

Sitter i soffan med Milo och Patric och kollar på Sing-a-long. Fattar egentligen inte varför vi kollar för vi båda typ hatar familjen Wahlgren. Benjamin är ju värsta munterjöken som bara får alla lätta frågor, till och med jag hade klarat Elvis lixom! haha! 

Vi sitter som sagt i soffan och jag har Milos huvud i knät.. MYS! <3





Kasta boll!

 Filmade lite när vi (jag och Milo) var ute och kastade boll! Lägg särskilt märke till mina fina ballerina skor haha! =) 

Det är kärlek!

Tidigare imorse :

Patric går ut i köket och jag följer efter..

- Älskling, förlåt, men det behövs ett tuggummi..
- Va? Påstår du att jag har dålig morgon andedräkt?
- Ja asså, det luktar inte hallon direkt...

Nej men då var det bara att stoppa ett tuggummi i munnen och se glad ut!
Fan ta honom...

Solen skiner!

Solen strålade verkligen när jag gick på morgonprommis med Milo (solen strålar fortfarande iof). Var jättemysigt.
Nu är det frukost som står på schemat och sen måste jag nog ner till djuraffären och köpa hundmat.  Nu är det frukost som gäller, h u n g r i g !



Ivrig Milo påväg till fotbollsplanen           Springer efter boll! =)
   

Svamprensning!

Nu har jag rensat och stekt svamp i över T V Å  T I M M A R!! Och det finns mer kvar! Inte nog med det, jag har lingon och rensa oxå.. Shit, kommer typ bli färdig imorgon bitti!
Karl-Johan svamp

         

Trattkantareller och Trumpetsvamp

           

Trumpetisar på stekning!





I bilen

I bilen hem från Täby


En MYCKET trött Milo som lutar sig mot mammas ben <3

Imorse

I hissen påväg ner till pappa som skulle följa med mig till KS. Kom dit vid strax innan 07:45. 08:00 fick jag kanylen och det r a d i o a k t i v a  ämnet som sprutas in. Sen är det bara att vänta en timme tills ämnet har tagits upp av alla organ och celler i kroppen. Så det var skönt att ha paps med - någon att prata med så tiden går lite snabbare... =)

Svampplock!

Efter röntgen så åkte vi (jag och pappa) hem till mig och hämtade Milo och gummistövlar. För vi skulle ut i skogen! Dels för att Milo har DAMP och måste få springa skiten ur sig (vilket han för övrigt bokstavligen gjorde oxå, 4 ggr sket han.) men oxå för att plocka lingon och svamp. Blev inte så mycket lingon men endel svamp fick vi!  Karl Johan, Trattisar och Trumpet svamp.  Nu är det upp till mig att rensa allt för mamma och pappa ska dra till landet..
Men jag tycker att det är ganska mysigt att pyssla med sånt, och sen till middag ikväll blir det varma mackor i ugn med just  s v a m p (- s t u v n i n g )


PET/CT

Pappa kom och hämtade mig strax efter kl 07.00 imorse och så åkte vi vidare till KS för röntgen. Blev ganska nervös när sjuksyrran skulle sticka mig : "- Vi testar och sticker här så får vi se om den går igenom". Jaha, testa på du, jag som HATAR att bli stucken. Men visst, jag kan bli provdockan, stick hur mycket du vill... Men som tur är så räckte det med bara det sticket. =) Så nu får jag beskedet någon gång nästa vecka...


Sängen

Nu är det dags för sängen. Imorgon är det röntgen som gäller, s j u k t  t a g g a d .. Nej nu är det som sagt sängen som gäller. Imorgon ska jag berätta hur det gick med lägenheten

Sov gott mina vänner!

MIDDAG

Nu ska jag förbereda middagen - schnitzel med ost och skinka! =)

Lek

Först gos och massa mys i mammas famn..

mmm, mammas händer är roliga att tugga på

DRAGKAMP!

