31 december!

Nu har vi sovit andra natten i vårt nya hem! Vår egna lägenhet! Känns helt overkligt. Ännu mera overkligt är det att Berget och Linda kommer hit för att fira nyår med oss. I röran. Förövrigt jobbar Patric idag, vilket beryder att jag har en hel del att göra!  

Just nu sitter jag i soffan och Patric fixar med vårt nya soffbord!
'





Mitt i kaoset!

Här ser det ut som ett bombnedslag, och jag nyser konstant. Dammigt som satan är det. Men vad gör det, när vi nu bara är timmar från från nya egna lägenhet! :)

Patric är och hämtar Berget och Linda som ska hjälpa oss att flytta, och snart kommer även föräldrar och svärföräldrar. Klockan 15.00 ska vi skriva på dom sista papprerna och sen är det överlämning av nycklarna!





Söndag

Vilken välbehövlig paus. Inte för att jag vet om jag verkligen har hittat tillbaka till "mig själv" än, men jag vet nu i allafall att jag visst mår bättre av att skriva. För under min lilla paus har jag inte skrivit ett skit. Om inte julklapps-listor räknas förstås :p
Nej, att skriva, det är helt klart min grej, och min terapi!

Men, även fast jag har fått tillbaka skrivarlusten så kommer det inte att bli mycket skrivandet här de närmsta dagarna. För imorgon går flyttlasset! :D WOHO

Nej, nu är det dags för sängen, och tack alla fina för alla kommentarer i inlägget nedan, det värmer något så otroligt ska ni veta ♥

Pause

Jag har bestämt mig. Jag ska ta ett uppehåll från bloggen på obestämd tid. Det kan handla om en vecka, eller flera, det vet jag inte än. Jag känner att jag måste ta det här uppehållet just för att bloggen är så förknippad med det som har varit. Jag  v i l l  minnas det som varit, men just idag känns det som att jag har svårt att släppa taget om sommaren. Bloggen kommer alltid att vara en påminnelse om en otroligt jobbig tid i mitt liv, men den är även fylld med väldigt mycket lycka. Att den är en påminnelse är egentligen bra, men  i n t e   j u s t  n u . Inte i dagsläget. 

Jag vet att jag ska skriva  e n b a r t  för mig själv, och när jag själv bestämmer mig för att skriva. Jag vill ta den här pausen för att känna efter. Mår jag bättre av att inte skriva i en öppen blogg? Tanken är att jag imorgon ska leta efter en fin ny dagbok, helst en sådan där klassisk stor, med lås. Där vill jag börja skriva. Att börja där är alltid något. Jag vet att jag aldrig kommer att sluta skriva, frågan är bara om jag kommer att fortsätta att göra det i en öppen blogg...?



På återseende mina vänner ! ♥

Oinspirerande dag..

Vilken skitdag det har varit idag! Inte för att något speciellt jobbigt har hänt, men vilken grymt tråkig och oinspirerande dag det varit! Det har väl bara varit en sådan dag. Inte blev det bättre heller av att bussen som skulle ta mig till pendeln på vägen hem inte kom. Så istället kom jag hem en timme senare än vad jag brukar.. m o r r !!

Hur som, i väntan på att Patric kommer hem vid 20.00 så sitter jag och börjar bli lite små hungrig. Så jag har skurit upp lite vitlökskorv och parmesan skivor som jag sitter och tuggar på.. Skulle typ dött för att ha ett glas vin just nu, men eftersom att varken jag eller Patric dricker värst mycket så har vi sällan en flaska bara stående.. Men jag tror det finns en cider.. Måste undersöka! haha!

Jag blir GALEN!!

Jag skulle träna idag och var verkligen GRYMT taggad! Problemet är att jag har tappat bort mitt gymkort + en massa andra kort, dyp dykcertifikatet bland annat. Jag vet att jag för någon vecka sedan rensade bland dom korten. Sen la jag dom i en liten svart sak som egentligen är till för att ha p-piller i. Nu hittar jag inte skiten! Jag har letat typ överallt! Men eftersom att vi har så jäkla rörigt här pga av flytten så orkar man inte leta hur mycket som helst.. F A N !!

Skitstöranade verkligen. Det värsta är att jag blir verkligen helt tokig om jag inte hittar det jag letar efter. Vill jag ha något så vill jag ha det NU. Funkar t.ex inte datorn, eller internet eller vad det nu kan vara så blir jag helt galen! Fråga Patric, han vet. Jag har inte något tålamod alls för sådana här saker!

Så nu ska jag gå och leta igen.. För 4:e gången!!!

