God morgon Trettondagen!

Och god morgon lediga dag! :)

Har precis varit ute med Milo. Området här är så himla mysigt! Ett villaområde med mycket skog, verkligen jättemysigt! Milo verkar oxå njuta. Fast matte är lite trött på Milo för tillfället. Det känns som att han är i trotsåldern och inte alls vill lyssna på vad vi säger. Han vill bara ha en massa uppmärksamhet, och gnäller och grejer. Men mycket beror säkert på flytten - nytt område, nya lukter, stök och bök i lägenheten!

Men, nu ligger han i alla fall här och sover bredvid mig i soffan... Han har hittat sin favoritplats i hörnet, bland all kuddar :)



Kommentarer
Postat av: Anne

God morgon! Härligt att se att du är tillbaks i bloggen..Vill bara önska er all lycka i ert nya hem!

Milo är ju sååå sööööt när han sover....själv har

också en hund liggandes i soffan bredvid mig..

Undrar över din soffa, vad har ni köpt den?

Soffan har fin färg o verkar vara skön..

Ha en fortsatt härlig dag!

Kramisar Anne fr Älvsjö



2009-01-06 @ 11:43:24
Postat av: Tess

tänk på att det är en stor omställning för ett djur att byta hemmiljö...när vi flyttade så var våra missar små förvisso men vår missetjej hade d jättejobbigt i typ ett halvår och kissade i sängen och var allmänt stressad och orolig..(förvisso renoverade vi en massa i samma veva oxå)Vad är han för ras? jag har säkert frågat förut men minnet är kort....tycker han verkar helcool... ;P



vad ska ni göra annars idag då? kramis!

2009-01-06 @ 12:01:37
URL: http://http:/smultronpastra.blogg.se
Postat av: johanna svarar

Hej Anne! :)

Sofforna är köpta på IKEA, mysinge heter dom. Det är en soffa och en schäslong som vi satt ihop. Tror att det finns 3 olika färger att välja på, vit, vit/brun (som vi har) och chokladbrun! :)



Visst är det mysigt med lite sällskap i soffan? Fast Milo fiser iof typ hel tiden.. haha!

2009-01-06 @ 12:02:37
URL: http://johannamariams.blogg.se/
Postat av: Sandra

Tur att han har hittat sin lilla hörna. Han tar det bra annars, äter och så?.. Jag är så nervös över att våran lilla hund ska bli påverkad på något sätt nu när vi ska flytta till en ny stad och så. Han blir ett år nu i januari. :) Kram!

2009-01-06 @ 13:57:17
URL: http://surrovich.blogg.se/
Postat av: Anne

Hej Johanna! Tack för ditt svar! :) Ska kolla på nätet om mysinge soffan...Har ju som sagt en jack russel, Lasse o han älskar ligga i soffan o sängen...liten hund som är mästare på att ta plats...haha. Håller med att det är såå mysigt med sällskap i soffan..Idag va Lasse såååå glad...snö...sprang runt som en galning i skogen av lycka..då blir man glad själv som matte.. Ha en trevlig kväll!

Kramisar Anne o Lasse som säger voff till Milo :)

2009-01-06 @ 21:37:54
Postat av: maria

hej, läste att du frågade någonstans i din blogg varför du tappar ögonfransarna. Fick nya nummret av Topphälsa idag och där står det att ett överskott av A-vitamin kan göra att ögonfransarna faller av. Ett litet tips bara, tänkte på dig så fort jag läste de ;)

2009-01-07 @ 19:11:17
URL: http://mariasplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0