PET/CT

Imorgon var det dags då.  R ö n t g e n . Jag ser fram emot det  s å å å å  mycket, verkligen.. INTE.  Pappa är snäll och följer med, så jag bli upphämtad vid 07:30 tror jag. Har tid på KS klockan 08:00. Väl där ska jag få någon typ av kontrast i blodet, sen måste jag  v ä n t a  i  en  t i m m e, för att kontrasten ska hinna ut i alla organ och sånt, sen tar själva röntgen typ 30 min.
                                             
Imorgon blir det fjärde gången gillt då? Kan man ju hoppas på iallafall.

Får heller inte äta något 4 timmar innan röntgen, men det gör inget, det är ju ändå så tidigt på morgonen =) Sen drar nog jag och paps och käkar en tidig lunch/sen frukost någonstans. Vi brukar nästan alltid dra iväg och käka lunch när vi varit på läkarbesök och sådant - vem vill bryta mot dom traditionerna lixom? =)

=(

Tänk när man hade sådana här ögonbryn och ögonfransar... Nu är det fem veckor sedan jag gjorde sista behandlingen, nu tycker jag att håret, ögonbrynen och fransarna kan växa ut.. NU!!

Bild från förra vintern. Okej, här har jag ju smink, men i allafall, man ser ju skillnaden


Vacker bild tagen NYSS. Utan smink, knappt några ögonfransar eller bryn kvar...

Posten!

Bokningsbekräftelsen är här! Nu måste jag bara köpa frimärken och kuvert och återsända bekräftelsen. Måste oxå skicka iväg nya sjukskrivningen till allt och alla som ska ha den...

Om 16 dagar åker vI! =) <3


Nu

Nu ska jag strax iväg och träna med Bettina och sen är det visning som gäller! =)
Förrutom det där så ska jag försöka att tvätta klar all tvätt som ligger lite överallt.. haha!

Kraaam kraaam

TORSDAG

Shit jag som hade planerat att blogga typ h e e e l a dagen igår. Men det märks väl att jag inte gjorde det? haha, var fullt upp verkligen hela tiden.

Jag åkte till jobbet vid 11.30 och så drog vi och käkade lunch på Väsby golfklubb, blev kyckling tortilla med guacamole och gräddfil, m u m m a !

Sen åkte vi direkt till banken för att se om vi kunde få lånelöfte, det fick vi! =) klockan var nu ca 15:30, och dags att gå ut med Milo. Vi bestämde oss för att åka och hämta Milo och sen åka hem till Patric föräldrar för promenad med hundarna och sen middag!

Väl hemma hos dom satt vi och tittade på en markplanslägenhet i Vallentuna som vi tyckte va jättefin! Patric ringde till mäklaren och frågade om vi inte kunde få en privat visning innan alla andra. Sagt och gjort, idag klockan 14.00 är det bestämt! =)

Vi hittade ju lägenheten igår, så vi bestämde oss för att åka ut och titta lite på området. (Vilket var jättefint) Påväg hem sen så körde vi i en grop och några minuter senare hör vi dunk, dunk, dunk, dunk, från bilens vänstra framsida - PUNKA!
Kul i jul, det var bara att stanna och byta däck -trodde vi. Patrics "bultnyckel(?)" passade inte så Patrics pappa och granne fick åka och hjälpa oss. GUD SÅ KUL, VERKLIGEN KUL!

Pyspunka för hela köret...

Godmorgon onsdag!

Idag är det hela 5 veckor sedan som jag gjorde min sista behandling! =) WOHO, det är så obeskrivligt skönt att det är över, haha, a l d r i g  m e r !

Nu är Patric ute med Milo, och jag måste gå ner till affären för för att handla mjölk. Patric kände att ha ABSOLUT skulle ha Oboy till frukost, så då föll det på mig att fixa det.

Hur som helst, ska och hälsa på jobbet idag, så det blir inte så mycket frukost. Ska ju käka lunch där och vill vara hungrig då! =)

Rostbröd!

Skrev ju tidigare att jag skulle göra eget rostbröd, här är resultatet! Skit bra att skära upp det och sen in i frysen ju! Mycket godare än att köpa, billigare blir det oxå! =)



Nattamacka!

Blev så jääkla sugen på varm choklad och rostade mackor - egengjorda rostade mackor!
Är faster stolt nu? =)

Dåligt bloggande.

