Jag är het idag...

Idag har jag en riktigt dålig hårdag. Jag har knappt något smink på mig, och ögonfransarna blir bara färre och färre. Mina ögon kliar och näsan både rinner, kliar och är täppt. Jag är torr i ansiktet och fruktansvärt blek. Pricken över i:et är att jag sket i att promenera imorse! Jag har en riktigt dålig dag idag...

Tur att jag ska hem till mamma och pappa ikväll och äta middag, och tvätta ;) 

Kommentarer
Postat av: Linda

Styrkekram!

2009-04-28 @ 07:47:57
URL: http://lindab.blogg.se/
Postat av: Milla

Hoppas du får en bra dag iaf :) Kramar

2009-04-28 @ 08:29:28
URL: http://sagabus.blogg.se/
Postat av: Johanna J

Hej Johanna!



Har du provat Revitalash? Det är ett serum som man penslar på ögonfransraden. Den gör så att ögonsfransarna växer och blir lite tjockare, jag har själv provat och är supernöjd med resultatet. Den är ganska dyr men helt klart värd varenda öre.

Den användes tidigare av cancerpatienter just för att hjälpa ögonfransarna (och även ögonbrynen) på traven. Har följt din blogg ett bra tag och är så imponerad av din styrka :) Du är en tuff brud! När du har sådana skitdagar som idag, tänk på att det finns många här ute i "cyberspace" som finns vid din sida! Hoppas din dag vänder till det bättre... :)

2009-04-28 @ 08:49:50
Postat av: Anonym

Shuhuu!



Tänkte bara berätta att den första fotolektionen i bloggen är utlagd, efter mångas förfrågan. Och jag skulle bli superglad om du ville gå in och titta lite, kanske kommentera? Länken är http://accordingtoniffe.blogg.se/2009/april/fotolektion-1.html#comment



När jag ändå skriver vill jag passa på att berömma dig för det fina jobbet du gjort med din blogg, den är verkligen jättefin!



Ta hand om dig :-)



Hälsningar

Niffe



http://accordingtoniffe.blogg.se

2009-04-28 @ 08:57:37
Postat av: Sara

Hej Johanna!

Jag har också haft NHL som du, ungefär samtidigt tror jag. Upptäckte för ett tag sen att jag också tappar massa ögonfransar. Frågade du nånsin din läkare vad det beror på? Jag glömde fråga själv nu när jag var på återbesök senast.

För övrigt har jag fortf små sår/finnar INUTI NÄSAN, det har jag haft hela tiden sen cellgifterna avslutades. Tror att det kanske är hårsäckarna där som inte funkar som de ska, skumt.



2009-04-28 @ 10:55:25
Postat av: Carola

Oj så härligt fräsch du ser ut :)

Jättefint hår!

2009-04-28 @ 11:23:07
URL: http://englainnan.blogspot.com/
Postat av: Johanna svarar

Johanna J - Jag har inte provat revitalash, men har hört att det svar vara grymt bra! Tyvärr känns det lite trist att köpa när man ändå vet att jag säkerligen kommer att tappa dom igen, men förhoppningsvis kanske dom kan börja växa igen lite snabbare!! :) Tack förresten för din ord, det värmer <3



Sara - Hej NHL-syster :) Jag frågade henne vad det berodde på, men det kunde inte hon svara på. Jag fick faktiskt ett tips här på bloggen vad det kunde bero på, och det låter absolut rimligt, när fransarna börjar växa ut igen så växer dom ju samtidigt vilket gör att dom är lika "gamla". Det gör sen att man tappar dom samtidigt. Jag är nu inne på min tredje omgång av tappade fransar.. När jag berättade för min läkare om den teorin så sa hon att det absolut är möjligt..



Det där med finnarna i näsan känner jag däremot inte igen, men jag vet att jag fick mycket "finnar" när håret på kroppen började växa, framför allt i svanken (?)



KRAM PÅ ER ALLA!!

2009-04-28 @ 22:45:04
URL: http://johannamariams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0