Flyttkartonger

Pappa hämtade upp mig på jobbet idag. Käkade middag där och hämtade lite flyttkartonger och mina adventsljusstakar. Jag och Patric fick nämligen inte plats med kartongerna i våran lilla Renault, haha, så därför fick pappa ta dom i hans bil!

Nu har vi hela lägenheten fylld med kartonger. Vi fick inte ens plats med alla i hissen, utan fick åka 2 gånger... Men, nu är alla kartonger inne i lägenheten och tar plats! Fast inte längre i hallen, utan i vardagsrummet! :)

Milo mitt i skiten, som alltid


Första kartongen. Tydligen, heter det inte "målargrejjer" enligt Patric utan = grejor, så det fick bli "målarsaker, då!"
Besserwisser
Det uppstod en väldig röra efter våran organiserade packning. Den röran kvarstår. Det kommer det nog göra tills den dag vi flyttar. Om sisådär 40 dagar

Kommentarer
Postat av: Madde [Design & Foto]

Vilken fantastiskt motiverande & inspirerande tjej du är. Underbart med din viljestyrka. Härligt att höra att du är friskförklarad! Vart så glad när jag lästa det! Sköt om dig och ha ett helt fantatsiskt liv. Massor av kramar / Madde

2008-11-21 @ 07:13:32
URL: http://madelene1986.blogg.se/
Postat av: Matilda

Jag ska också flytta till årsskiftet. Håller som bäst på att slänga massa grejer som jag hoppas att jag inte ska ha så mycket användning för... faan vad man samlar på sig!

2008-11-21 @ 09:32:12
URL: http://bellamorte.blogg.se/
Postat av: julia

Säg den som har organsierat då man ska flytta, då är ja mäkta imponerad =)



Hoppas helgen blir bra =)

kram

2008-11-21 @ 10:31:46
URL: http://livetsomsjuk.blogg.se/
Postat av: Tess

tack vänner för dina fina fina ord! D var bara ett sånt chockbesked..vart d sista vi tänkte kunde hända liksom..vi hade ju ändå 6 ägg som var " redo"

Imorgon är en annan dag o jag tänker inte sitta o lipa, men idag sörjer jag.... ska äta massa goa räkor med vitlökssås, toast goood vällagrad ost och ett glas vitt.... =)





Hur mår du? vad spännande med flytten! du får ta mkt bilder sen när ni flyttat in jag är sååå nyfiken...o jag älskar ju inredning! vänta bara tills jag fått en ny kamera då jäklar kommer d hända rejer på bloggen ;P







puss och tack än en gång

du är så fin!



<3





kramis

2008-11-21 @ 18:49:48
URL: http://http:/smultronpastra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0