Oj vad bloggandet har blivit lidande de senaste dagarna. Lider själv måste jag säga, tycker ju att det är roligt och så mår jag bra av det. Men det känns inte riktigt som jag har tid för det på samma sätt längre =(

Imorgon är det hela 5 veckor sedan jag gjorde min sista
behandling. Känns som det var igår, men samtidigt känns det som att det hände för flera år sedan. En mycket märklig känsla...

Som sagt, jag håller långsamt på att bygga upp kroppen, men jag mår egentligen precis som vanligt, vilket är en helt underbar känsla!

Imorgon ska jag till jobbet för att luncha med min kollega Madde, ska bli jättekul! Har inte varit på jobbet sen jag hälsade på dom i början på juni. Ska dit för att känna efter lite och för att "visa" upp mig för alla, haha! Känns framför allt bra för mig att komma dit innan jobbet startar men oxå för deras skull, så att dom inte får någon chock då som ser mig -funderar nämligen i att skita i peruken och bara köra med mössa, för att sen kunna visa upp skallen =)


Godmorgon TISDAG!

Patric har precis dragit till Vaxholm för att cykla, och jag har precis varit ute med monstret. Nu ska jag ställa mig i köket och baka. Blir "rostbröd". Tycker att det är så smidigt att skiva upp brödet och sen in i frysen. Så när Patric kommer hem får han nybakt bröd.. =)


Träning

Då har man varit och tränat och käkat lunch. Träningen gick jättebra! Kunde till och med lägga på lite vikter på bland annat benpress och rygg, s c o r e !  Kondisen blir bättre och bättre för varje dag. 5*2 min på level 2 idag, framsteg, framsteg!

Kom precis ut ur duschen, inte så smart kanske med tanke på att jag ska ut i regnet med Milo. Sen ska jag sätta på mig ansiktet och peruken, för sen ska vi på middag hos födelsedagsbarnet Tessan. Hon bjuder på smörgåstårta och vanlig tårta! =)

Måste bara säga att jag är så glas för att sparesan är bokad,
ÄNTLIGEN!!

Veckans to do-list

Måndag    Träna, tvätta, födelsedagsmiddag hos Tessan.
Tisdag      Synundersökning - Glasögon here I come
Onsdag     Luncha på jobbet
Torsdag   Träna
Fredag      Röntgen


Silicea

Var på Hälsokost igår och köpte dom här Siliceakapslarna. Tänkte att det är väl lika bra att testa nu när håret sakta men säkert börjar komma. Dom ska ju vara bra för mycket så det känns som en bra investering i alla fall. Fast dom är skitjobbiga att svälja =S haha!


Spaweekend

Nu har jag precis bokat en spaweekend för mig och Patric! =) Vi ska åka till tra Brunn, som ligger i Sala, ca 2 timmar från Stockholm! Ååååh vad jag längtar, känns som en perfekt avslutning innan jobbet börjar! Weekenden är bokad den 27-28 september!
Hotell Skogsgården - ett mysigt, trestjärnigt hotell med alla bekvämligeter på rummen, dock inte TV och telefon som vi har befriat rummen ifrån. Vi vill ge er chansen att njuta av lugnet och stillheten på Sätra Brunn. Önskar ni telefon finns det i hallen på hotellet och TV finns att tillgå i våra mysiga samlingsrum. Alla våra hotellgäster har fri entré till Nya Badhuset med bad, gym och bastu.

10.00 
C-vitaminbehandling                   
En energikick för alla ansikten, men speciellt för dig med fet/oren hud. Rengöring följs av en peelande AHA-syra som ger din hud lyster. Därefter masseras ansiktet med serum och en revitaliserande olja. Efter en väldoftande fuktgivande och cellförnyande ansiktsmask avslutas behandlineg med ögoncreme och en skön dagcreme.

17.00 
Energikick
(Patric)
Ger dig en len hud och ny energi. En rengörande kroppspeeling som sätter igång blodcirkulationen följs av en dusch.
Därefter får du en energigivande helkroppsmassaga med uppiggande aromaolja som sätter fart på livsandarna.
     
