Sms

Jaha då var man vaken då. Blev den här gången inte väckt av att min pappa ringde, däremot ett sms från Stephanie. Blev såhär i efterhand glad för smset, men inte kl 07:30 på morgonen. Så jag kan väl säga att jag vaknade på fel sida idag IGEN.  Stackars Patric.. :)

Nu ska jag gå och göra frukost till min käre karl som just för tillfället är ute och går med monstret..

God morgon på er alla! :)

Kommentarer
Postat av: elin

godmorgon

ha en bra dag:)

2008-08-10 @ 10:28:41
URL: http://elinwiberg.blogg.se/
Postat av: Sanna

Ha en bra dag =)

2008-08-10 @ 10:30:59
URL: http://sannawiberg.blogg.se/
Postat av: tess

ungefär så e min bror oxå... han pratar när han vill få ur sig , annars behandlar vi honom precis som vanligt... näe han ska på återbesök den 18e....tydligen ska han "bara" ta blodprov...trodde de skulle scanna honom o så...men d kanske är positivt att de bara kollar honom via blodet? alltså att chansen ska vara liten att d ska komma tillbaka...vad jag har förstått så e d den cancern som har bäst statistik ;P så d e bara å hålla tummarna... DE har ju planerat att flytta upp så fort som möjligt och d vore så skönt för dem att få ett bra besked så de kan fortsätta planera för resten av deras liv =)



Jag klev upp 08 imorse och gick ut o plockade massa hallon och vinbär...över 4 liter blev d...funderar på att bara frysa in så man har i vinter å så... ska nog gå o ta upp morötterna snart oxå....d e såååå mys o ha egen trädgård alltså! Har ni planer på hus och så?



ha en bra dag!

kram

2008-08-10 @ 10:33:50
URL: http://smultronpastra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0