På allmän begäran!

När jag lagar mat (som jag skrivit tidigare) så gör jag oftas maten på "en höft". Jag brukar bara hitta på helt enkelt, gå på magkänslan. Eller så har jag ett basrecept som jag har som mall, och sen exprimenterar jag runt det.

Hur som, ni frågade efter receptet på min laxlasagne. Så nu ska jag försöka att komma ihåg hur jag gjorde : )

4 port.
4 Laxfileér
Lasagneplattor
Fetaost
Färsk bladspenat
ca 2 dl Vitt vin
2-3 st Charlottenlök
1/2 Grönsaksbuljong + vatten
(På en höft )Mjölk/matlagningsgrädde
Smör
Maizena
Salt och Peppar

Vitvins sås
Finhacka löken, och fräs den i en klick smör. Häll i vin, buljong och vatten. Låt det reducera till ungefär hälften. Häll sen på mjölk och Maizena utrört i lite vatten. Låt koka upp och smaka av med eventuellt lite salt och peppar.

Fräs spenaten i en panna och tillsätt salt och peppar.

Sen lade jag lite sås i botten, plattor ovanpå det och sen lax, spenat och feta. Sen kör man några varv bara! :)

Det blev verkligen jättegott! Men, receptet är inte klart på långa vägar. Nästa gång ska jag nog göra en tomatsås som jag tror går bättre ihop med fetaosten. Vet däremot inte om jag ska göra någon typ av bechamélsås med fetaost i. Men, tomatsås ska jag iallafall ha i nästa gång!


MAAT

Patric kommer snart hem. Det är bra, för jag är svinhungrig! Inte blir det bättre av att veta att lax/spenat/fetaost lasagnen blev klar för flera timmar sen.. Men nu står den på uppvärmning i ugnen och är snart redo att ätas! : )


Håret!

Alla säger till mig att mitt hår växer så fort, att man ser skillnad bara på några dagar. Men jag har väldigt svårt att se det. Fram tills jag kollar igenom mitt "sommaralbum" vill säga. Jäklar! Nu kan jag ju faktisk göra en tuppkam. En väääldigt   l i t e n  sådan, men ändå en tuppkam! : )

Idag, den 8:e december


En liiiten, liiiten tuppkam! : )


Sne frisyr.. haha


Slutet på november


Början av oktober



                                   Slutet av oktober
     

Slutet av september 2008
   

Början av september                                                                          
       

Från juni till september 2008
  
   
           

4 månader och 2 dagar..

Jag kan verkligen inte fatta att det gått 4 månader redan. Ibland känns det som att det var igår allt hände. Andra gånger känns det som att det hände för en hel livstid sen. Eller att det inte alls hände mig. Personen på bilderna är inte ens jag. Så känns det ibland. det känns bara fel.

Det har inte varit lätt att "komma tillbaka", och jag kämpar fortfarande. På något sätt känner jag mig fortfarande sjuk. Det är väldigt svårt att helt plötligt gå från att vara sjuk, till att bli frisk och t.ex jobba. Även fast jag tror att jobbet hjälpt mig otroligt mycket. Det har tvingat mig att fokusera och faktiskt göra mitt arbete. Men vilken resa det varit..

Jag har under den senaste timmen kollat igenom alla bilder från sommaren, och det är helt klart med blandade känslor. Jag brukar kolla igenom mitt "sommaralbum" med jämna mellanrum, idag reagerade jag starkt på en speciell bild som jag faktiskt tog på mig själv. Bilden föreställer mig själv när jag sitter i duschen.  Jag duschade säkert 5 gånger/dag. På något sätt fick vattnets värme mig att må bra.. Den bilden fick fram starka minnen. Minnen som jag faktiskt nästan förträngt.

Idag mår jag ändå bra, men vissa dagar är inte lika bra, men det är ju så livet är, eller hur? Man kan inte alltid vara positiv och glad, man måste få vara ledsen och nere för att tillslut kunna arbeta sig upp!



2008-08-06 Sista kuren. Kanyl i handen. Kall som fan..

Trött

God morgon måndag!

Eftersom att jag jobbade i lördags så är jag ledig idag. Så skönt eftersom att helgen har varit fullproppad med saker att göra. Plus att jag var lite halvbakis igår.. haha! Det är fan helt stört, jag kan knappt dricka ett glas vin utan att jag känner av det dagen efter..

Men men, på dagens schema står det tvättning och åter tvättning. Men att tvätta är ändå ok, det jobbiga är att hänga upp skiten. Sen har jag 4 Grey's Anatomy avsnitt att kolla igenom.  Sen lite senare ska jag börja med middagen - laxlasagne.