Aromainpackning 
Välj mellan rogivande, uppigande eller utrensande olja, allt efter behov och sinnesstämmning. En avslappnande helkroppsmassage med näringsrik och väldoftande olja som får dig att gå ner i varv. Stärkande myrraolja mjukar upp dina nagelband och händerna får en skön massage med handcreme. Inbäddad i mjuka täcken får du en härlig ansiktsmassage och en stund för dig själv i total avkoppling.


19.00
Trerätters middag

Sen ska vi bara MYSA och bara vara. Vi både förtjänar detta och behöver komma bort och bara skämma bort oss. Känns så himla roligt att kunna ge Patric det här. Han har varit ett sådant otroligt stöd för mig under sommaren, för jag kan inte ha varit så lätt att leva med alla gånger =)
              
Är mycket möjligt att det blir flera behandlingar när vi väl är där. Men sen ska vi oxå promenera runt i området eftersom att dom har mycket fina butiker, bland annat denna som har en lantlig inredning. Tror nog jag kommer att köpa mycket därifrån =)

MÅNDAGMORGON!

Godmorgon!

Har precis kommit hem efter att ha varit på morgonpromenaden med Milo. Nu ligger han utanför den stängda köksdörren och ylar och gnäller. Det är s å å å å  synd om honom förstår ni, hans mat ligger på "uppblötning" i köket, och det tar ju sån t i i i i i i d . Stackars Milo, får aldrig någon mat...

Stackars Milo, aldrig får han någon mat...


Nej, nu är det frukost som gäller. Smothie och en lax och gravlaxsåssmörgås från gårdagen får det bli! =)

Annars då?

Idag har vi haft en riktig slappar dag.  Låg länge i sängen, gick på långprommis med hunden, och sen en god frukost på det! Efter det åkte vi till TC för att handla och kolla runt lite =). Bestämde oss även för att käka plockmat till middag. Det blev marinerade vitlöksklytor, oliver, rostbiff, parmaskinka, baguett, lax, ölkorv osv osv. Verkligen jättegott, nu sitter jag och äter lite av taxfree godiset vi köpte! Mumma!

Juste, måste berätta. Jag har tänkt att boka en spahelg åt mig och Patric. Vi hoppas på att kunna åka en helg innan min sjukskrivning är slut, så jag måste ringa dom och boka i veckan! =)

Kryssningen!

Jaha, mina vänner!  Har inte blivit så mycket bloggande under helgen, har haft mycket annat roligt för mig. Sen så vill jag inte sitta framför datan så mycket när Patric är ledig!

Anyways, här kommer lite bilder från kryssningen! =)

Bild tagen strax innan vi åkte hemifrån


Vi sov i en fyrbäddshytt tillsammans med Patrics syster Nanna och en kompis
till henne som hette Cissi.


Fina Nannanananananan! =)




Förfesten i våran hytt. Jag, Nanna och Tessan i heeelt nyktert tillstånd! =)


Fortsättning på förfest, fast i korridoren



Patrics "Ville Viking" mugg!


Ego bild a la Johanna..


Petra på dans/karaokigolvet. Älska Back Street Boys! haha

Godmorgon alla! =)

God morgon alla läsare! 

Just nu sitter jag i soffan och tittar på TV och läser lite bloggar medans jag väntar på att min käre sambo ska vakna! =)
Min helg har verkligen varit suuuperkul! Först var vi ju på en 24-timmars kryssning till Mariehamn. Åt en god middag och drack gott till. Sen blev det party och mycket sjungande! =) 

Jag shakade gärnet på dansgolvet och insåg ganska snabbt att det här var ju skitbra för kondisen! haha, fick sätta mig och vila som en gammal tant. Men det kom något bra ut av vilandet oxå, jag blev raggad på! HAHA i vanliga fall hade inte det varit någon big deal men det kändes skitbra, i peruk och allt! =) Det var det första jag sa till Patric när jag träffade honom sen! haha.  - Älskling, jag har blivit raggad på, trots att jag har peruk och är svettig! =)



HEMMA!

Nu är vi hemma igen efter en kryssning (fredag/lördag)  och en familjemiddag med Patrics familj. Vi åt på en så jäkla härlig restaurang som ligger i Bergshamra, såå god mat!

