Flyttpacka.


God morgon!

Ligger i soffan och latar mig, har precis fått i mig två smörgåsar och ett glas juice och ska snart hoppa in i duschen, mitt hår är i behov av en tvätt och en inpackning. Känns väldigt sprött och torrt.

Efter det ska jag städa och packa. Jättekul. I morgon ska de börja byta stammen i mitt kök så jag måste flytta ut. I sju veckor!! Så från och med imorgon och sju veckor frammåt är min adress c/o mamma och pappa. Jag vet att det kommer att bli bra tillslut (inte för att köket rent utseendemässigt kommer att förändras), sen i höst är det dags för badrummet och det kommer att få ett helt annat utseende med sänkt tak och spottar. Idag har jag plastmatta, men efter renoveringen blir det kakel och klinker och massa annat fint!

Ps. Fy faen för Eurovision igår! Jäkla svågerpolitik säger jag bara! Det borde vara fusk att rösta på sina grannländer och det borde vara fusk att ta hjälp av andra länder som skriver ens låtar, eller ha dansare från andra länder. Så jäkla irriterande. Framför allt svågerpolitiken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0