BodyPump


Shit vilken träningsvärk jag har! Men jag blev varnad för det, har ju aldrig kört BodyPump tidigare så det är väl inte så konstigt, haha! Men jag ser inte fram emot morgondagen med tanke på hur mycket träningsvärk jag har idag, och jag tycker alltid att smärtan är värst dag två... Men vad gör man inte för att bli lite "fit" haha!

Testade en jeanskjol imorse som jag inte använt sen förra sommaren. När jag tar på mig kjolen så ser jag att det är ett presentpapperssnöre i "jeans-knapps-hålet" på kjolen. Jag inser då att jag förra sommaren inte ens kund knäppa kjolen så att jag därför drog ett snöre genom hålet för att kunna fästa det på knappen. Helt stört hur långt jag faktiskt gick.

Jag visste att jag var småmullig och jag mådde genuit dåligt över det, men ändå valde jag att inte göra något åt det. Motivationen och mentaliteten gentemot mat och träning var helt  f * c k e d   u p ! Men jag har nog aldrig mått så bra som jag gör idag, fysiskt. Jag vill aldrig gå tillbaka till den småfeta Johanna som bara satt hemma på arselet i soffan och drack cola (okej, det gör jag rätt ofta idag oxå, men nu tränar jag så då går det plus minus noll, haha!).

Idag kan jag inte tänka mig ett liv utan träning, varför sluta med något som får mig att må bra?

Kommentarer
Postat av: Anna H

Jag kör också Pump, har gjort det i ca ett halvår. Första gången är fruktansvärd, träningsvärken är helt obeskrivlig,MEN det blir bättre. Redan andra gången jag körde så kändes det jättebra. Så bli inte avskräckt för det är riktigt skoj när man väl kommit in i det och det ger snabba muskler =) Lycka till! //Anna

2010-05-12 @ 11:00:53
Postat av: JohannaMariaMs

Jag ska inte bli avskräckt, jag SKA fortsätta! Plus att jag i fortsättningen kommer att gå med två kollegor, så då har man lixom ingen ursäkt =)



Kram

2010-05-12 @ 12:04:27
URL: http://johannamariams.blogg.se/
Postat av: Lena

Jag kan inte heller tänka mig ett liv utan träning. Jag har sedan september gått ner 14 kg och det märks verkligen på kläderna. Kan nu gå in i en affär och köpa vad jag vill och känna mig snygg i det. Även om jag har en bit kvar tills jag är i mål. Så jag förstår precis vad du menar, man vet precis hur man ser ut, mår inte bra över det, men orkar inte göra något åt det. Det är mycket lättare att sätta sig i soffan med sin godispåse. Nu har träning blivit ett måste och jag mår hur bra som helst.Body pump är kul, men just nu kör jag inget sånt då jag haft problem med knäna, men snart så...

Lycka till! Lena

2010-05-12 @ 15:38:16
Postat av: Marie

Alla ser vi olika ut och skönt är väl det, skulle vara tråkigt om alla hade likadana kläder, frisyr, så länge man är nöjd med sig själv, vare sig man är smal eller mullig eller tjock, så är det kanon, man ska tycka om sig själv och det är det viktigaste,samhället idag är så utseendefixerat idag, så det är väldigt tråkigt, och diskriminerande, träning gör en både glad, och kroppen mår bra utav det.

2010-05-13 @ 13:34:10
URL: http://mariesvovvar.blogspot.com
Postat av: Rosanna

klart du ska träna om du mår bra (: men du får inte bli för smal bara =) du är en fin tjej..

2010-05-13 @ 14:14:12
Postat av: JohannaMariaMs

Lena - Grattis till dina 14 kilo! Det är MYCKET!! Och känslan av att kunna gå in i en butik och känna sig snygg efter att ha provat ett plagg är helt obeskrivlig!



Rosanna - Jag kommer absolut att inte att bli för smal, är en alldelse för stor godisråtta, chipsmonster och colafantast för det. Och för att inte glömma, matälskare, haha!

2010-05-13 @ 16:04:33
URL: http://johannamariams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0