Bläää för idag


Vilken skitdag jag har haft idag! Först vaknade jag vid fyra-tiden imorse av att regnet öste ner och smattrade som fan på mitt föntster. Sen kunde jag inte somna om. Sen var jag tvungen att packa massa kläder i en väska för både dagens kläder, träningskläder och två ombyten för imorgon. Sen kom jag till jobbet och väl där insåg jag att jag glömt att packa ner den bh jag brukar ha under vita linnen. I samband med att jag kom på det så insåg jag även att mitt vita linne fått värsta stora fläcken på sig.

Jag frågade om inte Anna ville följa med mig till Täby för att hämta min bh, och sen köpa ett nytt linne. Vilket vi gjorde. Anna lämnade bilnycklarna till mig sen när vi var tillbaka på kontoret för att jag skulle lämna dem till den kollega vi lånat bilen av. Jag sätter mig på min plats men minns inte vart jag lagt nycklarna. Jag gick återigen till Anna och frågade om hon hade dem, vilket hon inte hade. Jag kollade igenom min väska en gång till och tömde den på dess innehåll. Tillslut gick jag tillbaka ut i garaget och kikade in i bilen. Kollade även lite snabbt i papperskorgen i garaget där vi slängt våra Mc Flurrys för att se om nycklarna låg där. De gjorde de inte. Panik!

Kommer tillbaka till Anna och ber henne gå igenom hela händelseförloppet. Hon svarar då : "-Men du blev ju haffad av Anna (en annan) precis när du kom innanför dörren, kolla om inte nycklarna ligger på hennes plats.." Och självklart låg nycklarna där.

Idag är ingen bra dag. inte alls. Hoppas på att eftermiddagen och kvällen blir bättre.

Kommentarer
Postat av: Stefan

Låter nästan som det är dags att varva ner lite..ler

2010-09-16 @ 23:47:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0