Thank god its friday!

Sitter just nu och äter min goda lunchlåda - gårdagens fiskgratäng, super gott! Det är märkligt det där, hur mat oftast smakar bättre dagen efter. I alla fall typ grytor, lasagner, gratänger. Men någonting som däremot smakar vidrigt dagen efter, det är kött som man åter uppvärmt. Usch, det smakar pyton!

Eftersom att Patric jobbar till sent ikväll så ska jag passa på att äta "ej-Patric-vänlig-mat". Det vill säga ost och kex, och massa annat godis! : )

Vad ska ni göra denna underbara fredagskväll?
Blir det kanske att titta på Lets Dance och kanske dricka ett glas vin till det?


Kommentarer
Postat av: Karro

Min kväll kommer nog likna din. Jag jobbar 11-20 både lördag och söndag och min sambo jobbar till ca 2 inatt. Så jag kommer mysa framför tv'n och mumsa på lite ostbågar (ngt min sambo inte alls är förtjust i). Men först ska jag träffa en kompis som fyllt år och bjuda henne på fika.

2009-01-30 @ 14:11:32
URL: http://sockerkakan.blogspot.com
Postat av: Kajsa

Ja, först blir det väl att gå till hästen och ta hand om den. Sedan blir det soffan med ett glas vin. Sambons barn är hemma i helgen också, så man får väl trängas lite i soffan ;) Hoppas du får en trevlig kväll och helg!

Kram

2009-01-30 @ 15:27:35
Postat av: Anonym

det där med ett glas vin låter mycket bra hehe och kyckling till middag. tvingar sambon att äta mina fullkornsprodukter ändå fast han är ledig ikväll hah inga undantag ;)

2009-01-30 @ 15:45:48
Postat av: Christina

Det blir nog lite vin framför TVn efter att jag kört & lämnat mannen på andra festligheter. Ost & kex låter inte dumt alls. Men jag försöker hålla igen så jag ska nog nöja mig med lite vin :)

2009-01-30 @ 16:01:52
Postat av: Anna

För att inte tala om hur otroligt äckligt det är att äta varmkorv som man värmer upp från dagen innan. Usch!

2009-01-30 @ 16:42:11
URL: http://annamopp.blogg.se/ny
Postat av: Anne

Kommer nog kolla på Let´s Dance o sen kanske dricka vin...har huvudvärk just nu...så få se om det går över, då kanske vin... Ska en snabbis till Ikea o handla mat... Huvudvärken beror säkert på oväsandet här hemma...grannporten har stambytet påbörjats o om lite över en vecka så börjas det hemma hos oss...suck...är helt slut i öronen..det blir att shoppa öronproppar idag... Ha en trevlig fredag kväll m söta Milo! Kramisar



2009-01-30 @ 16:43:48
Postat av: Johanna

Har du något recept att dela med dig av när det gäller fiskgratängen? :) Jag är så dålig på att äta fisk, då jag inte har några goda och bra recept.



För min del ikväll blir det bio, ska iväg och se på Changeling, hoppas jag kan hålla mig vaken :)Låter inte helt fel med Lets dance heller, hoppas Carl Jan åker ut denna gång, tycker han är så sliskig!

2009-01-30 @ 17:14:32
URL: http://jomilia.wordpress.com/
Postat av: Johanna svarar

Kajsa - Har du häst? Vilken ras är det? Jag red när jag var yngre, men jag saknar det så fruktanvärt mycket! Tyvärr finns inte tiden :( Jag kan komma och våldsgästa dig! :D



Anonym - Vad elak du är som tvingar i din sambo fullkorn när han är ledig ;p



Christina - Eftersom att jag inte har något vin hemma så kan jag hålla igen på det, men njuta av goda ostar istället. Fast det hade ju vart grymt gott med ett glas vitt till det! :)



Ann - Nja, att dricka vin när man har huvudvärk är ingen höjdare. huvudvärken bli lätt värre då! :) Jobbigt med stammrenovering, det plus huvudvärk låter som en kanon fredagskväll! :) Milo hälsar

2009-01-30 @ 17:59:01
URL: http://johannamariams.blogg.se/
Postat av: julia

Låter inte alls fel :)

Vi har precis äkt go-cart på is, riktigt kul va de!!!

Hoppas du får en go kväll!!!

Kramar

2009-01-30 @ 19:12:13
URL: http://livetsomsjuk.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Hej igen Johanna,

Har hållt på med ridning större delen av mitt liv. Men sedan några månader tillbaka har min sambo och jag en travhäst! Det är en som startar i lopp osv. Fanny Money heter hon :) Jag håller även på att ta licens för monté. Det är när man rider i ett travlopp. Jättekul. Tyvärr är hästen skadad nu sedan drygt en vecka tillbaka. Så nu blir det nog inte start förrän till sommaren. Så typiskt! Du får gärna komma och våldgästa, det finns andra hästar i stallet också :D



Fortsatt trevlig helg!



Kramar

2009-01-31 @ 12:17:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0