Heeeeeeej!!


Hoohooo, är det någon här?

Jag är här i allafall, haha! Vad ska jag säga, motivationen har verkligen varit lika med nada de senaste veckorna. Mycket har berott på att jag har bott hos mami och papi under den första delen av stamrenoveringen av min lägenhet. Hela sex veckor bodde jag där. Funkade i och försig väldigt bra, men när man är van vid att bo själv blir det så klart lite jobbigt. Framförallt eftersom att jag snodde madrassen till den säng jag hade i mitt "gamla rum" till min nya lägenheten, det i sin tur gjorde så att jag har sovit på en tunn madrass i sängstommen. Så när jag har sovit har jag alltså legat på golvet med en sängstomme om mig, haha! Mindre kul kan jag säga.

Men sen i måndags bor jag hemma igen och försöker att iordningställa lägenheten, känns skitkul och nu vill jag börja inreda på riktigt, köpa grejjer, flytta på tavlor som jag insett inte passar där de sitter nu, fixa och pyssla helt enkelt!

Annars händer det inte så mycket, jag jobbar och sliter, och jobbar lite mer. Det är skitmycket att göra på jobbet och jag jobbar över nästan varje dag. Nästa vecka kommer att bli en helvetsvecka, men efter nästa vecka är det semester, woopwooop!!

Inga bilder blir det till detta inlägg, jag har typ slarvat bort min usb-sladd till kameran. Eller den ligger säkert någonstans bland mina "flyttpåsar" som jag inte packat upp än.. Störigt som fan.

Nej, nu är det sängen som gäller. Ska ta en tidigare buss till jobbet imorgon, kommer att vara på plats vid 07-tiden för då är det frukost på Scandic Hotel, Infra City som gäller! Sen är det hard work, work som gäller innan jag och några vänner drar ut till landet för en tjejhelg ♥

Kommentarer
Postat av: Linda

Jaaaa jag är hääääär!! :)



Kul att se att du är tillbax, motivationen kommer & går, det är ju så. Skönt att höra att du mår bra (trots icke-existerande madrass). Trevligt med semester snart, det verkar du behöva med övertid hela tiden. Stor kram på dig tjejen!!

2011-07-15 @ 15:36:45
URL: http://livingmylifeforme.shapemeup.se
Postat av: Kajsa

Jag e oxå här :)

Ha en skön helg och snart är det semester!

Kram

2011-07-15 @ 16:09:35
Postat av: Anette A

Önskar dig en glad sommar raring! Kramar

2011-07-15 @ 21:01:43
Postat av: Elisabeth (Fisabeth)

Hoppas du får ett fint badrum !!!hoppas du fick lite uppslag av bilderna jag skickade till mamma!



ha det bra kram

2011-07-16 @ 12:38:57
URL: http://johannamariamsblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0