Jag är inte så bra...


...På det här med rutiner. De senaste sex veckorna har jag haft min röda vecka tre gånger. Tre gånger!! Av sex veckor har tre av dem varit lingonveckor. Och varför är det så då? För att jag jämt glömmer att ta mina jäkla mini-piller! Men. Nu ska det bli ändring på det. Från och med förra veckan har jag ställt mitt alarm på ringning, så klockan 21.00  p i i i i i i p , är det dags! Det vill säga om 30 minuter, haha!


Kommentarer
Postat av: Sara

Jag äter samma piller som du och jag har aldrig haft problem med mensen förräns nu. Hade mens för en vecka sen och nu är det dags igen.. har inte missat något piller men vet att minipiller kan ställa till det.. konstigt bara att det händer nu när jag har ätit dem utan problem sen augusti och kroppen är van vid typ samma minipillersubstans sen 6 år tillbaka via p-staven.. Knasigt.. kanske är dags att sluta för mig?! =D ( vill ha barn, men sambon är inte lika lättövertalad.. hehe )

Jag har liksom du haft alarm på mobilen och varit oerhört glömsk vad gällande de där pillren men nu har jag faktiskt kommit ihåg i flera veckor (det där med exakt samma tid varje dag har jag skrotat litegranna..) så under kan ske med minnet har jag märkt :D Hoppas det ordnar upp sig för dig! Ha en fin helg!

2010-04-16 @ 09:27:55
URL: http://pillisara.blogspot.com
Postat av: Josefin

Hej! Jag har p-ring och det är jättebra, kolla upp det!

2010-04-16 @ 14:57:10
URL: http://julietoscar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0