Nu är vi som sagt hemma, ska gå och sätta mig i soffan, för Patric är där och spelar guitarr och sjunger.. =)

Ha en underbar lördagskväll mina vänner! =)

Ps.Bilder från kryssningen kommer imorgon

Nu drar vi!

Munterjöken jag, men det här blev det i klädväg i alla fall. Efter många om och men. Och många gråtattacker för att peruken inte "ville" som jag och så vidare..

Hur som helst, nu drar vi. Hör av mig tidigast imorgon kväll! Ha en underbarkvall och helg! =)


PANIK

JAG VET INTE VAD JAG SKA HA PÅ MIG!!!

Städning!

Det är storstädning hemma hos Moll/Moe idag. Dammsuga, skura, tvätta, renbäddning osv osv. Efter det blir det att kolla vad vi ska ha på oss på kryssningen.. Har ingen aning om vad jag vill ha på mig.. Som vanligt..

Back to the cleaning...


Bloggkoll!

Jag blev medlem på bloggkoll för bara typ en vecka sen, och jag har redan blivit beroende. Nu slipper jag gå in på alla bloggar för att se om någon  har skrivit något. Nu går jag bara in på bloggkoll och där finns alla uppdaterade inlägg. Helt utan krångel.

Vill ni följa min blogg via bloggkoll? Gå då in här


Mina älsklingar!

Jag har en trött sambo. Men sen har han oxå jobbat 12 timmars pass ända sen i måndags..
Min kärlek <3

Bortdomnade fingrar

Hur länge ska fingrarna vara bortdomnade egentligen?? HATAR att inte ha  n o r m a l  känsel i dom, man blir fan smått handikappad..

 - Kan inte öppna typ tuggummipaket
 - Kan inte trycka ut p-piller ur kartan med nageln, utan måste använda tummen.
 - Har svårt att känna hur varmt/kallt vatten är (Om jag bara känner med fingetopparna) 
 - Har svårt att knäppa vissa tröjor.
 -  Kan bara komma till en viss längd på mina naglar innan jag börjar få ont.

osv osv osv

Så jag tycker att det borde försvinna nu.
Snälla försvinn. FÖRSVINN NU!!

Gissa vad?

Kan ni gissa vad det här är?


Svar :  Milokräks bestående av 90% fågelfrö och 10 % hundmat.

Milo har alltså käkat upp en HEL påse av Pippis fågelmat! När jag kom hem från TC så såg jag att påsen var tom men att det låg en massa frön på golvet. Så jag sopade upp fröna och insåg snabbt att resten av fröna måste ligga i Milos mage.

Jag gick ut med han och han var ganska lös i magen och bajsade frön. Några timmar senare kom husse hem och gick ut med han. Milo bajsa typ 7 ggr. Eller bajsade och bajsade, det kom BARA frön! En kvart efter att Patric gått ut var det min tur. Typ 7 gånger igen. Sen fick jag gå ut igen.  Efter ca 30 min var det Patrics tur igen. Bara frön igen.

10 min efter att Patric kom in för sista gången, ja då kräks hundfan. 2 stora megablaffor!


MAAAT

Potatisgratängen står i ugnen och kycklingfileérna ligger i marinad och väntar på att bli grillade. Nu är det bara en Patric som väntas och sen blir det torsdagsmys! =)

KOM HEM NU!
Jag saknar ju dig din bajs!


Min träningsbacke!

Det här är den backen som jag försöker gå upp för m i n s t  en gång per dag. Den ser kanske inte mycket ut för världen, men fy fan vad brant den är! Kondisen har iallafall blivit bra att jag inte behöver stanna i backen och vila! =)



PUST!

Gud vilken dag! Trodde att min torsdag skulle bli lugn, åka och träning och lite städning hemma. Men icke.. Dagen började med att jag vaknade vid 08:30 - bara det lixom, det hör inte till vanligheterna. A n y w a y s , 08:40 satt jag på cykeln och var ute i 40 min med Milo. Hurtigt värre måste jag säga, svetten rann om mig. Kan inte varit en vacker syn.

