Dåligt vinsinne...

Mina planer på att göra absolut ingenting grusades igår. Inte för att det gjorde någonting, jag hade det supertrevligt! Min kollega Sanna sms:ade mig igårkväll efter Idol och frågade vad jag gjorde. Hon och två av hennes killkompisar skulle ner till Tegel. Först så tänkte jag att det skulle vara trevligt, men sen så började jag fundera om jag verkligen orkade, men kom snabbt fram till att det var precis det jag behövde! =)

Jag hade verkligen jättetrevligt! Det var liveband som spelade - Mats Ronander, och även en kille som heter Micke, som var Sannas gamla gymnasielärare från Tibble. Hade själv inte han i några ämnen, men det var han som "producerade" alla musikaler och framträdanden på skolan. Han är GRYM!!

Jag drack totalt 3 glas vin under hela kvällen. Ett glas vitt till middagens löksoppa vid typ 19. Sen drack jag två glas på Tegel. Sen vid 01-tiden så gick vi vidare till "Kebaben" de andra tog varsin kebabtallrik och jag tog pommes. Sen blev det hemgång. Väl hemma i sängen kände jag mig så packad! Det snurrade i huvudet och jag nästan att jag var påväg att kräkas! Så jäkla konstigt, efter 3 glas vin, lixom! Vaknade kanonbakis imorse...



Har precis kommit hem från en timmes promenad med pappa och båda voffsingarna. Dricker just nu Cola och knaprar chips. Det är inte en snygglördag idag i alla fall...

Nu ska räkningar betalas, wohooo, gud så kul.


Kommentarer
Postat av: Anne

Kul att du hade en rolig kväll igår=)



Själva så tittade vi på idol samt åt smulpaj m vaniljsås till efterrätt, mums =)



Vaknade i morse med spänningshuvudvärk och fick ta värktablett...känns lite bättre nu..Själv har jag också gått en långprommis, dock på söder för att träna min hund att gå "normalt" bland så mkt människor...han var så ivrig att gå och ville gå in på alla affärer...folk bara skrattade åt honom.."titta en shoppingtokig hund" "va söt hund du har " etc...nu är min hund helt slut och min arm är bra slut den med...så mkt som han drog, helt omöjligt att gå fot bredvid sin matte, tyvärr..och då är det en liten hund jag har ( jack russel)..

Köpte 3 bh:ar ( det var akut behov av nya bh:ar)samt te " söderblandningen". Så nu är man fattig...dyrt m underkläder när man inte kan handla på normala butiker utan måste gå till en riktig underklädes butik..



Måste ju säga att du vart kanon snygg i håret och fin make up du lyckats få till det igår morse!!!



Ha en underbar helg med din vovve!

Kramis

2009-10-24 @ 16:43:10
Postat av: Christina

Haha ja sådär kan det bli ibland. Vissa gånger kan man dricka massor utan att man knappt blir full, andra gånger blir man nitad på några glas vin...

Billig fylla iaf, om man ska se det positivt!:)

2009-10-24 @ 22:18:37
URL: http://fixopyssel.blogspot.com
Postat av: Anonym

Haha, vilket sammanträffande! Först läser jag Tegel, som jag vet att mina äldre kusiner i Täby (Ella gård) gick till när de var yngre, och sedan läser jag Micke, som en av kusinerna hade som lärare när hon gick estetlinjen på Tibble, plus att Micke+Mickes fru+Mickes son spelade på samma kusins bröllop som jag var på för två månader sedan :) Håller med om att han är grym!

2009-10-25 @ 22:26:06
URL: http://julietoscar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0