Ni läsare är fantastiska ♥


Det händer då och då att jag får mail från människor som varit trogna läsare länge, eller vissa som precis hittat hit och har frågor om cancern, om mitt hår, eller hur jag mår idag, eller för att bara slänga iväg ett "-Hej". Idag fick jag ett mail från Christina. Hon berättade att hon läste bloggen och ville bara presentera sig, att säga "-Hej" helt enkelt!

Att få sådana mail, jag vet egentligen inte hur jag ska förklara, men de ger en så himla mycket. Man skriver inte för att man undrar över något, eller svarar på någon fråga. Man skriver enbart för att man vill och för att berätta att man faktiskt läser. 

Min blogg är idag inte ens en bråkdel av så stor som den en gång var när jag bloggade för Aftonbladet, då jag till och med låg över Ebba Von Sydow i besöksstatistik. Men jag har en hel del läsare kvar, men få lämnar spår efter sig i form av kommentarer, så visst blir man nyfiken på vilka det är som läser!

Så TACK Christina ♥



Måste även berätta vad som hände mig för några veckor sedan när jag och Anna var på PoleArt på Mosebacke! I pausen kom det fram en tjej till mig och frågade om jag hette Johanna, jag blev förvånad som fan och började fundera på hur jag kunde känna henne. Men då visade det sig att hon var en läsare och ville bara komma fram och säga just "-Hej". Den känslan är så jäkla märklig! Det är verkligen smickrande och otroligt roligt!

Kommentarer
Postat av: Sanna

Jag vill oxå säga "-Hej"! Heter som sagt Sanna, är 22 år och bor i Åkersberga :)

2010-10-14 @ 08:50:33
Postat av: Sussi Norrbotten

Jag läser också flitigt sen 2 veckor, har dock inte orkat med det där mailet ännu... kanske man är rädd att dra upp allt och inse något...av nån konstig anledning drar jag mig... men jag vill säga att du är en otroligt stark person och jag beundrar dig och att du klarar av att vara så glad och sprallig som du faktiskt är... och ändå försöker hjälpa andra, sånna som du är GULD!

2010-10-14 @ 09:06:40
URL: http://sossiq.blogspot.com
Postat av: Sarah

Jag läser oxå :) Kommenterar väl inte så ofta som jag kanske borde, men jag är en trogen läsare ska du veta!

2010-10-14 @ 10:05:44
Postat av: Kajsa

Jag läser också :) Men det visste du redan.

Kramar (mojito) Kajsa ;)

2010-10-14 @ 13:22:48
Postat av: Ulla-Karin Landhem

Jag läser också din blogg. Har gjort det nu i två år ungefär. Jag bor i Norge men brukar vara inne och läsa några bloggar då och då. Din blogg är en av de som jag ofta är inne på. Tycker du har gjort det bra och att du verkar vara en stark tjej. du har ju gått igenom mycket under bara några få år. Hoppas att det går bra för dig. Lycka till med din nya lägenhet. Kram:-)

2010-10-15 @ 10:09:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0