Kom hem ca 09:30 och då var det dags för frukost och dusch. Hann inte med så himla mycket mer innan det var dags att träffa Bettina. Kom dit 15 min innan avtalad tid för att hinna värma upp. Klarade hela 5*2 min på crosstrainern. Tror ni jag är stolt eller vad?! =)
Hela träningspasset kändes kanonbra! Blir mer och mer motiverad och tar för mig mera oxå!
 
Hann inte mer än komma hem från träningen förrens Patrics syster Nanna ringer och frågar om inte jag vill följa med till Täby Centrum. Så nu är jag nästan nyss hemkommen från TC. Med mig hem har jag en klänning som jag  k a a n s k e ska ha på mig imorgon. Vill hemska gärna ha högklackat men vet inte om jag pallar med det..

Vi får se vad det bli.. Ni kanske vill hjälpa mig att välja? =)

Torsdag!

Hej alla, jag lever! =)

Vet att uppdateringen dom senaste dagarna har sugit, men jag känner att jag äntligen börjar återkomma till livet! Har varit hos Bettina och tränat nu på morgonen och nu ska jag iväg till Täby Centrum med Patrics mamma och syrra!

Lovar att skriva mera när jag kommer hem!  P r o m i s e ...

Måste även kolla vad jag ska ha på mig på kryssningen imorgon..

Vad ska ni göra i helgen??

En stressad Johanna i sitt "nya" hår =)

Naglar

Skulle måla naglarna idag. Började med att måla fransk manikyr med insåg att den vackra vita randen jag har på varje nagel syntes igenom. Så istället fick det bli lite mera färg. Men det är bra, färg piggar upp! =)

Före - skit fula röddaskiga naglar med vita ränder
    

Efter - Röd/rosa naglar, UTAN synlig rand. Mission completed! =)

OJ!

Gick precis in på bloggen och såg hur många kommentarer som helst!  Kan ju lugnt säga att ni gjort  min dag =)
k e e p  i t  c o m i n g ..=)

Kan även meddela att jag mår mycket bättre idag. Känner mig inte alls lika negativ och nere som jag gjorde igår... Kan vara för att jag har haft en riktig mysdag idag. Varit ute i solen, målat naglarna pysslat om mig själv helt enkelt. Sånt behövs när man har sådana här depp-perioder. =)

Tack för alla fina kommentarer! Ni är underbara och ni hjälper mig otroligt mycket kan jag säga! (
Förrutom sådana kommentarer som "Jenny" skrev. Dom klarar jag mig gärna utan!)


=)

Okej, i ett tappert försök att må lite bättre så ska jag hoppa in i duchen och tvätta huvudet med båda schampoo och balsam - doften av framför allt balsam får mig att må bra, trots saknaden av hår! =)

Sen ska jag tända lite ljus i sovrummet och lägga mig och läsa en bok. Paulo Coelho - Veronika bestämmer sig för att dö. HAHA enligt titeln så verkar det inte vara den bästa boken att läsa när man är deppig.

=(

Känner mig nere och deppig. Önskar verkligen att Patric var här nu. Skulle så behöva en kram. Han kommer inte hem förrens vid 24.00 inatt. Sådana pass har han jobbat sen i fredags typ =(. Som sagt, Cykelringen suger..

Men jag känner mig verkligen nere, vet inte varför, det kom så plötsigt. Hade tänkt lägga mig i sängen och läsa men kom på att jag inte har någon bra bok. Känner för att skriva, men vad? Vill rensa tankarna men det känns som att allt är ett jävla virrvarr som inte går att beskriva.

Mina föräldrar säger dagligen åt mig att ta kontakt med en psykolog, jag men orkar inte. Jag vet att jag borde och innerst inne vet jag att jag säkert skulle må bättre av det, men nej.

Den här väntan gör mig tokig! Att inte veta gör mig tokig! Det känns som att jag har tappat sugen totalt. För bara en vecka sen kändes det som att jag hade hur mycket energi som helst. Jag städade och plockade, tog långa promenader med hunden. Mådde bra helt enkelt. Till skillnad från nu.  F a a n ...

