Annandag jul!


Hej vänner!

Hoppas att ni har haft en bra jul än så länge? Min har varit super! Skrev ett långt inlägg på julaftons morgon, men allt försvann!! SKITDATOR!!


Hur som helst,
jag och mamma hämtade upp Malin och Isabelle på Arlanda på julafton så vi kom hem lagom till Kalle Anka var slut ;). Sen käkade vi julmat och öppnade alla paketen! Fick bland annat presentkort som skall användas till en ny (egen) kamera!!

Efter julklapps utdelningen drog jag faktiskt ut! Hela julaftonen kändes väldigt märklig iår måste jag säga. Första julen på länge som singel, missade Kalle Anka och sen utgång på det! Det var Stephis kille Micke som bjöd med oss på festen. Han och hans kompisar är judar och firar därför inte jul, utan går på en stor fest istället! Haha, det var skitkul! Dock var det lääänge sen jag shottade och det kändes dagen efter. Plus att systerdottern började att spela synt morgonen efter vid typ 9-tiden..

Kommer upp med bilder från julen under dagen.. Nu ska vi åka och handla middag! Vi är trötta på julmaten och ska äta planka istället! :)

Hur har era jul varit?


Kommentarer
Postat av: Julia - Älska utmaningen!

Ser ut som om du haft en kanonjul!!!! Det glädjer mig! Hoppas plankan smakar gott, hade inte varit fel efter all julmat som man är såå trött på nu!

kram på dig!

2009-12-26 @ 13:15:28
URL: http://livetsomsjuk.blogg.se/
Postat av: Sara

Låter som en bra jul! :) Själv har jag firat julafton med massor med familj och släkt. Hann med tre städer bara på julafton! :)

2009-12-26 @ 20:50:01
URL: http://fokuserad.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0