Gammal bild på mig och Patric tror den är för typ 3 år sedan.. <3


På jobbet!

Sitter på jobbet.. Har tagit mig en liten rast då jag inte tagit min lunch än.. Resten av företaget har åkt på julfesten, men eftersom att jag inte känner mig bekväm med det än, så sittre jag i växeln. men det är inte fy skam det heller, här i bilhallen är det tomt, och mysigt. Jag och Maria lyssnar på julmusik och käkar lussebullar ocg dricker julmust!

MYS!


Godmorgon fredag!

Har inte blivit så mycket bloggande de senaste dagarna. Har bara inte känt för det. Har kommit hem relativt sent på kvällarna eller packat och donat! 

Hur som, snart ska jag till jobbet. Blir en bra dag idag tror jag! Det är julfest/konferans idag, så bilhallen och plan 6 stänger strax innan tre. Men jag och min receptionskollega ska inte med, så vi kommer att få två lugna timmar innan det är dags för att gå hem. Eller hem och hem, jag och Patric drar nog till IKEA sen! : ) Tänkte kolla på ett nytt överdrag till soffan!

Nej, nu är det dags att göra sig iordning - måste sätta på mig ansiktet!

Är förresten lite tråkigt, jag och Patric skulle egentligen på vår första parmiddag ikväll, men Linda är sjuk.. hade faktiskt sett fram emot det.. :(






Godnatt mina vänner

Nu ska en trött Johanna gå och lägga sig.. Kan inte fatta att det redan är onsdag imorgon. Tiden går så jäkla fort!
Juste, skulle ju visa lite bilder på håret kom jag på, får ta det imorgon om jag hinner! : )



Ja han har en del mysko saker för sig...

Han måste alltid ligga på något. Han kan lixom inte bara ligga på ett kallt golv om han ska sova. Nej, då kan han släpa på en tröja, eller lägga sig på en kudde. Han är ju självklart for stor för tröjan eller kudden, så det brukar sluta med att bara rumpan får något mjukt..

När vi köpte den här bänken för några månader sen så var han bara tvungen att provligga. Han testede några gånger, men insåg nog ganska snart att det fanns ställen som var lite mer.. ehhmm.. bekväma kanske : )


Annars är den här sovställningen helt klart favoriten.. :)



Milo har hittat sin plats...

... bland våra nytvättade kläder.
Men han är så söt vår bebis, för han ska lixom bädda in sig. Han lyfter upp saker och drar med tassen, snurrar runt och bökar, för att tillslut lägga sig tillrätta med en djup suck..

Måster erkänna att han har rätt så mysko sovstilar... HAHA!

Röra!

Som sagt, vårt kök och badrum är verkligen skinande rent, men resten är ett riktigt  j ä v l a  kaos rent ut sagt! Men det värsta är att man inte orkar bry sig heller.. Vi har i flera dagar sagt att vi måste ta tag i det, organisera oss bättre. Men bli det av? N e j . . .

Men vi måste nog ta tag i det, jag vettefan om jag orkar leva i den här röran i 1 månad till, haha!

Någon som vill köpa skor till en billig penning? Många av dom knappt använda? : )


Tvätthög...


Röra...

Städat

Jaha då var man hemma igen då. Jobbet gick bra, hade massa saker att göra, och det är ju alltid trevligt! Kom hem till ett alldeles skinande hem, eller kök och badrum iallafall! Nu inser man hur skitit det har varit här. Typ ingrodd smuts som man inte tänker på! Men den här lägenheten har alltid varit lite småskitig, den drar åt dig damm och smuts...

Men men, eftersom att kök och kökslådor skulle städas så har vi lagt alla köksprylar i kartonger med påföljd att vi inte hittar ett smack av det vi packat undan! Sen skulle vi börja rensa undan det som vi vet att vi inte kommer att behöva använda under tiden som är här, ja då hittar vi inte tejpen som vi ska använda till flyttkartongerna...

Det är verkligen inte bara frid och fröjd när man ska flytta! haha

Godmorgon tisdag!

Nu är det snart dags för mig att gå till jobbet. Är inte alls sugen på att gå ut, här spöregnar det :( Ikväll ska jag och Patric plocka och städa. Hänga tvätt och fixa! Kan inte fatta att det bara är 27 dagar kvar tills vi flyttar! GALET! : ) Nej, nu är det bussen som gäller!


Vad ska ni göra denna regniga tisdag?


RSS 2.0