Fredagen den 20/2-09

Tack så hemskt mycket för alla grattis-kommentarer jag fått, ni är så jäkla gulliga! ♥ Kul när läsare som inte brukar kommentera träder fram, hej på er! : )

Just nu ligger jag i soffan. Jag har tagit Milos sovplats o hörnet. För det är där han sover nu för tiden, nu när han inte får sova i sängen. Han är så söt vår lilla bebis, för han ligger först på filten bredvid sängen och sen tassar han ut i soffan, sen buffar han runt en massa och flyttar på kuddar och bäddar. Sen lägger han sig ned med en ljudlig suck : ) 

Helgen är mycket efterlängtad. Veckan har varit tuff, jag saknar det självförtroende jag långsamt byggt upp innan jag blev sjuk, vilket gör att det är ganska jobbigt att behöva lite på sig själv och sin egna förmåga att faktiskt få saker gjorda, och rätt gjort. Innan jag bytte arbetsplats kunde jag ju bolla växelproblem med mina kollegor. Nu sitter jag själv och måste ta itu med alla problem som uppstår. Som idag t.ex. Helt plötslig så blir jag utkastad ur växeln - anslutningsfel, så jag ringer till vår support och meddelar problemt. Det visar sig att systemet är helt nere, för alla. Kul. Ett annat problem som uppstått är att nu när jag sitter uppe på kundtjänsten så berättar alla om de problem dom har med sina telefoner och inställningar. Något som jag tidigare sluppit då jag satt i bilhallen. Så jag är glad för att det är helg! : )



Imorgon kommer pappa hit för att fixa ett nytt uttag i vår garderob/datarummet (det är bra att ha en hantverkare i familjen). Efter det åker vi och handlar till födelsedagsmiddage vi ska ha imorgon! Blir fläskfilé i olivsås och sen den goda kakan jag gjorde som chefen min älskade : ) Ska nog köpa lite mynta och lime oxå - mojito! : )

Nu ska jag börja förbereda middagen - kyckling, och potatis i ung!

Kommentarer
Postat av: Rey

Vad fin du är på bilden Johanna!

2009-02-23 @ 09:15:33
Postat av: Englainnan

Hoppar in och ger dig en stor varm bamsekram :)

2009-02-23 @ 09:56:45
URL: http://englainnan.blogspot.com/
Postat av: Lina

Hej. Jag har skrivit kommentar på en gång förut. Men jag vill gratta dig på födelsedagen i efterskott. Hoppas att du har haft bra på din födelsedag. :) Jag vill också säga att jag tycker om att läsa din blogg. Kramar Lina från Malmö

2009-02-23 @ 14:36:06
URL: http://rudolfinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0