Hemma

Kom nyss hem från jobbet. Har käkat lite mackor och ska snart iväg och storhandla. Skrev matlista igår som Patric nu håller på och renskriver i den ordning matvarorna finns i butiken, haha!

Förövrigt så fick Patric en monsterlön den här månaden då han även fick med all semsesterersättning. Men, till saken hör att min kärlek har suktat efter ett Xbox hur länge som helst. Saken blir inte direkt bättre av att hans syster Nanna köpte ett Xbox för ett tag sen. Nyss sa han så här till mig :

Patric - Älskling, nu sätter jag ner min fot i det här förhållandet.
Johanna - Jaha, vadå då?
Patric - Nej, du får inte köpa något Xbox nu
Johanna - Nähä ok...
Patric - Nej, vi har inte råd...
Johanna - Okej, så du menar alltså att du vill köpa ett Xbox?
Patric - Kanske... bara lite...Men som sagt, hrmm vi har inte råd.

Så, efter storhandlingen ska vi åka och kolla på ett Xbox, men "bara kolla" som han säger. För jag får inte köpa något Xbox! haha



Kommentarer
Postat av: Catrin

Jag kom nyss in på din böpgg, hittade den på en sida efter en massa snokande här och där. Och jag är fast i den. Cancer är cancer, och jag tycker du verkar vara så otroligt stark. Hur mår du nu idag och så efter alla behandlingar och så? Ta hand om dig! /Catrin

2008-10-28 @ 14:07:51
URL: http://caatriiin.blogg.se/
Postat av: Linnea

haha :)

ni är roliga ni

2008-10-28 @ 14:10:59
Postat av: Siri

Såg att du ville att man skulle skriva lite om man läste och det gör jag gärna! Jag heter Siri och bor i Stockholm och vill i framtiden läsa till sjuksyster för att kunna jobba på barnonkologen.



Jag hittade din blogg via någon annans blogg, kan inte riktigt minnas vems.. jag tänkte direkt att här ska läsas, för jag gillar de bloggar där folk skriver om vettiga saker och din resa och du är en inspiration för oss andra!

Själv har jag bara genomgått att ha giftstruma, vilket inte ens är hälften så jobbigt. Men det hela slutade med operation eftersom jag inte tillfrisknade så det där med jobbiga sprutor, det vet jag precis vad du talar om, fy tusan!!



Hälsningar Siri

2008-10-28 @ 14:22:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0