Träning

Var ju som sagt och tränade idag. Träffade den mycket snälla sjukgymnasten Bettina. Vi pratade om hur sjukdomen och behandlingen har påverkat mig och hur mycket jag orkar osv. Vi tog även och mått och vikt så att vi har något att jämföra med. Är verkligen supertaggad!  Så om 2 månader är det dags att väga och mäta igen! =)
 
Jag klarade hela 5 min på Crosstrainern haha score! Men man märkte verkligen i vilket dåligt skick man är.. hemskt egentligen, men som sagt, nu är det pågång iallafall! =)

HUND till salu, högst bjudande!

- Pruttar högt.
-  Lyssnar bara när han själv vill, men självklart om det finns mat i närheten.
-  Kan öppna dörrar. Helst då in till köket.
-  Lägger framtassarna på diskbänken och äter upp allt ätbart. Inklusive det i diskhon
.



Har två utmärkta exempel från idag faktiskt.
Imorse när jag skulle sätta på Milo kopplet för att gå ut så sträcker han på sig, och vad händer då? Jo en högljud PRUTT!

Sen när jag kom hem från träningen så möts jag av att köksdörren är uppe och ett HELT packet med Skogaholmslimpa är uppätet. + att han hällt ut Pippis fågelmat..

Titta bara vilken kula till mage monstret har fått... Matte är sååååå glad!


Mmmm frukost!

Godmorgon alla! =)
Hoppas ni har sovit gott och vaknat utvilade, jag har det inte iallafall.. =p

Kvällspromenad

Ska snart gå er till Mörby centrum med Milo och möta husse =). Ska bli skönt att komma ut lite innan det är dags för dusch och säng!

Det här bli nog sista inlägget för ikväll.. Men vi hörs ju alltid imorgon! =)

=)

Sandra om Morgondagens att att göra - lista:
Hej!

Jag har följt din blogg ett tag nu, och måste bara säga att jag älskar sättet du skriver på. Trots det du går igenom så märker man att du har humor. Tar det med en klackspark lixom. Jag tycker ju självklart att det är "intressant" att följa din kamp, men det finns så mycket mer där. Du har många bilder, är ärlig och skriver på ett förbannat bra sätt!

// En hängiven läsare! =)

Sådana här kommentarer blir man ju bara så glad över! Tack Sandra, det betyder mycket för mig att du inte bara finner min "kamp" intressant, utan även resten av mitt Svensson liv! =) TACK

Morgondagens att att göra - lista


- Gå ner till gymmet och träffa sjukgymnast (12:30)
- Ringa FK och meddela min fortsatta sjukskrivning

- Ringa jobbet och meddela min fortsatta sjukskrivning mm
- Ringa mammas och pappas försäkringsbolag
- Prova peruken, testa frisyrer osv
- Tvätta och städa
- Ringa Synsam för syn - undersökning 
- Börja förbereda inför helgens kryssning =)

Beskedet

Som sagt så ringde min läkare Anders upp mig för att diskutera resultatet av datortomografin jag gjorde för en vecka sedan.

Det jag hade på axeln är helt borta, men jag har fortfarande kvar en förändring kvar i armhålan. Så nästa steg blir en ny röntgen, en som ska se om förändringen är "farlig" och behöver behandlas mer eller om den har blivit "inaktiv" så att säga. 

Det jobbiga med det här är inte bara väntan på röntgen och väntan på resultatet. Utan ångesten som kommer utav väntan. Precis som när jag röntgade mig sist, en ångestladdad vecka gick innan jag fick det här svaret idag. Nu blir ju min sista sjukskrivningsmånad fylld av ångest IGEN inför det där jävla resultatet!  Kommer det att bli flera kurer? Strålning?  Starkare kur?  Eller kommer det att visa sig att jag är frisk?

Men fy fan vad nonchalant han var i telefon idag! ÅÅÅÅH, jag bli så arg! Han frågade hur jag mår och hur allt går, och då sa jag att jag känner mig pigg och fräsch men att kondisen suger och att jag skulle vilja ha mer tid till att bygga upp kroppen igen. Vet ni vad han svarar? - Du måste ju gå ut och röra på dig, ta promenader..

