Sammanfattning av veckan..

Det var ett bra tag sen jag skrev. Har inte känt för det helt enkelt. Som det brukar vara ibland. Eller kanske ganska ofta nu för tiden?

 

Men sen förra veckan har jag :

 

måndag :  Sprang/gick 5 km. Gick helt ok med tanke på att det var typ 25 grader ute och med tanke på hur länge sen det var jag motionerade. Kände ”knölar” runt ärret på axeln.

 

tisdag : TRÄNINGSVÄRK!  Köpte även en nu sport-bh eftersom att jag verkligen tänkt fortsätta med löpningen.

 

onsdag : Ännu värre träningsvärk med grymt taggad inför torsdagens löpning.  Bestämmer mig även för att åka till landet över helgen eftersom att Patric skulle till Liseberg med några jobbkompisar.

 

torsdag :  Tar med mig träningskläder till jobbet och är grymt taggad. Känner mig däremot lite konstig i ryggen..  Jag och Carro (kollega) sitter i bilen på väg till Ensta för att springa. Det börjar regna, men vi springer ändå!  Men jag hade fruktansvärt ont i rumpan. Smärtan strålade ner mot benen och upp i svanken. Gjorde verkligen skiiitont! Fick även mitt körkortstillstånd!! :D Knölarna jag kände visade sig vara finnar.. tror jag i alla fall. Tycker mig känna knölar över allt.

 

fredag :  Halvdag. Mamma kommer och hämtar upp mig och Milo så åker vi ut till landet. Vi kommer ut till landet och jag hjälper pappa att lägga när. Gick väl sådär med tanke på att jag inte kan ro och det blåste typ kuling på sjön. Det slutade med att nätet blev lagt i vassen i stället…

 

lördag : …Men tur var väl det. 5 stora abborrar fick vi, och inte en enda brax eller gädda som vi alltid annars får (slänger bara i braxen och gäddan igen). Det dåliga vädret gjorde att vi senare under dagen åkte in till Norrtälje där det var smockat med folk eftersom att det var Custom Biker Show.. Det var motorcyklar överallt!

 

söndag :  Hemgång och Patric kommer hem. Testade även att springa lite smått med fick verkligen skitont i ”rumpan”.

 

måndag (igår) :  Går över till Sats tvärs över gatan från jobbet och bokar en tid hos en sjukgymnast som kunde kolla till min rygg. Ingen löpning. Bokade även tid för att slinga håret innan semestern…

 

tisdag (idag) : Jobbdagen börjar rätt kasst och jobbig men slutar mycket positivt och glatt! Sådana dagar är roliga! Patric är det synd om. Han är sjuk och påstår även att vi har haft en godistjuv här hemma som käkar upp godis.. Märkligt. ..

 

Hade en tid hos sjukgymnasten efter jobbet. Självklart var det en lång, snygg, kille i 30-års åldern. Vi sitter och diskuterar mina ”problem”. Sen helt plötslig ber han mig klä av mig till bara underkläder för han vill se hur min rygg ser ut. Perfekt, verkligen! Jag som hade på mig en för liten bh, små, typ hipster/spets trosor. Vad fan tänkte jag med imorse lixom?? Inte nog med det.. Jag började svettas också! Förstå att stå i bara underkläder framför en snygg kille när man inte alls känner sig bekväm med hur man ser ut?? Han fick seriöst typ torka bort svetten från mig! Så jäkla pinsamt! Men han var väldigt professionell och förstod ganska snabbt hur obekväm jag kände mig..Hur som. Han kom fram till att min smärta i ”rumpan” är en typ av ”falsk ischias (?)” som har uppstått pga av att jag är så fruktansvärt stel, vilket är en kombination av att jag inte tränat/stretchat och förra sommarens sängliggande/inte röra så mycket på mig. Han sa även att jag svankade mycket vilket också tydde på att jag var stel och att mina muskler inte var tillräckligt långa. Botemedel?

 

Stretchövningar 2 gånger / dag i ca 30 min var under två veckors tid. Ingen löpning eller tyngre träning alls. Sen ska jag återkomma till honom om två veckor igen. Men då ska jag ja mormorstrosor och en helt annan bh på mig…

 

 


Kommentarer
Postat av: Milla

Det där hände mej med när jag var till min sjukgymnast för ett par år sen. Också en skitsnygg kille, och vad har jag på mej? Ett par gamla urtvättade trosor (såna som man bara behåller för att dom är så jäkla sköna) och en skitful bh som sitter asdåligt.. Charming ;) Kramar

2009-06-09 @ 22:40:23
URL: http://sagabus.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Hej, vad bra att du tar tag i träningen och den onda rumpan :) Hoppas det blir bra! Kramar

2009-06-10 @ 07:30:03
Postat av: Nilla

hihi ja det är pinsamt det där när det är snygga killar. Dock hade jag gärna bytt med dig. Själv var jag hos gynekologen på sjukhuset pga UVI som var på väg till njurarna. Min pappa körde mig akut dit och höll mig sällskap. Pappa av alla med ;) Men så prata vi så sa jag när jag vänta och såg en snygg kille och 2 sekunder efter kom det en gammal gubbe. Jag hoppas fan jag får gubben och inte den där snyggingen.. Tji fick jag. Jag fick den grymt snygge killen som var i samma ålder som mig som skulle ner mellan benen och rota inkl ultraljud. Och snacka om pinsamt efteråt när han började prata med mig om allt möjligt och nämna att vi var jämngammla.

2009-06-10 @ 13:03:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0