Jävla pucko!
Självklart vet jag att jag  M Å S T E  gå ut och  R Ö R A  på mig. Kondis kommer ju inte direkt av att man sitter stilla på arselet?? Eller är det någon som vet något som jag inte vet? I så fall, feel free to tell me!

Hur som helst så sa jag att jag gärna ville vara sjukskriven september ut - vilket jag oxå blev. Då har jag en månad på mig att bygga upp kroppen igen, med start imorgon! Det ska bli jättekul att få någon som kan pusha mig till att prestera bättre!

Syskonprat och marängsviss(?)

Mattias gick hem för en timme sen ungefär, jag följde med en bit på vägen med Milo, som förövrigt har haft damp idag! Han älskar "morbror" Mattias och blir helt jäkla tokig när han träffar honom. Han ska leka hela tiden, bita i händerna, lyssnar inte när man säger till honom o s v  o s v.  Ingen lugn stund med andra ord!

Men men jag och Mattias gick ner till Mörby Centrum och köpte hem varsin Nacho de Lux - tallrik och sen bar det av till hemköp - glass, kolasås och maränger och en kexchoklad, mmmm.

Satt framför tv:n och snackade och käkade, supergott och jättemysigt! =)

Lillebror Mattias =)


Under all den där marängen så finns det både glass och banan - Jag lovar


Förresten, hur stavar man till marängsviss eller kanske marängsvisch?
Kanske onödigt vetande, men jag säger marängsviss iallafall, haha!

Röntgen och lunch!

Har precis pratat med min läkare och fått besked om hur röntgen såg ut. Berättar mer om det lite senare för nu kommer min lillebror Mattias förbi. Vi ska käka en sen lunch tillsammans =)

Min yngsta lillebror Mattias! =) Som förövrigt har fått ett nytt jobb som han
börjar på nästa vecka!


EN FLUGA!

Vet ni vad som hände nyss?? Jag var ute med Milo när jag helt plötsligt får in en fluga i näsan. Jag snöt mig direkt och trodde att den var ute. Kände inte av den iallafall. Sen kom jag hem och nyser ungefär 5065454 gånger och inser att flugjäveln är säkert kvar. så jag går in i badrummet och snyter mig igen, och vad händer, jo en fluga kommer ut..

Peruken!

Försökte att ta en massa bilder på hur peruken såg ut, men fick inte alls til det. så därför :
- En film! =)


Hos perukmakaren!

Nyss hemkommen från stan där jag fick min peruk tillklippt och anpassad efter mitt huvud.
När jag för tre månader sen provade ut min peruk så trodde jag att jag aldrig skulle använda den. Saker som "Det är ju inte mitt hår","jag kommer att det så konstig ut" och "det kommer att klia, bli varmt och svettigt". Nu känner jag bara en enorm  l y c k a!  När jag satt där i frisörstolen så kände jag värsta glädjeyran! =)

Nu slipper jag sjal och mössa.
Nu kan jag välja - v a d  k ä n n e r  j a g  f ö r  j u s t  i d a g?  Det är en helt obeskrivlig lycka! =)
       



Måndagmorgon

Jaha då var man uppe då. 07.15 rinde klockan imorse. Alldeles för tidigt tyckert jag, är som sagt inte van vid att gå upp tidigt på mornarna =). Är nog mera trött för att jag satt uppe och läste tills Patric kom hem. Vi kom nog inte i säng förrens vid efter 01.00.

Som sagt, ska snart iväg till perukmakarna. Tror att jag har en tid kl 10.00,men jag har slarvat bort lappen jag fick, haha! Ska ringa till dom när dom öppnar för att kolla!

Jag och Patric åker in tillsammans eftersom att han idag byter arbetsplats från Rotebro till Hamngatan. Dock fortfarande cykelringen. Så det blir mys, lite extra tid tillsammans.

Läkaren ska även ringa idag och jag hoppas att han gör det snart och inte väntar tills slutet på dagen..

Nej, nu måste jag gå och sätta på mig ansiktet och fixa kläder. Ha en underbar dag (trots att det är måndag)! 

RSS 2.0